Şimdi Ara

XP, Windows Media Player'ı çok sevdi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde normal çalışan Windows media player (Ver: 9.00.00.2980) çalışmamaya başladı. (tıklayınca ding diye bir ses geliyor ama açılmıyordu.) Ben de harddiskteki install dosyasından yeniden yükledim. Yine çalışmaya başladı. Ancak bundan sonra bilgisyarımı her açışımda masaüstü ve sağ alttaki saat,pil vs çıktıktan sonra Media Player açılmaya (tüm ekranı kaplayacak şekilde) başladı. Ne yaptıysam bu başlangıçta açılma olayını kapatamadım. [dntw]
    (İşletim sistemim XP.)
    Sizce neden olabilir ve sorunu nasıl çözebilirim?
    Sağolun.

• 2 gün önce aynı olay bendede oldu yeniden yükledim kapattım açtım düzeldi.
  • kaldırıp yeniden kurun düzelecektir.
  • Arkadaşlar sağolun ama media playeri kaldıramıyorum ki.. Bu programın unistall'u yok hiçbir yerde. Program Ekle Kaldır'da görünmüyor.Windows bileşenleri arasında var, oda yalnızca başlat menüsünden ve masaüstünden kaldırmak için.Yani kısayol siliyor.Kaldı ki bunu yapsam bile sorun çözülmüyor. Bunu kaldırmanın ya da başlangıçtan çıkarmanın başka bir yolu yok mu?Bilemiyorum,Windows'un başlangıçta çalışan programları tanımladığı bir dosya falan mesela?
  • control panel / program ekle kaldir / windows bilesenlerini ekle kaldir / windows medya player. cek'i kaldir, uninstall..
  • Yanmış anakartları hayata döndüren bu sayfalarda galiba bu basit soruna çözüm bulamayacağız. Günün birinde Media Player’in başa böyle bela olacağı kimin aklına gelirdi…
    Bir daha sorumu yineliyorum.

Masaüstünün açılışından sonra çıkan Media Player’ı başlangıçtan veya tümüyle kaldırmanın bir yolu var mı?

NOT: Denetim masasındaki Program ekle kaldır-windows bileşenlerini kaldır seçeneğinden tümüyle uninstall olmuyor. Zaten yanında kapladığı yer de 0.0 MB olarak görünüyor. Yani yapılan işlem yalnız kısayolları silmek.
  • Arkadaşım;

Başlat menüsünden çalıştır komutuna gel. msconfig yaz ve tamam de. Çıkan pencerede en sağda başlangıç diye bir menü olması gerek. Oraya gir ve Media player'ın karşısındaki işareti kaldır. Tamam de..

Eğer listede media player yoksa aklıma başka birşey gelmiyor. Ama direkt media player şeklinde yazmayabilir. Çalıştıran dosyanın adı da yazıyor olabilir.

Kolay gelsin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu hep yazdım yine yazıyorum xp de msconfig işe yaramıyor ilk restartta eski haline geri dönmek istiyor . o yüzden ben başlangıç öğelerini silmek için regcleaner kullanıyorum. windows bileşenleri gizliyor . bunun için windows klasöründe sysoc.inf dosyasını notpad de aç ordaki tünm hide ifadelerini sil ama virgüller kalsın. sonra bileşenlerin hepsini görebilirsin. diye bi düşüncem var.
  • Arkadaşlar sorun Vozer’in önerdiği yöntemle çözüldü. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.