Evet beyler Xperia X8 Stock Kernel MİUİ çok aradım fakat sadece bir adet buldum. Oda sorunlu yeniden başlatıyor sürekli yarı türkçe yarı çince dilde sorunluydu. Fakat çok hoş bir sistem aşırı hoşuma gitti. Acaba sorunsuz full Türkçe Stock kernel MİUİ bulabilirmiyiz var mıdır veya görsellik olarak o kadar hoş olan bir sistem varmıdır stock romlu önerebileceğiniz. Son olarak ben kuyaDROİD kullanıyorum acaba ona MİUİ görünüm vermek mümkünmüdür rom atmadan.
Telefonumun kodu 11W42 olduğunu için bootloader yapamıyorum o yüzden kernel yükleyemediğim için stock kernelli miui arıyorum.
DipNot: Telefon ben wRei'nin eski telefonudur kardeşime verdiğim için onun adına arıyorum.
stock kernel üzerinden Çalışacak MIUI Arıyorsunda arkadaşım Bootloader Kırmadan Romu Nasıl Atıyorsun ??? Atıyorsunda Kernel Yüklemeden Rom çalışmazki Boşuna Arıyorsun Yani...
quote:
Orijinalden alıntı: .::Orochi::.
stock kernel üzerinden Çalışacak MIUI Arıyorsunda arkadaşım Bootloader Kırmadan Romu Nasıl Atıyorsun ??? Atıyorsunda Kernel Yüklemeden Rom çalışmazki Boşuna Arıyorsun Yani...
Bootloader yapılmadanda stock kernel üzerinden çalışan romlar atılabiliyor kardeşim şuanda kuyaDROİD kullanıyor kernel atmak gerekmiyor. Kardeşimin kernel atmak gibi bir şansı yok zaten bir adet miui buldum kendisi için ama dediğim gibi yarı çince yarı türkçe yani dil düzgün değil onuda geçti ben böyle kullanırım dedi çünkü gerçekten güzel bir sistem fakat bu sefer telefon kendini yeniden başlattı artık kurtarabilmek için fabrika ayarlarına sıfırladık hafıza kartını biçimlendirdik yine yeniden başlatma sorunu devam etti ayrıca marketide yoktu onun için geri kuyaDROİD'e geçti.