quote:Orijinalden alıntı: cuneydkdenedim oldu şimdi oyundayımAlıntıları Göster ben denedim sahsen giremedim olmuyooo baska ne warsa silecem baklım o zman girecek mi
quote:Orijinalden alıntı: hell_quarddeneyen war mı _?Alıntıları Göster TAMAMEN sallıyo Ben Bunu Pach ilk geldiğinde Yaptım Ama K.O açılıyo ID yazma yeri gelmeden Hata weriyo Oke basıosun oyundan çıkıyo Ark. Az Desteksiz sallamış o kadar
quote:Orijinalden alıntı: Quirahhurafe...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis hurafe...
quote:Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::quote:Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis hurafe... Alıntıları Göster girin japko birde bir
quote:Orijinalden alıntı: Esasiyungirin japko birde bir Alıntıları Göster gene denedim, gene oyundayım. Atmıyorum belki ballıyım ama oluyo işte niye yalan söyliyim
quote:Orijinalden alıntı: Esasiyungirin japko birde bir Alıntıları Göster ya şu işten anlayan yokmu bi bilgisayar muhendisi falan ya ben knıghtsız duramam bişeler bulun yaaaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: MARE$ALya şu işten anlayan yokmu bi bilgisayar muhendisi falan ya ben knıghtsız duramam bişeler bulun yaaaaaaaAlıntıları Göster ben knightsiz duramam olmazzzz...
quote:Orijinalden alıntı: MonsterHungryben knightsiz duramam olmazzzz... Alıntıları Göster gereksiz kişişlik gereksiz topic (alıntı) yaw adamlar slk mı denedim oyuna girio hata werioooişin ucunda para war
quote:Orijinalden alıntı: Goldsteingereksiz kişişlik gereksiz topic (alıntı) yaw adamlar slk mı denedim oyuna girio hata werioooişin ucunda para war Alıntıları Göster adam gibi çözümü yazın o zaman
quote:Orijinalden alıntı: Goldsteingereksiz kişişlik gereksiz topic (alıntı) yaw adamlar slk mı denedim oyuna girio hata werioooişin ucunda para war Alıntıları Göster biz türkler mutlaka bir yolunu buluruz
quote:Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20biz türkler mutlaka bir yolunu buluruz Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20 biz türkler mutlaka bir yolunu buluruz ne alaka