Şimdi Ara

Xin zhao kombosu nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
15.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

W yi ne şekilde kullancaz saldırırken mi basıcaz yoksa saldırmadan öncemi

• saldırmadan önce basacaksın süresi uzun çünkü. laning sıradında yapman gereken w basıp q+e yaparak adamı çabucak hoplatıp dönmen.
  • Zaten belli bir süre özelliği sağladı için, Q+W+E şeklinde girer ,gerektiği yerde R'ni basarsın ,team fight dağıtırken olsun, kaçarken olsun , şampiyona last hitinde vesaire neyse işte. Yani asıl konuya gelecek olursak önce bas.
  • en iyi kombosu sağ tık %100 penta denenmiştir.
  • w+e+q kombosu yapıyorm beyler doğrumudur
  • Cesaret - sihirdar hep bu karakterle oynuyorum inanılmaz bir karakter bence. Kombo falan bilmem de elimden geldiğince dağıtıyorum bu karakter ile
  • @Optimist3 dostum dediğim gibi, q+w+e ile gir, adama zaten 3 kere vurmuş olursun bu combo ile girersen ve zıplatmışta olursun. q'yu veya w'yu sonra basma, combat'a girerken bunlara önceden bas.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

@Optimist3 dostum dediğim gibi, q+w+e ile gir, adama zaten 3 kere vurmuş olursun bu combo ile girersen ve zıplatmışta olursun. q'yu veya w'yu sonra basma, combat'a girerken bunlara önceden bas.

saol kardşm
  • yeni xin aldım skillerini felan biliyorumda off tank build lazım jungle oynicam neler kasayım
    solo top aldıklarım :
    as bot veya mercury alıyorum
    frozen mallet
    black clever
    blood thirster
    warden's mail

aldım yenildik oyunda ama benim suçum değildi jungle build istiyorum neler almalıyım ?
  • ne combosu kafanı klavyeye vurup bütün skillere bastıktan sonra sağ tıklıcaksın penta hexa hepta octa nona decakill
  • Ultiyi adamın yanına gider gitmez kullan bu sayede armor ve mr bonusunundan yararlanmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

ne combosu kafanı klavyeye vurup bütün skillere bastıktan sonra sağ tıklıcaksın penta hexa hepta octa nona decakill

pentayı açıklarmsnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimist3

quote:

ne combosu kafanı klavyeye vurup bütün skillere bastıktan sonra sağ tıklıcaksın penta hexa hepta octa nona decakill

pentayı açıklarmsnz

Latince 5(yazıyla beş)
  • o combolar yetmez pro olmayan beceremez bu heroyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

quote:

quote:

pentayı açıklarmsnz

Latince 5(yazıyla beş)

Nasıl yapılıyor arkadaş ölebi yazmış ki bişe anlamadım anlıcağım dilden anlatırmışsınz hexa mexa anlamıyorum
  • Gelsin bakalım rakibin hpsi üzerinden % hasar atan ultiyi sonda atanlar, toplan toplan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAxiddKing

yeni xin aldım skillerini felan biliyorumda off tank build lazım jungle oynicam neler kasayım
    solo top aldıklarım :
    as bot veya mercury alıyorum
    frozen mallet
    black clever
    blood thirster
    warden's mail

aldım yenildik oyunda ama benim suçum değildi jungle build istiyorum neler almalıyım ?

Tanky git.Sonuçta ultisi armor ve mr,q su bonus damage veriyor.Black clever,şu jungle itemlerinden golem olan,ravenous hydra(Böyleydi sanırım),Frozen Mallet(Çok tavsiye etmiyorum yeterli cc si var),ninja yada mercury yada boots of mobility bot,GA

Frozen Mallet yerine Randuin veya Maw of Malmortius alabilirsin.Karşı takımın durumuna kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

quote:

quote:

pentayı açıklarmsnz

Latince 5(yazıyla beş)

Nasıl yapılıyor arkadaş ölebi yazmış ki bişe anlamadım anlıcağım dilden anlatırmışsınz hexa mexa anlamıyorum

önce bir yatay çizgi çiz(-) sonra ön kısmına bir dik çizgi ekle(ı) sonra yatık u yap

işte sana 5

• Gank atarken r w-q atıyorum flash varsa atar genelde sonra e atıyorum daha başarılı gankler çıkıyor ortaya.
  • Ulti önce kullanılır 1 vs 1 yaparken ki armor ve magic resist versin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.