Şimdi Ara

XPADDER kullanarak FPS oyunlarda gamepad kullamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
31.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok Sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55
    teşekkürler güzel anlatım

benim yeni şeyleri anlama yeteneğim biraz zayıftır, o yüzden herkesi de kendim gibi sanım en ince detaya kadar inmeye çalıştım.
  • ben yaptım ama gh3 hiçbir işe yaramadı
  • Programla tuş ayarlarını yaptıktan sonra kaydediyorum herşey tamam da, programı sıfırdan açıp o kaydedilen dosyayı açıyorum klavyeden atadığım tuşlar kaldırılıyor ve tuşsuz gamepad ayarları kalıyor bilgisayarı her açtığımda aynı problemle karşılaşıyorum bunu çözen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Programla tuş ayarlarını yaptıktan sonra kaydediyorum herşey tamam da, programı sıfırdan açıp o kaydedilen dosyayı açıyorum klavyeden atadığım tuşlar kaldırılıyor ve tuşsuz gamepad ayarları kalıyor bilgisayarı her açtığımda aynı problemle karşılaşıyorum bunu çözen varmı?

Windows 7 mi kullanıyorsunuz?
  • evet
  • Ben de windows 7 32 bit kullanıyorum win 7 oluşuyla bir alakası olduğunu sanmıyorum. İlginç. Bendekini yolluyorum istersen.

http://rapid share.com/files/417381272/Xpadder53.zip

Edit: Yazmayı unuttum ayarlarım Prototpype içindi sonra sırf kayıt ediyor mu diye birkaç değişiklik yaptım dikkate alma o tuşları. Değişiklik yaptıktan sonra kapatmaya basınca kaydet seçeneği çıkıyor bende bir sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Eylül 2010; 17:35:42 >
  • Windows 7 x64 de de c: de sistem dosyalarına ek dosya yollayacak programlar "Yönetici Olarak" çalıştırılmazlarsa diske erişim yapmazlar. O yüzden kayıt alınamayan bir program varsa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırını seçerseniz c: de kayıt yapacak ise çalışacaktır. Tabi programı hiç kullanmadığım için bilemiyorum.
  • İkinize de teşekkür ederim. Kartal Göz'ün linkinden indirip denedim sorunsuz çalışıyor.
  • Bu konu bence yerinde değil FPS oyun bölümünde veya Gamepad bölümünde olmalı. Çünkü oraya açacaktım konunun aynısını madem hazır var soran arkadaşları bu konuya yönlendiriyorum. Anlatım için teşekkürler.
  • teşekkürler paylaşım için
  • faydalı oldu. gamepadle fps alıştırması yaparım her oyuna olur dimi?
  • Evet her oyunda oluyor ben MW2 yi bir kere easy de bitirdim şimdi de Regular deniyorum :D
  • Teşekkürler, bir ara nfswo için denerim.
  • kardeşim bilgi için sağol ama bende terminator salvation var ve 1. kol klavyeden 2. kol ise game pad dan olacak bende bu yüzden "xpadder" ın altta "12345678" yazan komuttan 2.sine yapıyorum ayarlarımı ama oyun da 2. player bir tuşa bassın yazıyor ama tuşlardan birine "enter" ayarladığım halde olmuyor yardım edebilirmisin acaba ?
  • arkadaşlar programı actım buttons aktif dğil nasıl yapıcam
  • Benim gibi Atariden beri Gamepad kullanan biri için acayip faydalı oldu çok teşekkürler.
  • Bu program hiç kullanıslı değil. xbox emulator harika
  • Arkadaşlar Xpadder kullanıyorum fakat 2.gamepadi ayarlama gibi bir seçenek yok buna benzeyen gamepad tuşlarına klavye tuşlarını atayabileceğimiz yada 2 gamepadi destekleyen Xpadder tarzı program bilen var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.