Şimdi Ara

Xperia J'mi yoksa Xperia M'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Artkadaşlar eşim için tel araştırması yapıyorum uygun fiyatlı yüksek performanslı (F/P) dayanıklı bir model arıyorum Uygun fiyat ve özellik bakımından Samsung Galaxy Trend Plus Modelini tam almak üzereyken Xperia modellerinin tavsiye edildiğini okudum.

Ortalama 500-600 tl civarında
    Günlük kullanıma uygun sarjı iyi giden
    Kamera Kalitesi yeterli düzeyde olucak
    Günlük 4-5 saat oyun oynanıcak cok fazla ısınma yapmayan
    Aynı şekilde günde bir kaç saat Müzik Dinlenilecek Ses Kaliteside iyi olan
    Wifi ve 3g'de sorunsuz evde küçük çocuk oldugundan birazda kasa kalitesi dayanıklı olan
    ve uzun süreli telefon konuşmalarında sıkıntı çıkarmayan bir model arıyorum.
    Xperia yada başka Hangi modelleri tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

Xperia M çok daha iyi öbürü 512 mb ram sıkıntıdır kesinlikle tavsiye etmem.Xperia M çok iyi cihaz gerek Trend Plus gerekse diğerini tokatlar.Yani Xperia M tavsiyemdir.
    Alternatif olarak 75 daha koyarsan Moto G bakabilirsin.

Xperia M'de Sim kartın mikrosim olduğu ayrıca oyun ve uygulamaların SD karta taşınamadığı söyleniyor sizce bu bir problem olabilirmi ?
  • Kardeş eşiniz en son çıkan most wanted ya da need for speed gibi ağır oyunları oynar mı? Telefonda facebook whatsapp twitter gibi hafif uygulamalar dışında ağır uygulamalar kullanır mı? Eğer yanıtınız hayır ise hepsi olur size daha önce dediğim gibi alın eşinizi de yanınıza gidin teknoloji markete ya da telefoncuya tipini eşiniz beğensin boşuna yormayın kendinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır o kadar çok yüksek boyutluyu tabikide oynamaz ama işte zamanla peşpeşe uygulama oyun müzik ve foto yüklerse hafıza dolduğunda sorun olurmu diye tereddütte kaldım ( bu arada telefonla birlikte hafıza kartı alsak indirdiğimiz oyun uygulama vs. direk hafıza kartına indirme gibi bir şansımız yokmu ? )

Xperia U mu 3Gs mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acik ara M

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.