Şimdi Ara

xperia z bekleneni vermicek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
7.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeb2734


    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: yeb2734


    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: yeb2734


    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455


    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    @Okan9455
    Evet galiba fan olan benim, ben teknoloji fanıyım.
    Any problem?


    teknoloji fanı olmanızda hiçbir problem yok tabiki.ama artık samsung un çıkardığı telefonların ne kadar kaliteli olduğunu görmeniz gerekiyor.dh editörleride galaxy s3 ü kötüleye kötüleye bir oldular.tabi meyve veren ağaç taşlanır.one x in ses kalitesini ve kamerasını göklere çıkardılar.s3 ün ekranı güneşte görünmüyor onun için bu ekran giriş seviyesi bir telefona yakışır dediler.tamam parlaklığı fazla değil ama güneş altında kolay okunabilmesi açısından en iyi telefonlardan birisi.ama görüleceği gibi ne ses konusunda nede kamerada one x,s3 ten daha iyi bir telefon değil.onlarında bunları öğrenmesi gerekiyor.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

    Hocam bakın ben Samsung'un telefonlarına kötü demiyorum, ancak performansa o kadar önem veriyorlar ki, cihazın diğer özellikleri en iyi olmuyor. Hayır, kalan özellikler kötü olmuyor, ancak işte en iyi de olmuyor, iyi oluyor sadece.
    Yani zamanında 2000 lira olan S3'ün malzemesi kamerası ve ekranı fiyatını hak etmiyordu.
    Tabii şimdi fazlasıyla hak ediyor, o ayrı. DH editörleri konusunda hemfikiriz.


    hocam şimdi samsungu bırakalımda asıl konumuza dönelim.yılın BALONU olmaya aday xperia z nin gerçekleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.mesut çevikte canlı yayınında ekranın kötü olduğundan bahsetti.youtube da araştırırken ekran ile ilgili şu videoyu gördüm.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mmeai9XjXRQ

    inanın ben hayatımda bu kadar kötü bir ekran görmedim.ekranın kontrast kalitesi (amoledi ayrı tutuyorum) bir one x değil.ama ekrana biraz açılı baktığımızda olay orda kopuyor.mavi renk yeşile kayıyor,diğer renkler beyaza kayıyor.netlik kayboluyor.benim videoda en beğendiğim telefonlar note 2 ile nexus 4 oldu.one x ise bazı açılı bakışlarda soluk olsada net bir görüntü ortaya koydu.ayrıca videoların bitiminde ekranlar siyah(xperia z hariç ) oluyor.xperia z nin ekranı bildiğiniz gıpgri oluyor.nexus 4 ile one x in ekranıda grileşiyor ama xperia z kadar değil.ekranın siyah renk kalitesi yerlerde.

    mesut çevik in canlı yayınında çektiği ayı fotoğraflarındada one x+,xperia z den çok daha iyi fotoğraf çekmiş.sony nin abarttığı kadar kamera kaliteli durmuyor.hele 13 mp kameralı diğer telefonlar tanıtılsın o zaman kaliteli mi değil mi belli olur.

    gelelim andreno 320 gpuya,bu gpu bu ekranı götürmez.2000 lira veripte shadowgunda,dead trigger da,spidermanda takılan bir telefon almak istemem.sözün özü xperia z nin su ve toza dayanıklı kasası ve tasarımı güzel ama o kadar.ama özellikle ekran konusunda rakiplerinden çok geri kaldığı belli.opticontrast,bravia engine bunlar ekran tft olduktan sonra hikaye

    O canlı yayını bende izledim ve xperia z den tamamen soğudum. Tamamen hayal kırıklığı oldu benim için
    Bilmiyorum hangi telefonu almak mantıklı
    Apple amele
    Samsung kalitesiz
    Htc problemli
    Lg urunleri gec getiriyor
    Sony fos çıktı

    Bunlar benim fikrim tabi
    Üst seviye telefon almak istiyorum ama almısken en iyisi olsun paranın karsılığını versin istiyorum ama daha cok bekleyecem galiba

    Hocam Mesut Çevik HTC fanı.
    Adam gibi sitelerden video izleyin, SDN, CHIP, Teknokulis vs.
    Adam ekranda siyah kalmıyor diyor, ancak SDN incelemesindeki arkadaş üstüne basa basa, "Bazıları ekranın siyah performansını başarısız bulabilir, ancak arayüzde siyah değil, açık gri kullanıyor, gerçek siyah resimleri çok başarılı"

    Ayrıca kamera için de Lumia 920 ile yarışabilecek bir telefon demişler.
    Biz de DH'den böyle objektif yorumlar bekliyoruz. Öyle arayüzden ekranın kalitesine bakmak, bir-iki makro fotodan kalitesine bakmak gibi amatörce hareketler yakışmıyor size.


    Haklısın hocam diğer siteler öve öve bitiremiyor gercekten
    Hele bi gelsinde elimize alınca cıkar ak ile kara

    Hocam zaten Mesut Çevik'e de çok tepki gelince, cevap veremiyor şimdi.
    Bu kadar da fanlık olur mu yahu? Adam şuandaki en iyi dört dörtlük cihazı çöp yaptı, tepki gelir tabii, CHIP şuanda en iyisi diyor zaten.


    kesinlikle dört dörtlük cihaz emin ol.yılın BALONU olacak xperia z nin galaxy s3,galaxy note 2,iphone 5,lumia 920
    Canon PowerShot SD780 IS ile kamera testi aşağıdaki linkte.
    http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z-vs-Samsung-Galaxy-S-III-Galaxy-Note-II-iPhone-5-Nokia-Lumia-920_id3251
    gündüz çekimlerinde,makro çekimlerde,düşük ışık çekimlerinde,gündüz video çekiminde galaxy s3,xperia z yi resmen tokatlamış.note 2 ile birlikte Canon PowerShot SD780 IS ye en çok yaklaşan iki telefon olmuşlar.lumia 920 ile xperia z sonucu olmuşlar.iphone 5 ise 2.ci.hani phonearena en iyi kamera diyordu.biraz inceleyim dedim en kötü kamera çıktı eveet xperia z nin ekranı patladı,cpu ve gpu patladı,arayüz patladı,kamerada patladı.birde ses kalitesinide patlattıktan sonra yılın balonu ödülünü verebiliriz



    Sdn incelemeden sonra telefonla cektikleri fotoğrafları paylasmıslar tam cözünürlükte actım
    Hayran kaldım acıkcası
    Siyahı göstermiyor diyenler içinde siyah bir ekran actı ve gercekten cok iyiydi.
    Bilmiyorum ya cok kafa karıstırdılar
    İnşallah pazar günü hersey apaçık belli olur.güveniyorum dh e

    hocam telefon ile tek başına fotoğraf çekince güzel görünebilir ama diğer telefonlarla karşılaştırıldığında geri kalıyor.ekranın siyah renk kalitesini ise bu videodan görebilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mmeai9XjXRQ
    burda telefonlara farklı açılardan bakılarak görüntü kalitesi karşılaştırılıyor.video bittikten sonra ekranlar siyahlaşıyor ve açı değişerek video tekrar başlıyor o ara xperia z nin ekranı siyah yerine gıpgri oluyor.tabi beklendiği gibi xperia z sonunculuğu kimseye kaptıramamış.TFT ekran sağolsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kesinlikle dış görünüşü harika fakat telefonun tanıtımında sadece su geçirmez özelliğini vurgulamaları bence çok mantıklı olmamış.camera ,ekran çözünürlüğü ,işlemcisi gibi bir çok özellik geri planda kalmış.
    Çok güzel görünüyor kullanmadan yorum yapmak pek iyi değil ama sanal tuşları oyunda problem olur gibi geliyor ve full hd ekran için gpu kesinlikle yetersiz kalcaktir.
    Galaxy s4 , note 3 söylentileri varken bu cihaz abartılı fiyatlandirma ile nasıl piyasada tutunur bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 16 Şubat 2013; 15:02:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epoukya

    4 çekirdek 1080 p kamera kayıt full HD ekran dunyanın ilk lik özelliklerini taşıyan 13.1 mp kamera 441 ppı çözünürlük sunsun + birde kasmasın diye 2 gb ramıde yerleştirsin yaranamazsın yok arkadaş..

    Darboğaz adreno 320 gpudan bahsetmemissin kardeş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Okan9455
    Hocam sakın siz Sony'ye bulaşmayın, telefonları çok kötü sakın Sony almayın, sadece telefonları değil her şeyi kötü Sony'nin, gidin başka firmaların ürünlerini alın. Sony almayın ki o kaliteyi, o farklı deneyimi sadece biz yaşayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    http://shiftdelete.net/sony-xperia-z-video-inceleme-42992.html
    Gençler SHIFTDELETE müthiş bir inceleme yapmış, tam olarak objektif bir şekilde yapmışlar.
    Kesinlikle izleyin, cihazın eksi yanı bulunmadığını söylüyorlar.
    Eksi olarak görülebilecek tek noktanın ekran TFT olduğundan görüş açısında IPS'e göre daha fazla bozulma olduğunu söylüyorlar ki, öyle değişik açıyla kimsenin kullanacağını sanmam.

    İncelemede de söylendiği gibi, Galaxy S4 ve HTC One'ı beklemeye pek gerek yok, zira Mayıs-Haziran aylarında anca gelir ülkemize onlar, Xperia Z alanlar ise kesinlikle onları almadıklarına pişman olmayacaklardır.

    Not: Mesut Çevik ve DH ailesi, önemli olanın uzun inceleme yapmak değil OBJEKTİF inceleme yapmak olduğunu öğrensinler bu incelemeden. Şimdi Pazar günü çıkarlar bir saatlik incelemeyle, telefona sövüp durduktan sonra bir tasarım ödülü verir kapatırlar bu HTC fanları.
    SDN veya DH fanı falan değilim, ancak Mesut Çevik dünkü canlı yayında parlaklığı full açıp (ayarlar menüsünde, yani arayüzde) siyah renk kalmıyor demişti, oysa bilmiyordu ki arayüzün rengi açık gri. Siyah performansında da kesinlikle bir sorun yok, SDN'nin de söylediği gibi.


    objektif yorum yapmışlar, eksiğini bulamamışlar. objektif olmak için bu telefonun eksiğinin olmadığını mı söylemek gerek? yemin ediyorum çocuk çocuk yazıyor artık bu foruma. uzun zamandır sinir stres yaptığım için girmiyordum, bir bakayım dedim, tak diye sen çıktın karşıma. kaç yaşındasın? hiç kimseye sormazdım bunu, sana soruyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    @Okan9455
    Hocam sakın siz Sony'ye bulaşmayın, telefonları çok kötü sakın Sony almayın, sadece telefonları değil her şeyi kötü Sony'nin, gidin başka firmaların ürünlerini alın. Sony almayın ki o kaliteyi, o farklı deneyimi sadece biz yaşayalım.


    evet bencede s3 ve note 2 nin hem kamerasından hemde ekranından şamar yiyen xperia z yi,üst düzey oyunlarda frame atlamaları yaşayan xperia z yi,dandik takılan arayüzlü xperia z yi,1 yıl sonra sony nin yüzüne bile bakmayacağı xperia z yi,pili s3 kadar bile gitmeyen xperia z yi,ekranı tft olup berbat bir renk kalitesine sahip olan xperia z yi,sağa sola çevrildiğinde ekranın renklerinin değiştiği xperia z yi ben alacak kadar teknoloji cahili değilim.siz alın bu kaliteli!!!!!! telefonu ve sony kalitesi yaşayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 16 Şubat 2013; 16:07:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    @Okan9455
    Hocam sakın siz Sony'ye bulaşmayın, telefonları çok kötü sakın Sony almayın, sadece telefonları değil her şeyi kötü Sony'nin, gidin başka firmaların ürünlerini alın. Sony almayın ki o kaliteyi, o farklı deneyimi sadece biz yaşayalım.


    evet bencede s3 ve note 2 nin hem kamerasından hemde ekranından şamar yiyen xperia z yi,üst düzey oyunlarda frame atlamaları yaşayan xperia z yi,dandik takılan arayüzlü xperia z yi,1 yıl sonra sony nin yüzüne bile bakmayacağı xperia z yi,pili s3 kadar bile gitmeyen xperia z yi,ekranı tft olup berbat bir renk kalitesine sahip olan xperia z yi,sağa sola çevrildiğinde ekranın renklerinin değiştiği xperia z yi ben alacak kadar teknoloji cahili değilim.siz alın bu kaliteli!!!!!! telefonu ve sony kalitesi yaşayın





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    http://shiftdelete.net/sony-xperia-z-video-inceleme-42992.html
    Gençler SHIFTDELETE müthiş bir inceleme yapmış, tam olarak objektif bir şekilde yapmışlar.
    Kesinlikle izleyin, cihazın eksi yanı bulunmadığını söylüyorlar.
    Eksi olarak görülebilecek tek noktanın ekran TFT olduğundan görüş açısında IPS'e göre daha fazla bozulma olduğunu söylüyorlar ki, öyle değişik açıyla kimsenin kullanacağını sanmam.

    İncelemede de söylendiği gibi, Galaxy S4 ve HTC One'ı beklemeye pek gerek yok, zira Mayıs-Haziran aylarında anca gelir ülkemize onlar, Xperia Z alanlar ise kesinlikle onları almadıklarına pişman olmayacaklardır.

    Not: Mesut Çevik ve DH ailesi, önemli olanın uzun inceleme yapmak değil OBJEKTİF inceleme yapmak olduğunu öğrensinler bu incelemeden. Şimdi Pazar günü çıkarlar bir saatlik incelemeyle, telefona sövüp durduktan sonra bir tasarım ödülü verir kapatırlar bu HTC fanları.
    SDN veya DH fanı falan değilim, ancak Mesut Çevik dünkü canlı yayında parlaklığı full açıp (ayarlar menüsünde, yani arayüzde) siyah renk kalmıyor demişti, oysa bilmiyordu ki arayüzün rengi açık gri. Siyah performansında da kesinlikle bir sorun yok, SDN'nin de söylediği gibi.


    objektif yorum yapmışlar, eksiğini bulamamışlar. objektif olmak için bu telefonun eksiğinin olmadığını mı söylemek gerek? yemin ediyorum çocuk çocuk yazıyor artık bu foruma. uzun zamandır sinir stres yaptığım için girmiyordum, bir bakayım dedim, tak diye sen çıktın karşıma. kaç yaşındasın? hiç kimseye sormazdım bunu, sana soruyorum.

    Yaşımla ne alakası var?
    CHIP, SDN, Teknokulis, GSMArena aynı şeyleri söylerken bir tek Mesut Çevik farklı yorum yapıyor, dünyaya mı ona mı güvenelim?

    Galaxy S3 incelemesini de izleyin SDN'den, bir de buradaki One X vs S3 karşılaştırmasını, objektifliğin ne demek olduğunu anlayacaksınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    http://shiftdelete.net/sony-xperia-z-video-inceleme-42992.html
    Gençler SHIFTDELETE müthiş bir inceleme yapmış, tam olarak objektif bir şekilde yapmışlar.
    Kesinlikle izleyin, cihazın eksi yanı bulunmadığını söylüyorlar.
    Eksi olarak görülebilecek tek noktanın ekran TFT olduğundan görüş açısında IPS'e göre daha fazla bozulma olduğunu söylüyorlar ki, öyle değişik açıyla kimsenin kullanacağını sanmam.

    İncelemede de söylendiği gibi, Galaxy S4 ve HTC One'ı beklemeye pek gerek yok, zira Mayıs-Haziran aylarında anca gelir ülkemize onlar, Xperia Z alanlar ise kesinlikle onları almadıklarına pişman olmayacaklardır.

    Not: Mesut Çevik ve DH ailesi, önemli olanın uzun inceleme yapmak değil OBJEKTİF inceleme yapmak olduğunu öğrensinler bu incelemeden. Şimdi Pazar günü çıkarlar bir saatlik incelemeyle, telefona sövüp durduktan sonra bir tasarım ödülü verir kapatırlar bu HTC fanları.
    SDN veya DH fanı falan değilim, ancak Mesut Çevik dünkü canlı yayında parlaklığı full açıp (ayarlar menüsünde, yani arayüzde) siyah renk kalmıyor demişti, oysa bilmiyordu ki arayüzün rengi açık gri. Siyah performansında da kesinlikle bir sorun yok, SDN'nin de söylediği gibi.


    objektif yorum yapmışlar, eksiğini bulamamışlar. objektif olmak için bu telefonun eksiğinin olmadığını mı söylemek gerek? yemin ediyorum çocuk çocuk yazıyor artık bu foruma. uzun zamandır sinir stres yaptığım için girmiyordum, bir bakayım dedim, tak diye sen çıktın karşıma. kaç yaşındasın? hiç kimseye sormazdım bunu, sana soruyorum.

    Yaşımla ne alakası var?
    CHIP, SDN, Teknokulis, GSMArena aynı şeyleri söylerken bir tek Mesut Çevik farklı yorum yapıyor, dünyaya mı ona mı güvenelim?

    Galaxy S3 incelemesini de izleyin SDN'den, bir de buradaki One X vs S3 karşılaştırmasını, objektifliğin ne demek olduğunu anlayacaksınız.


    yaşınla alakası var. bu denli fanatiklik ancak erken yaşlarda olabilir. madem çekinmiyorsun yaşından, söyle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    @Okan9455
    Hocam sakın siz Sony'ye bulaşmayın, telefonları çok kötü sakın Sony almayın, sadece telefonları değil her şeyi kötü Sony'nin, gidin başka firmaların ürünlerini alın. Sony almayın ki o kaliteyi, o farklı deneyimi sadece biz yaşayalım.


    evet bencede s3 ve note 2 nin hem kamerasından hemde ekranından şamar yiyen xperia z yi,üst düzey oyunlarda frame atlamaları yaşayan xperia z yi,dandik takılan arayüzlü xperia z yi,1 yıl sonra sony nin yüzüne bile bakmayacağı xperia z yi,pili s3 kadar bile gitmeyen xperia z yi,ekranı tft olup berbat bir renk kalitesine sahip olan xperia z yi,sağa sola çevrildiğinde ekranın renklerinin değiştiği xperia z yi ben alacak kadar teknoloji cahili değilim.siz alın bu kaliteli!!!!!! telefonu ve sony kalitesi yaşayın



    cevap veremeyince hemen çevir kazı yanmasın moduna geçtin.alıştım senin bu moduna




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    @Okan9455
    Hocam sakın siz Sony'ye bulaşmayın, telefonları çok kötü sakın Sony almayın, sadece telefonları değil her şeyi kötü Sony'nin, gidin başka firmaların ürünlerini alın. Sony almayın ki o kaliteyi, o farklı deneyimi sadece biz yaşayalım.


    evet bencede s3 ve note 2 nin hem kamerasından hemde ekranından şamar yiyen xperia z yi,üst düzey oyunlarda frame atlamaları yaşayan xperia z yi,dandik takılan arayüzlü xperia z yi,1 yıl sonra sony nin yüzüne bile bakmayacağı xperia z yi,pili s3 kadar bile gitmeyen xperia z yi,ekranı tft olup berbat bir renk kalitesine sahip olan xperia z yi,sağa sola çevrildiğinde ekranın renklerinin değiştiği xperia z yi ben alacak kadar teknoloji cahili değilim.siz alın bu kaliteli!!!!!! telefonu ve sony kalitesi yaşayın



    cevap veremeyince hemen çevir kazı yanmasın moduna geçtin.alıştım senin bu moduna

    Tamam değerli arkadaşım, sen Samsung kullan ben Sony'yi. bana göre Sony daha iyi sana göre Samsung.
    Sıktı artık bu tartışma. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Bence Xperia Z bu seneye damgasını vurmuştur, sence balondur. Bence Xperia Z Q1 ve Q2'nin en iyi akıllı telefonu, sence değil.
    Bu kadar basit. Sence S4 daha iyi olacak bence S4 balon olacak. Bizim birbirimizi güya yenmek için uğraştığımız kadar firmalar uğraşsa, ortaya kim bilir neler çıkardı.

    Bırak biraz da onlar birbirini yesin, biz değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    http://shiftdelete.net/sony-xperia-z-video-inceleme-42992.html
    Gençler SHIFTDELETE müthiş bir inceleme yapmış, tam olarak objektif bir şekilde yapmışlar.
    Kesinlikle izleyin, cihazın eksi yanı bulunmadığını söylüyorlar.
    Eksi olarak görülebilecek tek noktanın ekran TFT olduğundan görüş açısında IPS'e göre daha fazla bozulma olduğunu söylüyorlar ki, öyle değişik açıyla kimsenin kullanacağını sanmam.

    İncelemede de söylendiği gibi, Galaxy S4 ve HTC One'ı beklemeye pek gerek yok, zira Mayıs-Haziran aylarında anca gelir ülkemize onlar, Xperia Z alanlar ise kesinlikle onları almadıklarına pişman olmayacaklardır.

    Not: Mesut Çevik ve DH ailesi, önemli olanın uzun inceleme yapmak değil OBJEKTİF inceleme yapmak olduğunu öğrensinler bu incelemeden. Şimdi Pazar günü çıkarlar bir saatlik incelemeyle, telefona sövüp durduktan sonra bir tasarım ödülü verir kapatırlar bu HTC fanları.
    SDN veya DH fanı falan değilim, ancak Mesut Çevik dünkü canlı yayında parlaklığı full açıp (ayarlar menüsünde, yani arayüzde) siyah renk kalmıyor demişti, oysa bilmiyordu ki arayüzün rengi açık gri. Siyah performansında da kesinlikle bir sorun yok, SDN'nin de söylediği gibi.


    objektif yorum yapmışlar, eksiğini bulamamışlar. objektif olmak için bu telefonun eksiğinin olmadığını mı söylemek gerek? yemin ediyorum çocuk çocuk yazıyor artık bu foruma. uzun zamandır sinir stres yaptığım için girmiyordum, bir bakayım dedim, tak diye sen çıktın karşıma. kaç yaşındasın? hiç kimseye sormazdım bunu, sana soruyorum.

    Yaşımla ne alakası var?
    CHIP, SDN, Teknokulis, GSMArena aynı şeyleri söylerken bir tek Mesut Çevik farklı yorum yapıyor, dünyaya mı ona mı güvenelim?

    Galaxy S3 incelemesini de izleyin SDN'den, bir de buradaki One X vs S3 karşılaştırmasını, objektifliğin ne demek olduğunu anlayacaksınız.


    yaşınla alakası var. bu denli fanatiklik ancak erken yaşlarda olabilir. madem çekinmiyorsun yaşından, söyle.

    Fanatiklikle alakam yok, en az 4 kişiye S3'ü aldırdım bu güne kadar, iki kişiye Samsung ve LG TV tavsiye ettim Samsung'u almışlar.
    Xperia Z her şeyiyle çok iyi bir telefon, alacaklara şimdi onu tavsiye ediyorum. Ancak teknoloji dünyasının %90'ı aynı fikirdeyse ve bizim bir editörümüz insanları yanlış bilgilendiriyorsa bu çok kötü bir olay.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    @Okan9455
    Hocam sakın siz Sony'ye bulaşmayın, telefonları çok kötü sakın Sony almayın, sadece telefonları değil her şeyi kötü Sony'nin, gidin başka firmaların ürünlerini alın. Sony almayın ki o kaliteyi, o farklı deneyimi sadece biz yaşayalım.


    evet bencede s3 ve note 2 nin hem kamerasından hemde ekranından şamar yiyen xperia z yi,üst düzey oyunlarda frame atlamaları yaşayan xperia z yi,dandik takılan arayüzlü xperia z yi,1 yıl sonra sony nin yüzüne bile bakmayacağı xperia z yi,pili s3 kadar bile gitmeyen xperia z yi,ekranı tft olup berbat bir renk kalitesine sahip olan xperia z yi,sağa sola çevrildiğinde ekranın renklerinin değiştiği xperia z yi ben alacak kadar teknoloji cahili değilim.siz alın bu kaliteli!!!!!! telefonu ve sony kalitesi yaşayın



    cevap veremeyince hemen çevir kazı yanmasın moduna geçtin.alıştım senin bu moduna

    Tamam değerli arkadaşım, sen Samsung kullan ben Sony'yi. bana göre Sony daha iyi sana göre Samsung.
    Sıktı artık bu tartışma. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Bence Xperia Z bu seneye damgasını vurmuştur, sence balondur. Bence Xperia Z Q1 ve Q2'nin en iyi akıllı telefonu, sence değil.
    Bu kadar basit. Sence S4 daha iyi olacak bence S4 balon olacak. Bizim birbirimizi güya yenmek için uğraştığımız kadar firmalar uğraşsa, ortaya kim bilir neler çıkardı.

    Bırak biraz da onlar birbirini yesin, biz değil.


    evet katılıyorum.firmalar birbirleriyle ne kadar çok rekabet içerisinde olursa tüketiciye o kadar faydası olur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    en iyi permormans sıralaması
    apple
    samsun
    htc
    sony
    lg
    en iyi malzeme kalitesi
    apple
    htc
    sony
    samsung
    lg
    en iyi ekran
    apple
    sony
    lg
    htc
    samsung

    sony performans konusunda bi halt yapamaz htc oneyi bekleyin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafaruk19

    quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    en iyi permormans sıralaması
    apple
    samsun
    htc
    sony
    lg
    en iyi malzeme kalitesi
    apple
    htc
    sony
    samsung
    lg
    en iyi ekran
    apple
    sony
    lg
    htc
    samsung

    sony performans konusunda bi halt yapamaz htc oneyi bekleyin



    +yanyatmışsekiz




  • kesinlikle ve kesinlikle bekleneni vermeyecek çok doğru bir konu bencede
    1)Malzeme kalitesi süper heleki dış görünüşü süperrrrr
    2)Full hd ekranı olması bizi çok umutlandırdı 2013 full dh tellerin yılı olacaktı ama gerek incelemelerde gerekse yapılan yorumlarda one x in ekranının çok daha iyi olduğu söyleniyor
    3)Çektiği fotoları gördüm süper ötesi değil s3 ile aynı olduğu söyleniyor
    4)Grafik birimi full hd ekrana az geldiği söyleniyor bazı yerlerde kasmalar yaşanıyormuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozqur333

    kesinlikle ve kesinlikle bekleneni vermeyecek çok doğru bir konu bencede
    1)Malzeme kalitesi süper heleki dış görünüşü süperrrrr
    2)Full hd ekranı olması bizi çok umutlandırdı 2013 full dh tellerin yılı olacaktı ama gerek incelemelerde gerekse yapılan yorumlarda one x in ekranının çok daha iyi olduğu söyleniyor
    3)Çektiği fotoları gördüm süper ötesi değil s3 ile aynı olduğu söyleniyor
    4)Grafik birimi full hd ekrana az geldiği söyleniyor bazı yerlerde kasmalar yaşanıyormuş


    Mesut Çevik telefondan hiç mi hiç anlamayan bir HTC fanı.
    SDN, CHIP gibi sitelere bakın.
    Performansı Note 2'den daha iyi. Ekranına GSMArena "ŞUANA KADAR GÖRDÜĞÜMÜZ EN İYİ EKRAN" demiş. Kamerası Lumia 920 seviyesinde deniyor SDn vb sitelerde. Dediğim gibi Mesut S3 ile aynı demişti, ancak o şahsiyet ağır HTC fanı milleti fena kandırıyor.
    BENCE.

    "Sonuç

    Sony Xperia Z'nin en iyi akıllı telefon olduğu konusunda biz de hem fikiriz. Liderliği elinden almak isteyen rakiplerinin çok fazla bekleyeceğini sanmıyoruz ancak bize göre hem donanım, hem de tasarım olarak şu anda piyasadaki en iyi akıllı telefon. Kesinlikle benzersiz özellikleri var ve dayanıklı bir yapıya sahip olması da önemli avantajlardan biri. Zarafet yarışı olan üst seviyede dirençli bir model görmek gerçekten sevindirici.

    Alternatif

    Dediğimiz gibi bize göre Sony Xperia Z, şu andaki akıllı telefon piyasasının her yönden lideri. Yakın rakiplerine bakınca mutlaka bazı yönlerden geri kaldığını görüyoruz. Rakiplerinin cevabının nasıl olacağını merakla bekliyoruz". - CHIP Online



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 16 Şubat 2013; 21:20:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozqur333

    kesinlikle ve kesinlikle bekleneni vermeyecek çok doğru bir konu bencede
    1)Malzeme kalitesi süper heleki dış görünüşü süperrrrr
    2)Full hd ekranı olması bizi çok umutlandırdı 2013 full dh tellerin yılı olacaktı ama gerek incelemelerde gerekse yapılan yorumlarda one x in ekranının çok daha iyi olduğu söyleniyor
    3)Çektiği fotoları gördüm süper ötesi değil s3 ile aynı olduğu söyleniyor
    4)Grafik birimi full hd ekrana az geldiği söyleniyor bazı yerlerde kasmalar yaşanıyormuş


    hocam s3 ile aynı olsa iyi ama gece video çekimleri dışında galaxy s3 ün kamerası xperia z den daha iyi.
    http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z-vs-Samsung-Galaxy-S-III-Galaxy-Note-II-iPhone-5-Nokia-Lumia-920_id3251

    ekranıda üst düzey diğer telefonlardan daha kötü.sadece çözünürlüğü yüksek o kadar.ekrana biraz açılı bakınca renkler değişiyor ve ekrandaki netlik kayboluyor.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mmeai9XjXRQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xperia Z gercekten balon. 2-3 video izledim oyunlarda cok fazla kastigini gordum + cok gec aciliyor. Sanirim satin almayacagim
    En iyisi s4ü beklemek olacak. Samsung kotu bir cihaz cikarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servetbugra

    http://www.youtube.com/watch?v=AEPsojndl5g
    burada adam unboxing videosu çekmiş ara geçişlerde 1 sn lik fark var
    buda türkiyedeki lansmanda yapılan ilk bakışhttp://www.youtube.com/watch?v=uix5zRaZEws
    burdada adam diyo ama tanıtım ürünü olduğundandır bence diyo fakat ingilterede alanların hepsinde var offfffffffffff canım sıkıldı xperia z yi deli gibi bekliyodum hergün resimlerine bakıp okşuyodum

    İnsanın hayatta daha önemli kaygıları olmalı diye düşünüyorum. Birtelefon modeli iiçin bu kadar endiseyì anlamıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.