Bildirim
xp yükleyemiyorum acil yardım lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ne gibi bir sıkıntı vermekte... _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
İlk anakartı taktığımda windows xp ekranı gelip dıt diye ses atıyor ve res atıyordu sonra xp cdsini taktım format atayım diye düşündüm tam xp'yi nereye kurucağımızı gösteren ekran geldiğinde mavi ekran hatası veriyordu anakartın kutusunun içinden "Install windows xp notes" diye bir kağıt çıktı.IDE-AHCI ile xp yüklenebileceği yazıyor sadece ama ben sata kullanıyorum
_____________________________ -
biosa girin. advanced moda getirin uefi biosu. sonrasinda sata ile ilgili ayarlara gidin ahci olani ide ye cevirin... _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
bunu yaptıktan sonra bir sorun çıkmaz dimi ? _____________________________ -
Nerden bileyim hocam. Bu ayar sata diskleri yada ahci ayarlanmis diskleri ide modda calistirma ayari bios icin. windows kurulum ayari olarak baska bir sıkıntı cikmaz donanimsal bir sıkıntınız yoksa. _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
Tamam deneyip görücem donanımsal bir sorun çıkıcağını düşünmüyorum
teşekkürler bu arada_____________________________ -
Sorun cikmaz arkadasin dedigi gibi ide yapin.
Duzelmezse sata raid surucu entegreli bir xp ile kurulum yapmayi deneyin.
Boyle bir cd niz yok ise anakartinizin sata suruculerini nlite programi ile su anki cd nize entegre edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fast wifi explorer nedir
- disk boot failure insert system disk and press enter
- epson yazıcı yeşil çıkarıyor
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor dosya bozuk veya eksik olabilir hatası
- bilgisayar mouse görmüyor
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- ping nasıl düşürülür
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar adı değiştirme
- bios nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler