Şimdi Ara

XP Format Nasıl Atılır ? Fotolu Anlatım (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.523
Cevap
26
Favori
3.553.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yapamayan beceriksizdir artık yani çok güzel açıklamış arkadaşımız :)
  • eyvallah
  • Belki daha önce sorulmuştur kusura bakmayın ama sorunum şu; 39 dakika kaldı dediği alanda yükleme sona yaklaşırken bir mavi ekranda hata veriyor. Bilgisayar risk kapatılmak zorunda kaldı falan diyo mavi ekranda. Neden olabilir acaba?
    Bu videodaki hatayı alıyorumm ama ne yaptığını anlamadım
    http://www.youtube.com/watch?v=oITxnPGSHvM&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan_ilker -- 30 Nisan 2011; 0:49:37 >
  • Teşekkür ederiz paşam
  • teşekkürler. ama en zoru bu bence :D hiç anlamam xp formatından
  • bios tan first boot olarak cd rom u seçiyorum kaydedip çıkıyorum ancak yeniden başladığında önyükleme için bir tuşa basın... yazısı gelmiyor.
  • bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Eline Sağlık. Üst konu olmalı bu tür şeyler.
  • Anlatım için teşekkürler.
  • üstadlar ya ben formatı atarım ama packard bell dot s 2 var intel atom attıktan sonra ekran kartıydı şusuydu busuydu nasıl yapıcam hocam yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

üstadlar ya ben formatı atarım ama packard bell dot s 2 var intel atom attıktan sonra ekran kartıydı şusuydu busuydu nasıl yapıcam hocam yardımcı olursanız sevinirim

sen format atma götür attırt :)

takcan CD/DVD yi NEXT NEXT dicen kurcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

üstadlar ya ben formatı atarım ama packard bell dot s 2 var intel atom attıktan sonra ekran kartıydı şusuydu busuydu nasıl yapıcam hocam yardımcı olursanız sevinirim

sen format atma götür attırt :)

takcan CD/DVD yi NEXT NEXT dicen kurcak :)

üstadım pc netbook cd dvd okuyucu yok :)

• formatı flash bellekten at ekran kartı anakart vs kurmasanda pc çalışır internete girer onları kursan kurmasan bişi deişmez .. (pek bişey değişmez yani sen profesyonel kullanmıyorsun sonuçta pc yi.)
  • Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

formatı flash bellekten at ekran kartı anakart vs kurmasanda pc çalışır internete girer onları kursan kurmasan bişi deişmez .. (pek bişey değişmez yani sen profesyonel kullanmıyorsun sonuçta pc yi.)

saol hocam atçağım ilk format olacak

• bu arada imzan kural dışı ...
  • çok tşk.
  • saol üstad özür dilerim imzamı düzelteceğim
  • Anlatan iyi anlatmış da her PC'de aynı şekilde olmuyorki
  • Ben CD'ye XP ile ilgili bütün bileşenleri çektim, XP'yi takınca biosta "CD'den ön yükleme için herhangi bir tuşa basın" yazısı çıkmadı.
    Yapmam gereken bir ayar mı var CD için? yoksa başka bir sorun mu var?. Teşekkürler.
  • olmuyor olmuuuuuuyor
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.