Şimdi Ara

xperia ion'da 4.1.2 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıktanda belli olacağı gibi sony xperia ion kullanmaktayım.geçen haftaya kadar telefonumdan çok da memnundum fakat 4.1.2 güncellemesi geldikten sonra telefon inanılmaz yavaşladı.rehber,galeri vb.. açılması bazen dakikalar sürüyor.arada donuyor da.daha önce bir kere bile böyle bir şey yaşamamıştım.teknik servisi arıyıp sordum güncelleştirme telefona ağır gelmiş yollayın eski sürüme döndürelim ya da biraz daha bekle bir üst sürüm çıkçak onu dene diyorlar.ne yapmalıyım? bunda bile kendinden geçen telefon bir üst sürümde düzelir mi ki? hem ne zaman gelir bu güncelleştirme ion'a?

• kardesim bende ion Sahibiyim Bu güncellestirmeyi sabırsızlıkla bekliyorm eger sony güncellesitrmeyi gönderirse telefonadan herkez memnun kalacak kamera flan sorunu var 4.1 kasma pil 3g hersey var hatalı 4.1 cıkardılar ama hızlamasını istiyorsan biraz dediklerimi yap zararı yok

Ayarlara gel --- sonra gelistirici secenekler de ----- ordan pencere animasyon ölcegi , gecis animasyon ölcegi , pencere animasyon ölcegi kapatırsan hızlanır ama bende genelde 0.5 yapıyorm anismasyon gözüksün diye

sonra
    hw katmanını devre dısı bırak var onu isaretle

ve gpu olusturmayı zorla dee farkı göreceksin
  •  xperia ion'da 4.1.2 sorunu

arkadaşlar benim telefonum Xperia Go ve JB yüklü.Ben Flashtool ile GB yüklemeye çalışıyorum ancak bu hatayı verior.Nedeni ve Çözümü???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.