Şimdi Ara

xperıa sp almak ıstıyorum fakat ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslıkta belırtıgım gıbı xperıa sp almak ıstıyorum ama kamera cok kotu dıyorlar cok fotojenık bır yuzum yok arada facede twıtterde fotosuz kalmasın dıye cekılırım gercekten kotu mu kameraları bırde ınt hızı ve oyun performansı azda olsa benı tatmın etsın temel eglencelı oyunları oynatması yeterlı ama soyle bıseyde var forumda 2. elden temız xperıa Z lerde var hangısını onerırsınız hangısı benım krıterlerıme uygundur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 aydan fazla sp kullanıyorum,kamera cok kotu degıl,kotude degıl,standart dıyelım oyle samsunglardakı gıbı cıvıl cıvıl sahte renklı ekran olmadıgı ıcın kotu gıbı gozukuyor ama cektıgını oc ye atınca oyle hayal kırıklıgı falan olmuyor,ayrıca uzerındekı kens haylı ıyı ama tam randımanı bu onumuzdekı hafta olacak guncelleme ıle alıp daha ıyı cekıpler yapılması kuvvetle muhtemel,cıft tasıyıcı ınternet gercekten hızlı bu konuda lafı egıp bukmek sacma olur yag gıbı akıo,saglam kasası ve bıtmek bılmeyen sarjı ıle gun boyunca rahatca nette takılıorsun mıllet sarj aletı ararken sen daha %40 larda oluorsun.oyun olarak zaten cok cok ıyı sp,xperıa z dekı aynı gpu kullanılıyr bu acıdan oyunalarda gram kasma yok,altta nfs most wanted vıdeosunu ekledım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

4 aydan fazla sp kullanıyorum,kamera cok kotu degıl,kotude degıl,standart dıyelım oyle samsunglardakı gıbı cıvıl cıvıl sahte renklı ekran olmadıgı ıcın kotu gıbı gozukuyor ama cektıgını oc ye atınca oyle hayal kırıklıgı falan olmuyor,ayrıca uzerındekı kens haylı ıyı ama tam randımanı bu onumuzdekı hafta olacak guncelleme ıle alıp daha ıyı cekıpler yapılması kuvvetle muhtemel,cıft tasıyıcı ınternet gercekten hızlı bu konuda lafı egıp bukmek sacma olur yag gıbı akıo,saglam kasası ve bıtmek bılmeyen sarjı ıle gun boyunca rahatca nette takılıorsun mıllet sarj aletı ararken sen daha %40 larda oluorsun.oyun olarak zaten cok cok ıyı sp,xperıa z dekı aynı gpu kullanılıyr bu acıdan oyunalarda gram kasma yok,altta nfs most wanted vıdeosunu ekledım.

cok tessekkurler baska arkadaslarında fıkırnı alalım bırde zlımınyum kapı satılıyomu sp nını

• moogliecake kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-sp-kilif-flip-cover-bol-hediye-98933794?urvid=7033872

linkteki ürünü sipariş verdim yarın elimde olur. baya güzele benziyor yanında dokunmatik kalem ve 3 ekran filmi var.
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    İçini karartmak istemem hocam ama sol üst köşesinden çok çabuk kırılıyor.Kendim kullandım ve arkadaşlarımada tavsiye etmiştim belli bir süre sonra sol üst köşe kırılıyor ve telefon oturmuyor.Oturmadığı için sarz gırısını engellıyor.
  • Hocam sen kahinmisin? Kabin nne zaman ne sekilde oldu bilmiyorum ama sol ust kose ucundan kirilmis. neden kiriliyo acaba bayada sert bisey. Telefonun kalinligi iki katina cikiyor takinca. Ama dusmelerde felan iyi korur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 29 Aralık 2013; 22:00:32 >
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Kendi başıma geldı bari size olmasın diye haber vermek istemiştim ama gec kalmışım heralde
    Gerçekten sert bir yapısı var ama özellikle köşesi çok kırılgan ve orası kırılınca inan kılıfın bir işlevi kalmıyor hocam her şarz edişte çıkarırım diyorsan tabi o başka Telefonu uzun süre kılıf ıle kullanıp sonra kılıfı cıkardıktan sonra telefon baya bır kucuk gelıyor elınıze :)
    Ondan sonra silikon bir kılıf aldım ama silikon kılıflarda ısınmaya yol açıyor malesef gönlümce bir kılıf bulamadım ne yazık kı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Yurt Dışından Metal Case Bulmaya Çalışın Tabi Varsa Pek Bilinmeyen Bir Model SP Kamera Bu Güncellemeyle Düzelirse Telefon 4 4lük olur Yorumlarınız İçin Teşşekkürler Fikirleri Alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: moogliecake

Hocam Yurt Dışından Metal Case Bulmaya Çalışın Tabi Varsa Pek Bilinmeyen Bir Model SP Kamera Bu Güncellemeyle Düzelirse Telefon 4 4lük olur Yorumlarınız İçin Teşşekkürler Fikirleri Alalım

aynen güncellemeyle kamerayı biraz düzeltseler çok az da sesi artsa 4,4lük değil 5,5lik olur

• Aklımı karıstırmıyor degıl aslında Xperıa Z de ıstedıklerı satısı yapamadılar ust modelı sattırıp bu modelı guncellıyceklerde olabılır Kafamda delı sorular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Kendi başıma geldı bari size olmasın diye haber vermek istemiştim ama gec kalmışım heralde
    Gerçekten sert bir yapısı var ama özellikle köşesi çok kırılgan ve orası kırılınca inan kılıfın bir işlevi kalmıyor hocam her şarz edişte çıkarırım diyorsan tabi o başka Telefonu uzun süre kılıf ıle kullanıp sonra kılıfı cıkardıktan sonra telefon baya bır kucuk gelıyor elınıze :)
    Ondan sonra silikon bir kılıf aldım ama silikon kılıflarda ısınmaya yol açıyor malesef gönlümce bir kılıf bulamadım ne yazık kı

yoo şarj konusnda bi etki etmedi benim için ucundan kırılmış şimdilik bişeye etki etmiyor ama ilerde ne olur bilmiyorum. sen olur dediysen kesin olacaktır.

• sosyal knoularda olsa buyuk ıhtımal tutardı ama bu teknolojıyı tahmın edemıyorum [:|]

• Ben aldım. Tek problem uygulamalar. Sd karta, yükleyememek . 8 gb ye sığmayabilir.

• 16 GB ını hıc cıkarmarı dusunmuyolar mı ki ?

• moogliecake kullanıcısına yanıt
    Malesef ancak root ile buna çözüm bulabilirsin
  • aylardyr kullanyyorum ne sarjyndan ne saglamlygyndan nede oyunlardaky performansyndan zerra kadar olumsuzluk yasamadym,kesynlykle parasynyn ustunde byr cyhaz ve sony kalytesy,nexusu gyby sarj delysy byr cyhazla kyyaslanmasy byle sacma bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.