Şimdi Ara

Xperia Z 4.4.4 KitKat Root !Basit-Bootloader Kilitli!Garantili! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
15.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gorabob

quote:

Orijinalden alıntı: gorabob

şimdide böyle bi hata veriyor ?

Xperia Z 4.4.4 KitKat Root !Basit-Bootloader Kilitli!Garantili!

driveri yeniden kurdum şimdide bu hatayı veriyor.. satsam mı telefonu?driveri yeniden kurdum şimdide bu hatayı veriyor.. satsam mı telefonu?

dostum son olarak şöyle yap,telefonu tamir et pc companion ile ve tekrar bu işlemleri yap

• 6.Telefonun ayarlarından USB hata ayıklamasını ve Bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktif hale getirip telefonu kapatın.
    7. .230 ile biten sürümü seç, başka hiçbir seçeneğe TIKLAMADAN!!! sağ alttaki Flash'a tıklayın.Size yapmanı gereki gösteren pencere açılacak.

telefon kapalıyken geri tuşu yok ki nasıl basıcaz ona.. yapmamız gerekn olarak onu söylüyor geriye bas kabloyu tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BAKAN

quote:

Orijinalden alıntı: WutangClan

Burada işaretleme yapmamız gerekiyor mu peki?

evet orayı atlamışım xperia z ile ilgili driverları seçmeniz gerekmekte.

ben oradakileri seçmeden yaptım ama birşey olmadı sonradan sorun çıkar mı?

• Driverları tanıma ihtimali olmama durumu için kuruyoruz,tanıyıp işlem tamamlanırsa sıkıntı olmaz başka.
    Ekrana çıkan talimata göre değil ses kısma tuşuna basarken kabloyu takın ve ekrandaki uyarı gidene dek basılı tutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm ustad guzel anlatim yapmissin emegine yuregine Saglik benimde bi sorum olucak Sony Z (C6603) 292 ile bitiyo senin anlatim bi alti icin yapilmis ben bulamadim 292 yi yardimci olursaniz cok sevinirimm Paristen selamlarr
  • quote:

Orijinalden alıntı: paris9363

Slm ustad guzel anlatim yapmissin emegine yuregine Saglik benimde bi sorum olucak Sony Z (C6603) 292 ile bitiyo senin anlatim bi alti icin yapilmis ben bulamadim 292 yi yardimci olursaniz cok sevinirimm Paristen selamlarr

sadece kernel dosylarını bulmak zor oluyor,bunu bir deneyin olmazsa sony pc compaion ile telefonu onaırırsıız.
  • sony xperia z 10.5.1.A.0.292 sürümlü cihazım var root yapmak istiyorum yukardaki anlatılanları uygulamam sonucunca sıkıntı yaşarmıyım sürüm farkından dolayı yardım edermisiniz _?
  • büyük ihtimal sorun yaşamasınız.olursa pccompaion ile düeltebilirsiniz.
  • Dostum adamsın emeğine sağlık çok sağol sorunsuz bir şekilde root işlemini tamamladım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.