Arkadaşlar geçen yıl virüslerle başa çıkamayınca format attırmaya karar vermiştim. Ben pek formattan anlamadığım için bir arkadaşımdan rica ettim. Onun kurduğu windows sıkıntı yaratttı. Kablosuzu falan kullanamadım. servise götürdüm format için, onlar da xp cdsi bozuk ondan atılamamış format dedi. XP cdsi orjinal bu arada. Format atıp 40 ytl alıp gönderdi beni. şimdi tekrar format atıcam ama xpyi kuramam diye erteliyorum formatı. Başka bir cdden kurup kendi serialımı kullansam sıkıntı olur mu acaba? bir de benim harddiskim 2 parça. C de programlar ve yazılımlar var, D de ise müzik video fotoğraflar vs var. ben şimdi sadece c ye format atıcam dimi? yani d sürücüsündeki evraklarım gümbürtüye gitmez.. bunun için c sürücüsünün içindekileri silmem gerekiyor demi formata başlarken.. Acemiliğimi mazur görün..
başka cd den formatlayıp kendi serial ini kullanabilirsin. kurulumda zaten sana soruyor neler yapmak istediğini, sen orda C ye sil deyip sonra aynı yere tekrardan kuracaksın, D ile işin yok. Sen silmek istemedikten sonra silmezsin merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: [Tifosi]
başka cd den formatlayıp kendi serial ini kullanabilirsin. kurulumda zaten sana soruyor neler yapmak istediğini, sen orda C ye sil deyip sonra aynı yere tekrardan kuracaksın, D ile işin yok. Sen silmek istemedikten sonra silmezsin merak etme
Bilgisayarı başlat f1 del f12 vs bas sonra biostan cd romu öne getir ve yeni bir cd den formatını bildiğin gibi at okadar.
çook teşekkür ederim arkadaşlar..doğru mu aladım c yi silme işini kuruluma başladıktan sonra yapıcam değil mi?