Şimdi Ara

Xperia arc S 3G ile Görüşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonda 3g ile görüşülüyor mu? Yani videolu olarak...Umarım vardır

• 3g üzerinden yapamıyorsun , skype gtalk gibi programlar üzerinden yapılabiliyo
  • Öyle bi olay yok xperia 2011 serisinde ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir androidde yok sadece xperia serisinde değil samsung galaxy s de ise samsungun kendi yazdığı yazılım üzerinden 3g görüşebiliyor. Yoksa androidt öyl bir fantezi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

hiçbir androidde yok sadece xperia serisinde değil samsung galaxy s de ise samsungun kendi yazdığı yazılım üzerinden 3g görüşebiliyor. Yoksa androidt öyl bir fantezi yok.

Samsung galaxsy s ile samsung u800 (android değil) arasında avea 3g ile görüntülü konuşma yapabiliyorum
  • yazdığımı tekrar okuyun :)
  • quote:

yazdığımı tekrar okuyun :)

Hocam siz galaxsy s de 3g ile görüntülü konuşma yapılabildiğini yazmışsınız bende yaptığımı yazdım neden tekrar okumam gerekiyor onu anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

Hocam siz galaxsy s de 3g ile görüntülü konuşma yapılabildiğini yazmışsınız bende yaptığımı yazdım neden tekrar okumam gerekiyor onu anlamadım

Hee pardon benim anladığım :D hani androidlerde 3G yoksa nasıl konuşma yapaibldim anladım :D ee tabii şu updater-script ile rom yükleme denemeleri olumsuz olunca etkilendim :)) işin terenennisi nasıl yada niye port edilemiyor? diğer cihazlara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

Hee pardon benim anladığım :D hani androidlerde 3G yoksa nasıl konuşma yapaibldim anladım :D ee tabii şu updater-script ile rom yükleme denemeleri olumsuz olunca etkilendim :)) işin terenennisi nasıl yada niye port edilemiyor? diğer cihazlara

:)) yok hocam, androidde 3g görüntülü konuşma olmadığını biliyorum, şuan zaten xperia s kullanıyorum ve malesef u800 ile görüntülü konuşamıyorum, arasıra kendime bakıyorum ön kameradan :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.