Şimdi Ara

xp de arama işlevi çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dosya ve klasör ara menüsü ekrana gelmiyor. yardım edebilecek var mı.
    ben başlat yerine kendi ismimi yazmıştım. şimdi tekrar başlat yazıyor ve arama menüsü çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 7 Kasım 2005, 22:10:21 >

• Sistem geri yüklemeyi kullan. Windowsun sağlam olduğu bi tarihe geri yükle. düzelir inşallah.
  • explorer.exe hacklendi ise gelmiyor. Ben de [Start] butonunundaki yazıyı değiştirmiştim. Bende de gelmiyor.
  • doğru start(başlat) yazısını değiştirince çalışmıyor. bir çözümü varmı.
  • Arkadaşlar bendede aynı sorun var bir türlü düzeltemedim sistem geri yüklememde çalışmıyor. Eğer çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım edin çok sıkıntılı bi durum bu yaaa bilgisayarıma formatta atamıyorum. Paket programım var.benim bilgisayara Vista yaması kurduktan sonra başıma geldi bu olay vizta yamasını kaldırmama rağmen hala arama işlevi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htk -- 11 Kasım 2005, 14:13:28 >
  • Arkadaşlar sorunu cözdüm sıkıntısı olan arkadaşlara duyurulur. bilgisayarınızda yüklü Windows XP nin üzerine onarım yatırdığınız anda sorun çözülüyor Anladımkı bazende kendini riske atman gerekiyormuş.
  • peki başlattaki ismi değiştirdinmi.
    ben eski haline getirince düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 arama butonları yok
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xp nin hiçbir yerine hiçbirşey yapmadım direkt onarıma başladım ve sonuçlanınca sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.