Şimdi Ara

Xperia Z 4.4.4 KitKat Root !Basit-Bootloader Kilitli!Garantili! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
5
Favori
15.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlatım için teşekkürler wifi çalışmıyorsa demişsiniz işlemler tamamlanınca wifi vs. çalışıcak dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

Anlatım için teşekkürler wifi çalışmıyorsa demişsiniz işlemler tamamlanınca wifi vs. çalışıcak dimi ?

wifi işlem tamamlanınca çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmaniyan

Merhaba benim telefonum sony xperia z herşeyi yazdığınız gibi yaptım ama towelroot uygulamasına girip rootlama tuşuna bastığımda telefonumun programı desteklemediğini söyledi ne yapmalıyım?

towelroot kullanırken mobi veriyi açın. yada easyroot uygulaması var pc üzerinden işlemi gerçekleştiriyor,onu kullanabilirsiniz
  • eline diline sağlıkkardeşim ben root yaptım ama sonra 10.5,1.a.0.292 yazılım geldi ama bunu yüklemiyor ne yapmam lazım
  • nasıl bir hata veriyor ? bana gelmdiği için bilgim yok.
  • Xperia z yi seçtiğimde yüklerken (driver'da) bu hatayı alıyorum ve sonrasında hata veriyor. Ne yapmam lazım?
     Xperia Z 4.4.4 KitKat Root !Basit-Bootloader Kilitli!Garantili!
  • Yönetici olarak çalıştır ile kurulum yapın. olmazsa bu şekilde kurulumu deneyin.
  • Z3 ü kapsar mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRNorm

Z3 ü kapsar mı bu?

hayır kesinlikle denemeyin!
  • hocam bu noktaya kadar geldim böyle bi hata aldım napmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci_48

hocam bu noktaya kadar geldim böyle bi hata aldım napmalıyım?

belirtilen sorunu yaşamadım ancak uyarı da belirtilen üzere ; ilk yazan adresteki firmware deki içeriği ikinci yazan adrese taşıyın. bu şekilde deneyin,olmazsa ve aynı uyarıyı verirse ilk yazan adresteki flashtool klasörnün ismini değiştirerek deneyin.

• teşekkür ettim.xperia Z rootlandı.
  • hocam merhaba güzel anlatmışsın ellerine sağlık ama ben beceremedim. flashtoolu yükledim, drivers ı yükledim amma velakin flastoola tıkladığım zaman açılmıyor. hata da vermiyor. sadece fare imlecinin yanında yuvarlak dönüp duruyor hiç bir işlem yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica01

hocam merhaba güzel anlatmışsın ellerine sağlık ama ben beceremedim. flashtoolu yükledim, drivers ı yükledim amma velakin flastoola tıkladığım zaman açılmıyor. hata da vermiyor. sadece fare imlecinin yanında yuvarlak dönüp duruyor hiç bir işlem yapmıyor.

kurulumu tekrar yap,yönetici modunu deneyin.olmazsa uyumluluk sorun yöneticisini çalıştırın.
  • Hocam benim sürüm 4.4.4 ama 10.5.1.A.292 ile bitiyor nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarsistbiropucuk

Hocam benim sürüm 4.4.4 ama 10.5.1.A.292 ile bitiyor nasıl olacak

mantıkıi olarak pek farklı işlem yok sadece yukarda verilen kernel doylarından ikincisi yani telefonun 10.5.1.A.292 son sürüm nolu kernel dosyası bulunursa aynı işlem rahatlıkla yapılar bir bakın isterseniz internete.
  • Tşkler hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sonu .292 ile biten derleme numarasında, .230 dan sonra .283 sonra .292 mi olacak yoksa sadece .230 ve .292 mi olacak?
  • tam olarak bilmmekle beraber,z dde 283 sürümünde başka yükselme olmadı.sizin telefon başka bir sürüm muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmetin123

Hocam bende root atmayı düşünüyorum ama birkaç ay sonra android lollipop güncellemesi gelecek biliyorsunuz. Eğer root atarsam bu güncellemeyi alabilecekmiyim

evet alırsınız ve root kendiliğinden kalkar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.