Şimdi Ara

xp black yuklersem d silinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar xp black edition alicam ama su an pc de sp sp2 yuklu
    format atarsam d: silinirmi? xp yuklu

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • tamam paylasim icin cok tesekkur ederim
  • "xp black edition" eski sayılır ve modifiyeli bir işletim sistemi; kurmuştum fakat memnun kalmamıştım. Uzun süre dayanmadı, denemek bir zarar getirmez. Yalnız tavsiyem normal bir XP kurup kendiniz modifiye edin, daha güzel olur yaptıklarınızı bilir, hatalarını görürsünüz. Temaları vs.. kendiniz kurun.
    TEMA VE SKIN MERKEZİhttp://forum.donanimhaber.com/m_5309589/tm.htm
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

"xp black edition" eski sayılır ve modifiyeli bir işletim sistemi; kurmuştum fakat memnun kalmamıştım. Uzun süre dayanmadı, denemek bir zarar getirmez. Yalnız tavsiyem normal bir XP kurup kendiniz modifiye edin, daha güzel olur yaptıklarınızı bilir, hatalarını görürsünüz. Temaları vs.. kendiniz kurun.
    TEMA VE SKIN MERKEZİhttp://forum.donanimhaber.com/m_5309589/tm.htm

supersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.