Şimdi Ara

XP Service pack 2 mi 1 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ne yalan söyleyeyim ilk başta bende servicepack2 den şikayetçiydim sp1 li xp de makinada uzun durduktan sonra üstüne de sp2 yi kurunca çeşitli hatalar veriyordur. 5-6 sonra elimdeki xp kurulum cd si içeriğine sp2 entegre edip sp2li xp kurulum cd si oluşturdum. Format çekip xp yi bu cd ile kurunca sp2 de ne bir sorun yaşadım ne de makinada yavaşlama yaşadım. Hatta sp1 e göre hızlandı da benim sp2 kuracak arkadaşlara tavsiyem servicepack1 li işletim sistemin üzerine sonradan service pack2 yüklemesinler. Ellerinde cd-rw var ise sp2 yi ellerindeki xp cdsine entegre edip. İşletim sistemini bu cd ile kursunlar ve aradaki farkı görsünler derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssayin72 -- 19 Mayıs 2005, 2:46:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilberan

Microsoft ve telekom başımın belasıdır. sp2 ise gereksizdir. Belanın kol gezdiği sitelerde dolaştım sp1 ile. Kelle koltukta değil işte; yanımda panda platinium vardı. hem sp2 yi kursan ne olacak firewall ve antivirus un varsa o yeter sana. sp2 Performans falan artmıyo beyler kullanmayın şu microsoft un ürünlerini. Linux kullanın. Ne virus vaaar ne trojaaan linux te. Microsoft devrilsin artık yeter. Bi tek mouse yapabiliyor tekelci puşt...lar

+klavye yapmayı + oyun setleri yapmayı (sidewinder) + bide oyun + office programları yapmayı iyi biliyor herifler olum microsoft 2 kişinin linux kullamasıyla devrilmez. Ülkemizde çocukları okulda 4. sınıfta microsoft makinaların başına oturtuyoruz. 1 tane linux kurulu internet cafe gördünüzmü???

Meb (dünyanın personel sayısı bakımından en büyük bakanlığı) tüm personeline windows öğretiyor. Devlet memurlarının hepsine windows öğretiliyor... linux tek elden dağıtılıp geniş sermayeyle piyasaya girmediği sürece windowsu yıkamaz.....

• işletim sistemi bi platforumdur. Önemli olan o platformda kullanacağın yazılımı bilmektir. Windows ta başlarsın linux te devam edersin. Ancak, esneklik yoksa yani kullancan program sadece windows u destekliyorsa elin mahkum windows kullanmaya. Windows un ek maliyetleri var bi de güvenlik paketi için niye millet para versin. windows un kendisi zaten para. Öle bi işletim sistemi düşünün ki para veriyosunuz ama antivirus süz internete giremiyosunuz. Böle saçmalık olur mu? Antivirus olayını entegre edip öyle satmak gerek işletim sistemini. Netice olarak diyeceğim şu ki, yazılım firmaları linux sürümlerini çıkarmadıkça windows bu kazzığı dünya aleme sokmaya devam eder.
    Performans, stabilite, güvenlik, sürüm çeşitliliği yönünden linux windows tan bariz farkla üstünken windows ise bariz farkla linux ten daha fazla kullanılıyorsa bu çelişkinin sorumlusu yazılım firmalarıdır.

• sp2 entegre edilmis cd'den kurulunca uzerine de autopatcher yapinca iyi calisiyor.

agnitum+nod32 de sistemi yormadan cok guzel koruyorlar, bi de firefox oldu mu tamam :P

internetle isi olmayan kisi win2000 (sp4 entegre kullanmasini tavsiye ederim)
  • microsoft antivirüs işinede girmeyi düşünüyormuş ama entegre antivirüslü sistemlşer daha pahalı olacakmış bide heralde longhornun altındaki si,stemlere kaktırcaklarmış nortonunki gibi bi paraya
  • yaa sp2 nalet bi şi
    aslında windows xp yerine windows sp çıkarsalar daha iyi olurdu
  • Yaa dostum yeter kötülediğiniz Sp2 yi yav siz bilgisayarda ne yaparsınız bilmemki de bukadar başa bela dersiniz. Benim pc'mde 8 aydır aynı Windows XP SP2 entegere çalışıyor ve bazen 10 gün hiç kapanmıyor oyle cook ciddi bi sorunda cıkarmadı bazen fazla calışmaktan şiştiği oluyor oyunda oynuyorum Aynı zamanda Programcıyım programda geliştiriyorum ... Piyasadaki yazılımları incelemk için programda kurup kaldırıyorum hiçbişey olmadı şimdiyekadar .. boyle atıp tutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opteron

Yaa dostum yeter kötülediğiniz Sp2 yi yav siz bilgisayarda ne yaparsınız bilmemki de bukadar başa bela dersiniz. Benim pc'mde 8 aydır aynı Windows XP SP2 entegere çalışıyor ve bazen 10 gün hiç kapanmıyor oyle cook ciddi bi sorunda cıkarmadı bazen fazla calışmaktan şiştiği oluyor oyunda oynuyorum Aynı zamanda Programcıyım programda geliştiriyorum ... Piyasadaki yazılımları incelemk için programda kurup kaldırıyorum hiçbişey olmadı şimdiyekadar .. boyle atıp tutmayın

Arkadaşım bunu atıp tutanlara yaz kimse onlar alıntı yap açık konuş biz burada boşuna bişey yazmıyoruz. bu konuyu en iyi takip edenlerden biri olarak senden kimin atp tuttuğunu yazmanı istiyorum....
  • arkadaşlar,

benim pentium3-1000mhz işlemci ve 256mb. ram var.

yeniden bir xp kurulumu yapmak istiyorum. xp home edition ingilizce orjinal cd var. ama cd writer olmadığı için sp2'yi entegre edemiyorum.

benim tek derdim performans. hangisinin performansı iyi ise onu kurmak istiyorum.
    şöyle yapmayı düşünüyorum.
    xp cd'den xp'nin ilk halini kurayım. sonra service pack1 paketini hiç yüklemeden , direkt internetten sp2'yi indireyim.
    iyi olurmu? performans için ne tavsiye edersiniz.

saygılar
    yuran
  • SP2 ama yamalarıyla birlikte.
    (10-15 tane var)
  • arkadaşım SP1'in ve SP2'nin birbirinden farklı görevleri var....
    SP2'sorun var diyenler var tabiki....SP2 kullanın bir sorun olmaz ne buya
  • yaw burda ne kadar cok kendini bilmez herif war... kendilerinde ii calıstı sorunda cıkartmadı eehh sper diyecekler tabi..
    ben arkadasıma da kendimede sp2 yi kurdum.. arkadasta ekran kartınada hata werdi bilgisayar her açıldığında ekran kartını yeniden yukluo we 1,5-2 saat sonra bilgisayar kendiliğinden yeniden başlıodu..
    kullandığımız cd orjinal px pro sp2 idi.
    bende ise wireless kartında hata weriodu we bilgisayar açldığında hosgeldiniz yazısından sonra yeniden baslıodu makine. windowsu açabilmek içiin F8 e basıp en son çalısan ayarlara geri donuodum. bu iki sistemde orjinal xp pro sp2 den kuruldu..
    bende sp1 orjinal yuklu dun internetten windowsun sitesinden sp2 yi makinaya yukledim oda aynı sorunu tekrar werdi.. yalnız dun baska bi akadasımda bizim kurduğumuz cd den sp2 i kendi bilgisayarına kurdu we onda su anda sorunsuz çalısıo..
    suanda bende sp1 yuklu we zonealarm pro security suit kurulu we daha hiç virus sorunum olmadı. bu yuzden bence firewall we sp1 yeter..
    ama eğer sisteminizde sp2 sorunsuz çalısıosa mutlaka kurun derim yalnız bazı oyun we progların çalısmasına izin wermio guvensiz dio ama söle bi durum warki o prog firewall yani tam oturmamıs bi paket

• quote:

Orjinalden alıntı: Qaan

yaw burda ne kadar cok kendini bilmez herif war... kendilerinde ii calıstı sorunda cıkartmadı eehh sper diyecekler tabi..
    ben arkadasıma da kendimede sp2 yi kurdum.. arkadasta ekran kartınada hata werdi bilgisayar her açıldığında ekran kartını yeniden yukluo we 1,5-2 saat sonra bilgisayar kendiliğinden yeniden başlıodu..
    kullandığımız cd orjinal px pro sp2 idi.
    bende ise wireless kartında hata weriodu we bilgisayar açldığında hosgeldiniz yazısından sonra yeniden baslıodu makine. windowsu açabilmek içiin F8 e basıp en son çalısan ayarlara geri donuodum. bu iki sistemde orjinal xp pro sp2 den kuruldu..
    bende sp1 orjinal yuklu dun internetten windowsun sitesinden sp2 yi makinaya yukledim oda aynı sorunu tekrar werdi.. yalnız dun baska bi akadasımda bizim kurduğumuz cd den sp2 i kendi bilgisayarına kurdu we onda su anda sorunsuz çalısıo..
    suanda bende sp1 yuklu we zonealarm pro security suit kurulu we daha hiç virus sorunum olmadı. bu yuzden bence firewall we sp1 yeter..
    ama eğer sisteminizde sp2 sorunsuz çalısıosa mutlaka kurun derim yalnız bazı oyun we progların çalısmasına izin wermio guvensiz dio ama söle bi durum warki o prog firewall yani tam oturmamıs bi paket

arkadas demek istedigimi uzun bir sekilde aciklamis.eger sorunsuz calisiyorsa kurun gitsin....bende de sorun cikariyordu sorunu yukarda yazmistim zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.