Şimdi Ara

xp tarih problemi (şirket bilgisayarında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işe başladığım yer bana bir netbook verdi. Ama içinde hiç birşey yok. Hiç birşey yüklenmiyor yetki istiyor. Bir şey yükleyebilsen dahi pc yeniden başladı mı hepsi siliniyor.

Flash programı bile olmayan bu pc ye google chrome un portable versiyonunu kurarak en azından internette video izleme sorununu halettim.

Fakat pc nin tarihini saatini ayarlayamıyorum. 10 gün sonrasını gösteriyor. Durum çubuğundan yetkiniz yok diyor. Bios dan değiştirmeyi deneyim dedim. BIOS da şifre istiyor kısacası ne yapacağımı şaşırdım. Tarih ilerde olunca da bilet fiyatlarına bakacağım atıyorum. İki gün sonrasının bilet fiyatlarına bakılmıyor. Direk pc nin sistemini tanıyarak 10 gün sonrasının günleri tıklanabiliyor.

Sertifika onaylanmadı diye habire uyarı veriyor. Facebook da falan hep bu hatalarla karşılaşıyorum.
    Güncelleme falan yapayım dedim oraya da yetkim yok kendi mi yüklüyor artık otomatik hiç bilmiyorum

yardımlarınızı bekliyorum

• Tarih saat bilgisi Pc kapalı iken Bios'daki EEPROM içinde saklanır. Dolayısıyla kalıcı saat tarih değişikliği için Bios şifresini bir şekilde yöneticinizden isteyip elde edin derim.

Windows'dan yaptığınız daha doğrusu yetkiniz olsa bile yapacağınız tarih saat değişikliğide Bios saatini set edeceğinden iki seçenekten birini zorlamanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 8 Temmuz 2012; 15:27:27 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.