Şimdi Ara

Xperia S konusunda kararsız kaldım. Kullanıcıları Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar.Hayırlısıyla yeni telefon almaya karar verdim.Kafamda 2 model var Xperia S ve Galaxy S III. Aslına bakarsanız bir tek eksiği hariç Xperia S den yana gönlüm.Oda ekranının çiziklere karşı ne derece dayanıklı olduğu.Bildiğiniz gibi S III 'de Gorilla Glass 2 kullanılmış ve Xperia S de herhangi bir gorilla tarzı ekran yok.Şu an kullandığım telefon Wave 2 ve gorilla glass olmasından kaynaklanan aşırı bir memnuniyetim var.Gerçekten çizilmiyor ekranı.Fakat Xperia da bu özelliğin olmaması beni biraz düşündürüyor.İnternette bazı ekranı çabuk çiziliyor tarzında yorumlar okudum ve gerçekten bu konu beni tedirgin ediyor. Xperia kullanıcıları burada ekranın hassasiyeti ve çiziklere karşı dayanıklılığı hakkında bilgi verebilirse çok sevineceğim. Çünkü acayip karmaşık bir durumdayım.Şimdiden teşekkürler

• ekranda fabrika çıkışlı film var zaten ben bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar
  • ben 8 gündür kullanıyorum telefonu ekranı için korkmana gerek yok.fazla tereddüt etmişsin.tabi galaxy de bulunan o özellik daha dayanıklı yapıyor ama Xperia S'in ekranı incelemerlede okdum almadan önce çizilimelere karşı dayanıklı falan yazıyordu bende memnun telefondan her şeyi ile.Eğer Samsung Galaxy S3 almaya karar verirsen hiç ona para verme derim ben HTC One X al çok daha iyi Galaxy'e göre Galaxy göründüğü kadar iyi değil bence.
  • Evet izlediğim videolar da fark ettim bende bunu ayrıca merak ettiğim bu film kullanılabilirligi ne derece etkiliyor ve iphone gibi rahat ve hassas mi ekrani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İphone 4 ile karşılaştırdım Iphoneye göre daha iyi ve parlak
  • Zaten şuan en çok PPI değerine sahip telefon Sony Xperia S
  • Ekranın hassasligi nasıl peki iphone a göre hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iphone kadar iyi rahat eli kayıyor insanın
  • Ekranıyla ilgili hiçbir sorunum yoktu benim telefonumda ki tırnaklarımda uzun oldugu halde 2 aydan fazla bir süre kullandım hiç çizik yok..
    Telefonumun tek sorunu ilk parti oldugu için ekranının sararmasıydı ki onuda hallettim, Serviste şuan değişim yapıldı yeni telefonumun elime geçmesini bekliyorum

Emin ol çoğu akıllı telefonda bazı özellikler o kadar gereksiz o kadar kullanışsız ki. Bana göre gorilla class denen olayda bunlardan biri. Adamlar akıllı telefon dedigimiz cihazları yapıyorlar. Ekranına pencere camı takacak değiller ya Mutlaka vardır gorillasız telefonlarında kendini kurtardığı bir noktası (ekran bakımından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 10 Temmuz 2012; 3:08:21 >

• Bu ekranı sararan seri olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir yöntemi var mı yoksa şans işimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.