Şimdi Ara

Xperia ARC KONUŞURKEN EKRAN SENSÖR SORUNU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aslında başlıkta dediğim gibi sorun ortada biliyorsunuz ki telefonla konuşurken ekranın kapanması sağlayan bir sensör bulunmakta telefonlarımızda, ancak güneşli havalarda bazen arama yaparken telefonun ekranı kapanıyor ve konuşma sonlana kadar açılmıyor bu sorunun nedeni ve çözümü hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

• benzeri bende de var. dikkat ettim bazı numaraları arayınca oluyor. bir başka numarayı arayınca olmuyor. benzer başka problem de, çok istisna olarak bazı numaralar beni arayınca otomatik meşgule düşüyor. ıcs güncellemesiyle beraber sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
  • Telefonu kulagindan uzaklastirirsan ekran aciliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Telefonu kulagindan uzaklastirirsan ekran aciliyor.

• quote:

uzaklaştırmamıza rağmen ekran gelmiyor ama sorun güneş ışığı akşamları kesinlikle olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

Hocam Neo V de oyle bir sorun yok, bazen gec algilasa bile geliyor.
  • Bende öyle bir sorun yok hocam. Her türlü yerde telefonu kulağıma koyduğumda ekran kapanıyor. Kulağımdan uzaklaştırdığımda ise ekran açılıyor. Güneş ışığı falan dinlemiyor maşallah Güncellemeden sonra düzelir belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S5 Karıncalı Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Bende öyle bir sorun yok hocam. Her türlü yerde telefonu kulağıma koyduğumda ekran kapanıyor. Kulağımdan uzaklaştırdığımda ise ekran açılıyor. Güneş ışığı falan dinlemiyor maşallah Güncellemeden sonra düzelir belki.

Peki sizin cihaziniz, arc S mi ? Oyleyse guncelemeden sonrami duzeldi bu sorun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ftsrn123

quote:

Bende öyle bir sorun yok hocam. Her türlü yerde telefonu kulağıma koyduğumda ekran kapanıyor. Kulağımdan uzaklaştırdığımda ise ekran açılıyor. Güneş ışığı falan dinlemiyor maşallah Güncellemeden sonra düzelir belki.

Peki sizin cihaziniz, arc S mi ? Oyleyse guncelemeden sonrami duzeldi bu sorun ?

Hayır hocam. Sadece "Arc"

• quote:

quote:

quote:

Bakalim bir guncelemeyi bekliyelim olmazsa garanti yollari gozukecek bize :)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bakalim bir guncelemeyi bekliyelim olmazsa garanti yollari gozukecek bize :)))

Abartılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama tabiki garantiye yollayarak olaya son noktayı koyarsınız :D

• ben yazılım hatası olduğunu düşünüyorum çünkü her numarayı aradığımda aynı hata olmuyor. sadece bir kaç numarada bu hata oluyor. sen deyince dikkat ettim, bende de gündüz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

ben yazılım hatası olduğunu düşünüyorum çünkü her numarayı aradığımda aynı hata olmuyor. sadece bir kaç numarada bu hata oluyor. sen deyince dikkat ettim, bende de gündüz oluyor.

Hocam dışarıda(güneşli hava) 3 ayrı numara ile konuştum sorun olmadı bende.
  • quote:

quote:

uzaklaştırmamıza rağmen ekran gelmiyor ama sorun güneş ışığı akşamları kesinlikle olmuyor.

Biraz eğilme biraz telefonu ters tutma sensörü güneşten koruma gibi vücut hareketleriyle sorun hallolur denendi

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

quote:

Biraz eğilme biraz telefonu ters tutma sensörü güneşten koruma gibi vücut hareketleriyle sorun hallolur denendi

bende şuan bu yöntemi kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: batteristtt

arkadaşlar aynı sorun bendede var.defalarca denedim.Açık havada dışarıda arama yaptıgımda cevapladıgım anda 10 sn sonra ekran gidiyor ve birdaha ekran gelmiyor.telefonu kulagımdan uzaktada tutsam,tersde cevirsem ekran gelmiyor.Ancak kapalı ortama girince ekran geliyor,,tekrar aydınlıga cıksam ekran yine gidiyor,tekrar kapalı ortama girdigimde ekran geliyor.Uzun lafın kısası sinir bozucu bir olay..acık havada görüşme yapamıyorum.illa kapalı bir yer arıyorum kendime..
    Arkadaşlar telefonu yurtdısından aldım,ne faturası var, ne bişeyi..ne yapıcagım bilmiyorum.
    Çözümünü bilen varsa anlatırsa cok sevinirim..

ayarlar > erişilebilirlik > güç düğmesi ile çağrıyı sonlandır.

bu ayarı etkinleştirirsen sorunun bir nebze çözülür çağryı bitirmek isteyince güç düğmesi ile bitirirsin ve ekran otomatik gelir ancak bu sorun bnde şuan yok..

telefonu pc ye bağlayıp yazılımı baştan yüklemen belki çözüm olabilir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batteristtt

arkadaşlar aynı sorun bendede var.defalarca denedim.Açık havada dışarıda arama yaptıgımda cevapladıgım anda 10 sn sonra ekran gidiyor ve birdaha ekran gelmiyor.telefonu kulagımdan uzaktada tutsam,tersde cevirsem ekran gelmiyor.Ancak kapalı ortama girince ekran geliyor,,tekrar aydınlıga cıksam ekran yine gidiyor,tekrar kapalı ortama girdigimde ekran geliyor.Uzun lafın kısası sinir bozucu bir olay..acık havada görüşme yapamıyorum.illa kapalı bir yer arıyorum kendime..
    Arkadaşlar telefonu yurtdısından aldım,ne faturası var, ne bişeyi..ne yapıcagım bilmiyorum.
    Çözümünü bilen varsa anlatırsa cok sevinirim..

ayarlar > erişilebilirlik > güç düğmesi ile çağrıyı sonlandır.

bu ayarı etkinleştirirsen sorunun bir nebze çözülür çağryı bitirmek isteyince güç düğmesi ile bitirirsin ve ekran otomatik gelir ancak bu sorun bnde şuan yok..

telefonu pc ye bağlayıp yazılımı baştan yüklemen belki çözüm olabilir..

ben çözümü telefonun ön yüzünü yere çevirmekte bulmuştum. yere çevirince ekran açılıyordu.

bu daha iyi bir çözüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.