Bildirim
Xperia Z 4.4.4 KitKat Root !Basit-Bootloader Kilitli!Garantili! (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
6.Telefonun ayarlarından USB hata ayıklamasını ve Bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktif hale getirip telefonu kapatın.
7. .230 ile biten sürümü seç, başka hiçbir seçeneğe TIKLAMADAN!!! sağ alttaki Flash'a tıklayın.Size yapmanı gereki gösteren pencere açılacak.
telefon kapalıyken geri tuşu yok ki nasıl basıcaz ona.. yapmamız gerekn olarak onu söylüyor geriye bas kabloyu tak -
-
Driverları tanıma ihtimali olmama durumu için kuruyoruz,tanıyıp işlem tamamlanırsa sıkıntı olmaz başka.
Ekrana çıkan talimata göre değil ses kısma tuşuna basarken kabloyu takın ve ekrandaki uyarı gidene dek basılı tutun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slm ustad guzel anlatim yapmissin emegine yuregine Saglik benimde bi sorum olucak Sony Z (C6603) 292 ile bitiyo senin anlatim bi alti icin yapilmis ben bulamadim 292 yi yardimci olursaniz cok sevinirimm Paristen selamlarr -
quote:
Orijinalden alıntı: paris9363
Slm ustad guzel anlatim yapmissin emegine yuregine Saglik benimde bi sorum olucak Sony Z (C6603) 292 ile bitiyo senin anlatim bi alti icin yapilmis ben bulamadim 292 yi yardimci olursaniz cok sevinirimm Paristen selamlarr
sadece kernel dosylarını bulmak zor oluyor,bunu bir deneyin olmazsa sony pc compaion ile telefonu onaırırsıız. -
sony xperia z 10.5.1.A.0.292 sürümlü cihazım var root yapmak istiyorum yukardaki anlatılanları uygulamam sonucunca sıkıntı yaşarmıyım sürüm farkından dolayı yardım edermisiniz _? -
büyük ihtimal sorun yaşamasınız.olursa pccompaion ile düeltebilirsiniz. -
Dostum adamsın emeğine sağlık çok sağol sorunsuz bir şekilde root işlemini tamamladım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X