Şimdi Ara

XP Service pack 2 mi 1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya service pack 2 nin iyi olmadigi hakkinda soylentiler var. bircok insan hala bu yuzden 1 kullanmaka. bunun nedenini bilen varmi ?
    Ve service pack 1 li bir XP kuracam birazdan. kurar kurmaz hangi yamalari kurmam lazim, internete baglanmadan once ??/

• Birçok insanın hala SP1 kullanmasının sebebi, birilerinin birşey biliyormuş gibi görünmek için yeni çıkan yamayı kötülemesi. Onun dışında bir neden yok. Paşa paşa kurun SP2'yi, kötü diyenlere de inanmayın.
  • sp2 sp1 ide kapsıyor ve içinde 10larca kritik güvenlik yaması var.Extra sağladığı güvenlikse windowsun yaptığı en iyi iş şimdiye kadar.
  • BANADA SERVİS PACK 2 KÖTÜ DİYENLER VAR.HATTA 15 YILDIR BİLGİSAYARIN İÇİNDE OLANLAR BİLE BÖYLE DİYOR.BEN ŞİDDETLE KARŞIYIM BUNA. SERVİS PACK 2 MÜKEMMEL BİR PAKET.WİNDOWS XP'yi HAVALARA UÇURUYOR.SANKİ BİLGİSAYARA YENİ BİR İŞLETİM SİSTEMİ KURUYOMUŞÇASINA BİR SÜRÜ ÖZELLİK EKLİYOR.TABİİ EN ÖNEMLİSİ GÜVENLİK YAMALARI.BENCE KESİNLİKLE KUR.KURMA DİYENLRE KULAK ASMA.
  • Java vs.. gibi SUN ürünleri kullanmayacaksanız sp2 iidir. Ancak kullanacaksanız Sp1 i tavsiye ederim....

(no smoke)
  • tabiki sp2 , bunun içinde yüzlerce güvenlik yaması ve güncelleştirme var.sp1 eskide kaldı.kesinlikle sp2 kurun....
  • Ben öküzüm kullanmayı beceremiyorum demezler de sp2 kötüymüş derler. Allah bilir dosya engelini görmemişlerdir de dosya inmiyor diye kötü demişlerdir. Ya da pop up blockerından dolayı beğenmemişlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer internete bağlı değilseniz sp2 kurmayın çünkü ozaman güvenlik güncellemesinede ihtiyaç duymazsınız.

Arkadaş bilgisayara yeni bi işletim sistemi kurmak gibidir dedi. Çok haklı her sp bilgisayara yeni işletim istemi kurmak gibiolur ve işletim sisteminin sistem gereksinimlerini artırır ve pc yavaşlar.

ama internetten çıkmıyorsanız kurun derim...

ama onunda manası kalmadı yeni virüsler sp 2felan dinlemiyor canına okuyor. SP2 kurduk. Hadi bide norton 2005 kurduk e bilgisayar açılsın diye bekle babam bekle artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CELLOOO

eğer internete bağlı değilseniz sp2 kurmayın çünkü ozaman güvenlik güncellemesinede ihtiyaç duymazsınız.

Arkadaş bilgisayara yeni bi işletim sistemi kurmak gibidir dedi. Çok haklı her sp bilgisayara yeni işletim istemi kurmak gibiolur ve işletim sisteminin sistem gereksinimlerini artırır ve pc yavaşlar.

ama internetten çıkmıyorsanız kurun derim...

ama onunda manası kalmadı yeni virüsler sp 2felan dinlemiyor canına okuyor. SP2 kurduk. Hadi bide norton 2005 kurduk e bilgisayar açılsın diye bekle babam bekle artık.

+1

Ben sahsen Sp2 kullanmam tavsiye de etmem sp2 arkadasın dedigi gibi cokda güvenlik saqglamıyor performansı düsürdügüde cabası güvenlik istiyorsan "Sp1+İkinci parti İşini iyi yapan güvenlik paketleri kullan " Yeni işletim sistemi istiyorsan longhorn u bekleGuvenlik konusunda
    Sp2 yanında HİKAYE Kalır Nokta

• SP2 bazen problem çıkartıyor. Bence Microsoft sırf kendi için çıkarttı onu. SP1 artı kaspersky artı zone alarm kullanıyorum ve hiçbir problemim yok. SP2 bela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görünen Köy

Ben öküzüm kullanmayı beceremiyorum demezler de sp2 kötüymüş derler. Allah bilir dosya engelini görmemişlerdir de dosya inmiyor diye kötü demişlerdir. Ya da pop up blockerından dolayı beğenmemişlerdir.

mesela arkadasim benim makinaya sp2 kurdugum zaman restart cekene kadar calisiyor mesela :).msconfig'ten butun arka planda calisan programlari kapatmam lazim gerekiyor ki acilsin.her seferinde guvenli modda ac msconfigten ayarini yap olcak is degil benim icin.mecbur arka planda calismasi gereken 1-2 program var.
    sorun cikarmiyorsa kurun sp2 iyidir.
  • bence xp sp2 güvenlik yamaları bakımından iyi de herkes tecrübeli xp kullanıcısı değpilki blockerları yüüznden veya aktif pencere engelleme özellikleri yüüznden interneti verimli kullanamayanlar da var. bu bakımdan kötü. sp2 kurduktan sonra bazı oyunlarda da sorunlar çıkardı açıkçası. bence sp1 ve farklı güvenlik programları ile sp2 nin hayli hayli yerini tutan bir sistem yapabilirsiniz...
  • bak arkadasım bunu yazan ve söyleyen bence sp2 kullanmamıs yada bilmiyo kullanmayı.cok sacma sp2 mi yoksa sp1 mı diye bi kıyaslama yapılmıs
  • bu konu hakkında pek bilgim yok ama servis pack 1 bence yeterli.
  • Kimseye kulak asma Kur sp2'yi.
  • Ben kişisel olarak şunu söyleyebilirim yeni sistemi kurdum sp2 yide yükledim yaklaşık 45dk-1s sürdü sonuç:1.Bilgisayar yavaşladı 2.XP de yapmak istediğim bazı ayarlamaları yapamadım ve gereksiz hizmetleri kaldıramadım(önbellek yükleme alanı sınırlandırma dllcache dosya boyutu vs) 3.İnette ufak tefek problemler ve kitlenmeler olmaya başladı.4.Arka planda birçok gereksiz işlem yürüyor.Bence uygun antivirüs (norton2005...) firewall(zone alarm pro, look n stop vs) sp1 de varsa gereksiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: father20

Kimseye kulak asma Kur sp2'yi.

Aynen katılıyorum Çıktı çıkalı kullanıyorum hiç bi zararını
    görmedim faydasından başka ev kullanıcısı olarakta kullandım
    nettede hiç bi sorun vermedi yalnız sp2 yi yama olarak
    kurmaktansa cd ye entegre et ve xp yi o şekilde kur
    daha verimli olur ve sp2 den sonra çıkan yamalarıda
    unutma

• SP 8 var arkadaşlar mükemmel koruyor.

Şöyle kuruluyor: Bilgisayara bağlı tüm fişleri, kabloları çekiyorsunuz. Kasayı monitörü falan üzerini örtüp bekliyorsunuz hiçbir şey olmuyor makinaya ne virus ne spy ne trojan hiçbir şey etkilemiyor. en baba hacker biler birşey yapamıyor. Hatta windowsu yazanlar bile birşey yapamıyor.
    HAHAHA.
    Tam güvenlik isteyenlere duyurulur.

Yok sp2 kötüymüş falan Longhorn'u bekleyecekmişiz. Tabi canım Longhorn yazılırken ordaydın di mi? Xp çıkarken, bırak onu 98 çıkarken yapılan şamatayı hatırlıyorum ben. Güvenlik noktasında ama fasafiso bu tip şeyler olur, sasser tipi virus daha çıksın da kurmayın da göreyim ben sizi. Windows'cu hiç değilimdir ama böyle desteksiz atanlara da uyuz olurum.

Norton gibi bir mahluk programı 256 mb Ram'i olan bir makinaya kurarlar ondan sonra sp2 makinayı yavaşlatıyor tabi canım. Sp2 den.

Neyse bırakalım saçmalığı da söyle yapın: Yapmak isteyenler tabi ki.
    Windows ile Servis paketi 2'yi birleştirin (streaming olayı: Türkçe'sine ne demek lazım bilenler söylesin.)
    Sonra Cd'ye yazıp Windows'u yeniden kurun. Görün bakın SP 2 nasılmış.
    Ulan microsoft'u savunur duruma geldik ya. Beleş avukat olduk sayenizde.
    Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: lost

SP 8 var arkadaşlar mükemmel koruyor.

Şöyle kuruluyor: Bilgisayara bağlı tüm fişleri, kabloları çekiyorsunuz. Kasayı monitörü falan üzerini örtüp bekliyorsunuz hiçbir şey olmuyor makinaya ne virus ne spy ne trojan hiçbir şey etkilemiyor. en baba hacker biler birşey yapamıyor. Hatta windowsu yazanlar bile birşey yapamıyor.
    HAHAHA.
    Tam güvenlik isteyenlere duyurulur.

Yok sp2 kötüymüş falan Longhorn'u bekleyecekmişiz. Tabi canım Longhorn yazılırken ordaydın di mi? Xp çıkarken, bırak onu 98 çıkarken yapılan şamatayı hatırlıyorum ben. Güvenlik noktasında ama fasafiso bu tip şeyler olur, sasser tipi virus daha çıksın da kurmayın da göreyim ben sizi. Windows'cu hiç değilimdir ama böyle desteksiz atanlara da uyuz olurum.

Norton gibi bir mahluk programı 256 mb Ram'i olan bir makinaya kurarlar ondan sonra sp2 makinayı yavaşlatıyor tabi canım. Sp2 den.

Neyse bırakalım saçmalığı da söyle yapın: Yapmak isteyenler tabi ki.
    Windows ile Servis paketi 2'yi birleştirin (streaming olayı: Türkçe'sine ne demek lazım bilenler söylesin.)
    Sonra Cd'ye yazıp Windows'u yeniden kurun. Görün bakın SP 2 nasılmış.
    Ulan microsoft'u savunur duruma geldik ya. Beleş avukat olduk sayenizde.
    Saygılar.

bak arkadaşım ben sp 2 savunanlardan değilim kötüleyenlerdende değilim bence bi makinada internet bağlantısı yoksa sp2 norton gibi programlar çok gereksizdir. çünkü sen o makinayı ya oficede belge ayarlamak için ya photoshopta çalışma yapmak için yada oyun oynamak için kullanıyorsundur.

ama bi makina internete giriyorsa kesinlikle norton + sp2+ frewal kurulmalıdır.

bakın size kendi makinamın kurulumunu yazıyorum:

1gb ram
    120gb hdd
    3,0p4 lga77cp
    128mb x300 pcı-e

üzerine 60+60 çift partitionda

1. windows xp pro with sp2 + norton antivirüs + zone alarm pro int için.

2 windows xp pro (SP 1 sadece internetten diriver güncellemesi yapılmış durumda) oyun için

2.xp açılırken loading çubuğu 4 kes geçerken 1. xp çubuğu 12 kez geçiyor yaklaşık 5 kat daha zamanımı alıyor

oyun için olanda herhangi bir prog yok standart rar vs. var. makina daha hiç internete girmedi. ve öyle bi ayar çektimki tüm sistemi oyun için kullanıyor ve mükemmel çalışıyor.

internete girdiğim xp yi tam 9 kez formatlamama ramen oyun için olanı 1 kez formatladım.

• Microsoft ve telekom başımın belasıdır. sp2 ise gereksizdir. Belanın kol gezdiği sitelerde dolaştım sp1 ile. Kelle koltukta değil işte; yanımda panda platinium vardı. hem sp2 yi kursan ne olacak firewall ve antivirus un varsa o yeter sana. sp2 Performans falan artmıyo beyler kullanmayın şu microsoft un ürünlerini. Linux kullanın. Ne virus vaaar ne trojaaan linux te. Microsoft devrilsin artık yeter. Bi tek mouse yapabiliyor tekelci puşt...lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberan -- 18 Mayıs 2005, 20:43:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.