Bazı eski oyunlarda gamepad desteği yoktur, veya kalitesiz bir gamepad almışızdır, bilgisayar başlat/denetim masası/yazıcılar ve diğer donanımlar/oyun kumandaları uygulamasında gamepad görülür ama oyunda aktif değildir
Yapmanız gereken ücretsiz ve çok küçük(sistemi kasmayan) XPADDER adlı programı indirip, bir profil hazırlamak, resimleri takip ederek sizde kendi profilinizi oluşturabilirsiniz.
program güzel paylaşımın için teşekkürler fakat kim fps oyununu klavye+fare kombinasyonu yerine oyun çubuğuyla oynamak ister ki? tps olsa eyvallah derim.tanıtımını ters yapmışlar ama işe yarayacağı kesin.
program güzel paylaşımın için teşekkürler fakat kim fps oyununu klavye+fare kombinasyonu yerine oyun çubuğuyla oynamak ister ki? tps olsa eyvallah derim.tanıtımını ters yapmışlar ama işe yarayacağı kesin.
Evet ben de bu anlatımı hazırlamama rahmen, fps oyunlarda klavye+fareden şaşmam, gamepad ile düşmana nişan alamıyorum Cod-5 ve Crysis ile ilgili bölümlerde oyun kolunun nasıl kullanılacağına dair 3 tane topik vardı, bende bu programı tavsiye ettim, arkadaşlar kullanımı beceremeyince bir anlatım hazırlayayım dedim
peki bunda titreşim açılmıyor değilmi...
quote:
Orjinalden alıntı: vampirelf
peki bunda titreşim açılmıyor değilmi...
Aslında bilmiyorum xpadder yardımıyla birkaç kere cod-4 oynamaya çalıştım, beceremeyince bıraktım, kaliteli ve oyuna oyumlu gamepadlar fps oyunlarda titreşim yapıyorlar mı, onuda bilmiyorum(hani vurulduğumuz zaman filan işte) Araba yarışında xpadder ve gameped hiç kullanmadım denemek lazım aslında
abi itreşide olsa süper olacak ama game padle zor sliahı odaklamak..yarış güzel tavsiyem..
abi Allah razı olsun.çok uğraşmışınız ama iyi paylaşım olmuş valla
Faydası olduysa ne mutlu bana, esas resimleri hazırlarken değil, programı çözmek için çok uğraştım, Daha önce joy to key diye bir program kullanıyordum ama xpadder daha basit ve kullanışlı bence
Hocam herçekten çok işime yaradı. Bende bunu Online oyunda kasmak için kullancam. Klavye + mause ile yoruyor bununla daha kolay olacağını sanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürler , denedim oldu sorunsuz bir şekilde oynadım oyunu
elinizdeki hazır .xpaddercontroller ayarlarını verme şansınız va mı?
Hocam süpersin... bende PS 2 gamepad var. kaç aydır böyle bi program aradım... bulamadım... sen çokda güzel bir sunumla bizlere sunmuşsun... ne kadar teşekkür etsem azdır...
Gerçekten çok kullanışlı bir program. bu sadece oyunlarda değil her türlü uygulamada kullanılabiliyor, bi nevi klavye veya mouse diyebiliriz