Şimdi Ara

XP -Vista / Mail depolama SORUNU / YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işyerınde kullnadıgım pc de vista kullanıyorum fakat giç ama hiç memnun degilim ve XP kurmak istiyorum fakat soyle bir sorunum var yardımlarınızı bekiyorum ,

mail programı olarak windows live kullanıyorum , 3 maıl adresim var ve her gun onlarca maıl almaktayım , ve bazı mailları zorunlu olarak tutmak zorundayım ,( yuzlerce mail ) ,

korkum su xp yi pc kurdugumda maillarıma ulasamayacagım sanırım , eski mailları tutmak zorundayım ,

bu konuya nasıl cozum getırırım arkadaslar ,

XP yı kurdukdan sonra live mailı actıgımda bombos maıl box larla karsılasırsam mahvolurum yardım lutfen

sımdıden tesekkurler arkadslar.

• gelen mailleri hotmail üzerindenmi geliyorr yoksa sirket maili v.s. varmı..

Eger şirket maili gmail v.s. varsa (pop3 destegi varsa) microsoft outlook kullanmanı tavsiye ederim istedigin zaman kolaylıkla yedek alabilirsin.

gelelim asıl soruna eger mail adresine web üzerinden giriş yap kullanıcı adı sifren ile bak eger maillerin orada duruyorsa tekrardan çektiginde hepsi gelir eger durmuyorsa o zaman google dan windows mail yedek alma diye aratıp bulabilirsin....
  • 1 adet hotmail ve 1 adet de şirket maili var ona sadece windows live mail üzerinden ulaşıyorum ve asıl önemli maillarımda şirket mail ında ,

bıraz daha acabılırsenız cok memnun olurum ,
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.