Şimdi Ara

Xperia X8 video oynatma ve internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle telefonlar hakkında hiç iddalı olmadığımı söylemek isterim, benim sorunum şu;

Yeni aldığım xperia X8 de hafıza kartına attığım video ve klipleri izleyemediğimi fark ettim, biraz araştırınca android marketten ücretsiz programları indirmem gerektiğini öğrendim... Bende öyle yapıp telefonla internete erişim sağlayıp rock player indirdim ve kurdum.

Aslında benim tam olarak yapmak istediğim şey internet üzerinden (örneğin yotube yada facebook) video izlemek değil, ben kendi bilgisayarımdaki video ve klipleri hafıza kartına atıp telefondan izlemek istiyorum, aynı MP3 dinlemek gibi düşünün, bunun için farklı bir program varmı?

Daha sonrası tam bir felaketti, programı kurup işimi bitirdikten sonra ne yaparsam yapayım telefonla internet bağlantısını bir türlü kesemedim, ekranın üstünde sürekli (E) işareti kaldı, müşteri hizmetlerini aradığımda şu an telefonunuzun internet erişiminin açık mesajı aldım.

Bataryayı hatta sim kartı söküp takmama rağmen hala internet erişimini ksemedim, bende mecburen fabrika ayarlarına geri dönüp olayı bu şekilde hallettim. Bu seferde kurduğum tüm programlar silindi.

Sorum şu;

1-İnternete girdikten sonra erişimi nasıl keseceğim?
    2-Android marketten indirip kurduğum programları daha sonra çalıştırdığımda sürekli internete bağlanıyormuyum?
    3-Telefondan hafıza kartımın içeriğini göremiyorum, bu yüzden sürekli PC den bağlanmak zorunda kalıyorum.
    4-Android markete gitmeden telefonuma video izleme programı kurabilmem mümkünmü?
    5-Telefona program yükleyebilmem için mecburen android markettenmi indirmem gerekli, telefonun hafıza kartına program atıp internete bağlanmadan kurma gibi bir imkanım varmı?

Herkeze teşekkür ederim.

• 1. Ayarlar - Hesaplar ve senkronizasyon ayarları - arka plan veri
    2. programa göre değişebilir
    3. explorer programı kurmalısın örn: ES file explorer
    4. evet ama gerek yok telefonun içinde video oynatıcı zaten var tek yapman gereken videoları telefona atmadan önce telefona uyumlu bi hale getirmen (format ,çözünürlük vsvs.)
    5.öncelikle bir explorer programı indirmelisin marketten daha sonra ayarlar-uygulama ayarlarından bilinmeyen kaynakları işaretlemelisin sonra uygulamaları sdcard a atarak kurabilisin (explorer programını kullanıp sdcard a girmelisin ve uygulamayı seçmelisin gerisi klasik install ekranı zaten)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_TT

1. Ayarlar - Hesaplar ve senkronizasyon ayarları - arka plan veri
    2. programa göre değişebilir
    3. explorer programı kurmalısın örn: ES file explorer
    4. evet ama gerek yok telefonun içinde video oynatıcı zaten var tek yapman gereken videoları telefona atmadan önce telefona uyumlu bi hale getirmen (format ,çözünürlük vsvs.)
    5.öncelikle bir explorer programı indirmelisin marketten daha sonra ayarlar-uygulama ayarlarından bilinmeyen kaynakları işaretlemelisin sonra uygulamaları sdcard a atarak kurabilisin (explorer programını kullanıp sdcard a girmelisin ve uygulamayı seçmelisin gerisi klasik install ekranı zaten)

arkadaş çok güzel açıklamış, pc deki videoları izlemek içinde imtoo tarzı converterler kullanabilirsin

• arkdas ordaki (E) kaybetmek için veri trafiği var onu kapatacan.o acık kaldığı zamn konturun gider pilin ömrü azalır.bende ilk aldığımda anlamadım karışık bi telefon alıştım şimdi.veri trafiğini de kapatmak içinde widget düzenleden gir orda yukarda widget ekle var ordan veri trafğini seç ana ekrandan hemen ayarlarsın
  • bende internetten video izleyemiyorum değişik player lar kurdum flash playeri kurmaya çalıştım onda hata verdi kurmadı xperia x 8 den hiç memnun kalmadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper0699

bende internetten video izleyemiyorum değişik player lar kurdum flash playeri kurmaya çalıştım onda hata verdi kurmadı xperia x 8 den hiç memnun kalmadım :(

cihazı root yapmadıysan flash player yükleyemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.