Bildirim
xp de arama işlevi çalışmıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sistem geri yüklemeyi kullan. Windowsun sağlam olduğu bi tarihe geri yükle. düzelir inşallah. -
explorer.exe hacklendi ise gelmiyor. Ben de [Start] butonunundaki yazıyı değiştirmiştim. Bende de gelmiyor. -
doğru start(başlat) yazısını değiştirince çalışmıyor. bir çözümü varmı. -
Arkadaşlar bendede aynı sorun var bir türlü düzeltemedim sistem geri yüklememde çalışmıyor. Eğer çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım edin çok sıkıntılı bi durum bu yaaa bilgisayarıma formatta atamıyorum. Paket programım var.benim bilgisayara Vista yaması kurduktan sonra başıma geldi bu olay vizta yamasını kaldırmama rağmen hala arama işlevi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htk -- 11 Kasım 2005, 14:13:28 > -
Arkadaşlar sorunu cözdüm sıkıntısı olan arkadaşlara duyurulur. bilgisayarınızda yüklü Windows XP nin üzerine onarım yatırdığınız anda sorun çözülüyor Anladımkı bazende kendini riske atman gerekiyormuş. -
peki başlattaki ismi değiştirdinmi.
ben eski haline getirince düzeldi. -
xp nin hiçbir yerine hiçbirşey yapmadım direkt onarıma başladım ve sonuçlanınca sorun çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X