wın98 başlangıç disketi oluşturamassın. ama internetten zip li halini indirip o dosyaları diskerin içine atabilirin. yada sadece bir açılış disketi oluştura bilirsin. bunuda disketin üzerinde sağ tıkla biçimlendiri se. oradan seçenği goruceksin biçimlendirmeden once başlangıç dosyalarını at türüncen bir seçenek olcak onu seç ve biçimlendir diskini biçimlendirme sonrasında o disket ile wındows u dos altından başlata bilirsin ama tabi partitionların ntfs ise goremessin :)
nie ihtiyacın varki win98 başlangış disketine?
printer aldım xp de çalışmıyor..98 de yüklemek istiyorum
98 yüklemek için başlangış disketine ihtiyacın yokki tabi 98 cdin bootlu cd yse
hp 564c serisi olmalı (kesinlikle bu üç rakam vardı ama sıralama yanlış olabilir)..bi arkadaşımın ..yükleyememiş ..tekrar eve gitti ...birşeyler diskette yükledik olmazsa gelir tekrar :D ilgine tsk.ler
o serinin bütün ürünleri wınxp sorunsuz çalışırlar haberin olsun hangi arkadaş sana wınxp desteği yok demişse yanılıyor olmalı bence... sadece hp deskjet olarak bile tanıtsan çalışır. ha çalışmama nedenlerinden biri spp ecp ayarları var ondan olabilir ama o oldugunu sanıyorum çünki dediğim gibi bu ayarların hepsinde bu yazıcı doker :)
xp de başlangıç disketi oluşturabilirsin (gerekte yok emme anlatayım genede) resmi takib et...
ya bnm tarihi eser printerım bile çalıştı xp de, ben de bi süre becerememiştim, biraz denersen yaparsın
benim yazıcıda hp4110 bizde xpte yükleyemedik 98 yükledik gene bir sürü sorun dediler bu xpte çalışmaz ama biraz uğraştık sonunda xpte çalışıyo. ve kesinliklelede çalışacak.arkadaşın yükleyememiş. bendede usb tanımadı falan çok sorun çıkardı 2 gün uğraştık.
bende de bi tane 656c var çok cins bir makine apollo2500-2600 gibi ortaya çıkıyo kuruyun driverlar yanlış vs... felan.. tuttum kulağından 656c driverini kurdum yemedi allem ettim kullem ettim şimdi canawar gibi yazıyo. ama yazıcıyı kapa aç hemen yeni donanım buldu apollo2500-2600 gibi iptal diyip çalıştırıyorum NO PROBLEMMMM :)))))))))))
bu forum öyledir birçok değerli kardeşimiz var ve burda herkes bilgisini birbiri ile paylaşır.. el elden her zaman üstündür ve burda çok mükemmel eller var... ben kendi adıma hepsine teşekkür ederim.. birbirimizden pek çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.. DOĞRU YEREDESİN.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme