Şimdi Ara

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.658
Cevap
34
Favori
63.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • İnternational versiyon diye birşey çıkarıyorlar zaten. Bunun ekmeğinide yerler baya bir süre. Yeni birşey önce aksiyon kamerası tarafında gelir diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

quote:

İyi fiyat
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest

Hızlı fiyat düşüşü yaşıyor ?!?!
    Nasıl yorumlamak lazım?

Flash indirim, stokları eritiyorlar

Hocam merak ediyorum , max 70 dolara tek bir tane araç kamerası alacak olsaydınız bu xiaomi yi mi olurdu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

quote:

İyi fiyat
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest

Hızlı fiyat düşüşü yaşıyor ?!?!
    Nasıl yorumlamak lazım?

Flash indirim, stokları eritiyorlar

Hocam merak ediyorum , max 70 dolara tek bir tane araç kamerası alacak olsaydınız bu xiaomi yi mi olurdu ?

Sorgusuz sualsiz, çünkü malzeme kalitesi + netlik

Hiç bir kamera bu fiyata yanına yaklaşamaz bu değerlerin

+ Xiaomi markası bir Apple olma yolunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

İnternational versiyon diye birşey çıkarıyorlar zaten. Bunun ekmeğinide yerler baya bir süre. Yeni birşey önce aksiyon kamerası tarafında gelir diye düşünüyorum.

Gold modelinden sonra Gri elime geçti yan köşeleri siyah yapmışlar acayip hoş geldi nedense

Aslında rengarenk çıkarsalar kırmızı mor sarı

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

İnternational versiyon diye birşey çıkarıyorlar zaten. Bunun ekmeğinide yerler baya bir süre. Yeni birşey önce aksiyon kamerası tarafında gelir diye düşünüyorum.

Gold modelinden sonra Gri elime geçti yan köşeleri siyah yapmışlar acayip hoş geldi nedense

Aslında rengarenk çıkarsalar kırmızı mor sarı

Çok renkli yapmak sıkıntı onlar için beğenilmeyen renklerin elde kalma tehlikesi var. Birde arac kamerası bu çok renkli oldumuda hırsızlara gelgel yapmış olursun biraz. Işıklarda dururken söküp alırlar camdan.

Haa aksiyon kamerasında yapsın 4-5 farklı renk illa satacaktır o zaman. Satamadıklarına da %20 indirim yapar millet kapışır.

• İlk gece çekimimizi de yapmış olduk kalite gerçekten takdire şayan.. Almak isteyenler bir an bile tereddüt etmesinler.. :) 1080p'de farkı çok iyi anlayacaksınız.

Orijinalden alıntı: tutankhamon

İlk gece çekimimizi de yapmış olduk kalite gerçekten takdire şayan.. Almak isteyenler bir an bile tereddüt etmesinler.. :) 1080p'de farkı çok iyi anlayacaksınız.

Netlik süper

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zoomzoom

quote:

Bu kadar sürmesi hiç normal değil 2 dolar fazla ile takipli istemediniz mi? En azından kargoya ne olmuş öğrenmiş olurdunuz.. Bana 9 günde geldi sizin neredeyse 26 gün olmuş..

Takip numarası var, ancak Türkiyeye gelmedi, hala taşıma durumunda diyor. Gearbeste ticket açtım, bazen uzun sürebiliyor şeklinde geçiştirmeli bir cevap verdiler.

Gearbest'in sitesi tam olarak kargo durumunu güncel haliyle gösteremeyebiliyor. bu siteden baktınız mı hiç.. bakmadıysanız ekleyip burdan bakın derim.
    track.trackingmore.com
    All in one package tracking tool - TrackingMore
    http://track.trackingmore.com

AN İTİBARİYLE BÖYLE...

Transit
    Destination Country - Turkey
    Origin Country - China
    2016-03-10 15:27, The item was forwarded to the destination country (Otb)(Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)), China (Yurt Disi)
    2016-03-10 04:47, Receive item from customer (Otb)(Gonderi musteriden alinmistir), China (Yurt Disi)
    2016-03-11 21:35, 离开【广州航站】交航,
    2016-03-11 21:33, 到达【广州航站】,
    2016-03-10 14:46, 【深圳互换局】已出口直封,
    2016-03-10 05:56, 【深圳互换局】已出口开拆,
    2016-03-10 05:12, 离开【小包中心】,下一站【深圳中心】,
    2016-03-10 05:11, 【小包中心】已封发,
    2016-03-10 04:47, 【小包中心】已收寄,
    ======================================
    Power bywww.trackingmore.com

• Bende sipariş verdim bakalım izmire ne kadar zamanda gelecek birde bunun menüsü neden ingilizce değil ileride güncelleme ile ingilizce dil gelirmi sizce

Orijinalden alıntı: teenator

Bende sipariş verdim bakalım izmire ne kadar zamanda gelecek birde bunun menüsü neden ingilizce değil ileride güncelleme ile ingilizce dil gelirmi sizce

Merhaba, ingilizce , türkçe desteği gelecek diye bir söylenti var. xiaomi'nin politikasına baktıgımızda bende geleceğini umuyorum.

Su altı çekimi için öneriniz nedir ?

Bide en ucuz buna uyumlu hafıza kartı nerden alabiliriz ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teenator -- 9 Nisan 2016; 0:13:47 >

bu kamera ile aksiyon kamera olarak kullanımda ilgili aparatı alsak su altında çekim yapmakta sıkıntı yoktur herhalde deneyen varmı hiç görmedim gerçi.

Su altı çekimi için öneriniz nedir ?

Bide en ucuz buna uyumlu hafıza kartı nerden alabiliriz ?

Teşekkürler

Genelde samsung 32gb evo öneriliyor . Ben belirttiğim kartı gearbestten 8.5 $'a almıştım, elime geçmesini bekliyorum. Hızlı gelmesini istiyorsanız Türkiyeden satan siteler var 30 tl civarına.

Su altı çekimi ve aparatı konusunda pek bilgim yok , halihazırda kullanan arkadaşlar cevaplarsa daha saglıklı olur. Bende cihazın elime geçmesini bekliyorum

• Puzzles kullanıcısına yanıt
    pili küçükmüş aksiyon kamera olarak kullanmak için powerbank baglamak lazımmış yani suda çalışmaz en iyisi ayrıca bide aksiyon kamera versiyonunu almak bu gelsin önce bi bakalım

pili küçükmüş aksiyon kamera olarak kullanmak için powerbank baglamak lazımmış yani suda çalışmaz en iyisi ayrıca bide aksiyon kamera versiyonunu almak bu gelsin önce bi bakalım

Varya hiç düşünmedim ama buna kutunun içinde şöyle bir 2000 mah lık pili olan bir su altı kabı üretse bu çinliler süper ötesi olur, yok satar bu kap

Çaldırmamak için nasıl önlem alıcam

Nasıl gizlenir

Orijinalden alıntı: biryeregitmiyoruz2

Arkadaşlar selam, bunu araca nasıl monte ediyoruz

Nasıl gizlenir

Gri rengini alın ayrıca bu parçayı alıp ayna arkasında çok güzel gizleyebilirsiniz.

aliexpress.com
    US $5.99 |T shade Single Buckle 3M Revolving Mount Holder For Car Window Screen GPS Camera DV Car DVR MX3 MX6 EX4 3m Glue Mount Bracket|holder for car|mount holderholder for - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/f6zyiemA

T shade Single Buckle 3M Revolving Mount Holder For Car Window Screen GPS Camera DV Car DVR MX3 MX6 EX4 3m Glue Mount Bracket

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biryeregitmiyoruz2

Arkadaşlar selam, bunu araca nasıl monte ediyoruz

Nasıl gizlenir

Gri rengini alın ayrıca bu parçayı alıp ayna arkasında çok güzel gizleyebilirsiniz.

http://s.aliexpress.com/f6zyiemA
    T shade Single Buckle 3M Revolving Mount Holder For Car Window Screen GPS Camera DV Car DVR MX3 MX6 EX4 3m Glue Mount Bracket

Hiç örneği var mı görsel olarak? Ayrıca kalite olarak şuan en iyisi Xiaomi midir?

• Arkadaslar kameralar suan uygun fiyatlarda normale gore tabi. Alim yaparken size tavsiyem cashback sitelerinide kullanin. Olgu abimin aksiyon kamerasi konusunda konusu var. 3-5 daha ucuza alirsiniz. Ayrica bilgi ve yardim isteyenlerde ozel mesaj atabilir. Suan bir yer %6. Baska bir yer gearbest icin %12 iade veriyor.

Orijinalden alıntı: qLhF

Arkadaslar kameralar suan uygun fiyatlarda normale gore tabi. Alim yaparken size tavsiyem cashback sitelerinide kullanin. Olgu abimin aksiyon kamerasi konusunda konusu var. 3-5 daha ucuza alirsiniz. Ayrica bilgi ve yardim isteyenlerde ozel mesaj atabilir. Suan bir yer %6. Baska bir yer gearbest icin %12 iade veriyor.

özel mesaj atar mısın?=
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.