Şimdi Ara

## Xperia Arc| Root Etme |Boot Loader Kilidi Acma Kapatma| OC Yapma ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
6
Favori
36.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boot loader acikken guncelleme yapmaz..
  • rezerve
  • kaan_9292 ye çok teşekkürler, buradaki adımları aynen uyguladım oldu sanırım.

Önce unlock, sonra 4.0.... rom, sonrada Root, umarım bundan sonraki güncellemeleri OTA olarak görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

boot loader acikken guncelleme yapmaz..

O zaman Rom+Root dan sonra Geri Kilitlemek lazım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: melantis

quote:

TrackID çalışmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

TrackID çalışmıyor.

track id vs gibi gereksiz uygulamalari kullanmadigim icin bilmiyorum kullanmiyorumda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TrackID çalışmıyor.

track id vs gibi gereksiz uygulamalari kullanmadigim icin bilmiyorum kullanmiyorumda

Peki ben geri kilitledim bootloader ı, bundan sonra OTA olarak güncellemeleri görecek mi?

Asıl derdim her güncellemede telin sıfırlanmasını istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TrackID çalışmıyor.

Peki ben geri kilitledim bootloader ı, bundan sonra OTA olarak güncellemeleri görecek mi?

Asıl derdim her güncellemede telin sıfırlanmasını istemiyorum.

cok sey istiyorsun geri kitlersen guncellemeleri gorur sifirlamadan kacamazsin

• mesajım bulunsun
  • W715 forumlarından beri takip ettiğim kaan_9292 anlatımından dolayı teşekkürler. Sayende hem w715 hakkında hemde Arc hakkında baya bişeyler öğrendim. Ancak şu OC işlemini de bir an önce anlatsan süper olcak telefonu 1,2 Ghz ye OC yapıcam :)) En kısa zamanda foruma eklemen dileğiyle ... :)
  • Teşekkürler Kaan.
    Bu arada biçok kişininde kafasındaki soru işaretleri gitmiştir umarım.
  • ota dan guncellemeye gerek yok beklemeyede.. adamlar rom olarak piyasaya suruyor direk telefona flashlayabilirsin bir sey far etmez
  • Güzel Paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

beyler sohbeti böldüm de bi sorum olacak :D telefonu kapalıyken menü tuşuna basarak USB ye bağlıyorum sonra en sağdaki tuşa basıp açıyorum ancak aygıt yöneticisinden adı geçen S1Boot Fastboot çıkmıyor benim. Sorun nedir acaba ?

+1

Bende de menü falan çıkmıyor sorun nedir acaba.

?
  • Az önce telefonda güvenli mod olduğunu öğrendim :D Telefonu kapatıp menu tuşuna basarak açtığınızda güvenli modda açılıyo telefon :D yüklediğiniz uygulamalarınız görünmüyor :D Kaan bu BRICK olayı nedir ?

Edit : Bu arada bütün menü düzeninizin bozulduğunu da söylemişmiydim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 16 Ağustos 2011; 22:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Az önce telefonda güvenli mod olduğunu öğrendim :D Telefonu kapatıp menu tuşuna basarak açtığınızda güvenli modda açılıyo telefon :D yüklediğiniz uygulamalarınız görünmüyor :D Kaan bu BRICK olayı nedir ?

flash atma programinin telefonu tanimamasi telefonun kilitli kalmasi hic bir sey yapamiyorsun bir nevi cokme gibi birsey..
  • quote:

quote:

Az önce telefonda güvenli mod olduğunu öğrendim :D Telefonu kapatıp menu tuşuna basarak açtığınızda güvenli modda açılıyo telefon :D yüklediğiniz uygulamalarınız görünmüyor :D Kaan bu BRICK olayı nedir ?

flash atma programinin telefonu tanimamasi telefonun kilitli kalmasi hic bir sey yapamiyorsun bir nevi cokme gibi birsey..

Yalnız link vereceğine güzel güzel Türkçe açıklasaydın tadından yenmezdi he.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

quote:

Yalnız link vereceğine güzel güzel Türkçe açıklasaydın tadından yenmezdi he.

forumda yapanlar var oc veya brick.. anlatmaya zaman yok onlar kafalaraina gore anlatsin ona gore duzeltme vs yaparim bos zaman yok

• Yerim Yutubunu, TrackID çalışmıyor. Şöyle düşünüyorum.

Şimdi SEUS ile teli onarsam 4.0.A.2.368 i yüklesem (Root falan uçacak)

Sonra Bootloader kilidini açsam, yukarıdaki yöntemle root edip geri kilitlesem daha güzel olacak gibi.

Böyle global rom içime sinmedi.
  • Neo için de aynı yöntemler geçerli mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.