Şimdi Ara

XIGMATEK ASSASIN TAURO vs CORSAIR 300R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi topladım 1-2 saat içinde almaya gideceğim. Ama kasa konusunda karar veremedim hala. Sizce hangi kasayı almalıyım ? Kasaların artılar eksileri neler ?

XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MIDT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA

ANAKART: GIGABYTE 990XA-UD3
    EKRAN KARTI: SAPPHIRE HD7870XT
    İŞLEMCİ: AMDFX X8 8320
    RAM: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX
    HDD: SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA
    MONİTÖR: AOC 21.5" E2243Fw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    İŞLEMCİ SOĞUTUCU: COOLER MASTERHYPER 212X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekstasis -- 23 Ağustos 2013; 16:01:40 >

• Beyler çıkmak üzereyim yok mu bilen. Vatan görevlililerine kalcam yoksa bu gidişle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekstasis

Beyler çıkmak üzereyim yok mu bilen. Vatan görevlililerine kalcam yoksa bu gidişle.

dostum kimse cevap yazmamış ve ben de bu 2 kasa arasında kaldım.tercihini hangi yönde yaptın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: ekstasis

Beyler çıkmak üzereyim yok mu bilen. Vatan görevlililerine kalcam yoksa bu gidişle.

dostum kimse cevap yazmamış ve ben de bu 2 kasa arasında kaldım.tercihini hangi yönde yaptın ?

aynen bende alıcam bu hafta bu ikisinden birini ama xıgmatek hakkında çok bilgi bulamadım.
  • kasasını değil ama güç kaynağını kullanıyorum. güzel bütçe dostu ürünler. gayet de kaliteli. Xigmatek ben tavsiye ediyorum. Corsair almak için yola çıkıp Xigmatek aldım. hiç de pişman değilim. iyi ki de Xigmatek almışım. hem daha ucuza aldım, hem 800W aldım (corsair alsam 750W alacaktım) hem de modüler oldu (Corsair alsam CX750 alacaktım modüler olmayacaktı)

yalnız kasasını kullanmadım. ben Zalman kasa almıştım ayrıca. muhtemelen kasa da iyidir. boyutları vs. uygun. fanları da çalışıyorsa kasa+psu beraber xigmatek alabilirsiniz. 80+ bronze olmasına dikkat edin kafi...

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 8 Ekim 2013; 15:57:42 >
  • 300r nin sade bir duruşu var. Ama kaliteli kasadır. Bir arkadaşım corsalr 400r kullanıyor ve corsairin malzeme kaliteslnin çok iyi olduğunu söyledi. O yüzden sana kalmış tipine göre seç bence. Ben sadeliği sevdiğim için corsair 300r alırdım, ama karar sana kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CORSAİR CARBİDE 200R 550W 227 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim tercihim Xigmatek Assasin modelinden yana olurdu.
  • Ikisi de evlat gibi kasa. Hangisi gözüne cebine hoş gelirse onu al. Fark yapmaz.

• THERMALTAKE COMMANDER 700W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA

Sistemi toplayalı baya oldu ve bu kasa da hiç aklımda yoktu vatan'da çalışan personel tavsiye etti ve çok memnunum. Far cry 3 son ayarda oynuyorum kasadan gelen sesi duymak neredeyse imkansız :) Oyunda biraz ısınma oluyor ama tek fan var, 12cm lik bir tane almayı düşünüyorum ısınma sorunu da ortadan kalkacak. Kararsız kalan arkadaşlara tavsiye ederim. :)

• Konu baya eski ama yazamadan geçemedim kasanın içindeki güç kaynagını bilmiyorum ama eger 80+ degilse işe yaramaz. Xigmatek assasin almak daha mantıklıydı taş gibi 80+ psu su var.
  • Bence assasin
    kendinde camı var üstü açılıyor vb vb.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.