Şimdi Ara

XP kurduktan sonra donanım eklemelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba
    xp ilk defa kuruyorum.sorunsuz kurdum xp.kurduktan sonra driver yüklemesi yapacqakmıyım?mesela internete bağlanamıyorum.modemi tanıtmam mı gerekiyor.ağ oluşmamış ağ oluşturamadım bi türlü modemi tanıtamadığımdan mı acaba?



  • Format attıktan sonra bilgisayarım/Yönet/Aygıt yöneticisine gir orada sarı ünlem işaretli olanları yüklemelisin anakartın cd si olmalıdır eğer yoksa anakartın üzerindeki modeline bakarak sitesinden indirmelisin internete girebilmen için ağ bağdaştırıcılarını ses alabilmen için ses codeclerini görüntüyü daha iyi alabilmen için ekran bağdaştırıcılarını yüklemen lazım format atmayı beceren bir insan bunları nasıl bilmiyor acaba anlamadım neyse merak varsa öğrenirsin zaten Kolay Gelsin...
  • Mevcut donanımından en iyi performansı elde edebilmek için Windows'un değil de, üreticilerin kendi sürücülerini kullanmanı tavsiye ederim.

    Internete bağlanabilmen için eğer gerekli ise modem sürücünü kurman gerekir. Eğer modemin ethernet arabirimli ise, sadece IP ve DNS ayarlarını yapman yeterli olacaktır. Bu konuda detay için modeminin kullanma kılavuzuna bakabilirsin. Çok bilinmeyenli denklemlerde ancak bu kadar yardımcı olunabiliyor :)
  • format attıktan sonra ses kartını ekran kartını vs tanıtman gerekiyor eğer tanıtmassan ne oyun oynarsın ne müzik dinleyebilirsin nede internete bağlanabilirsn anakartının cdsini tak bütün driverler vardır onun içinde birde ayriyetten ekran kartı driver cd olması gerek onuda yüklersen tam verim alırsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.