Şimdi Ara

Xiaomi YI aksiyon kamerası 299tl (morhipo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
9.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.morhipo.com/kampanya/detay/17863867/57276/xiaomi-yi-aksiyon-kamera-beyaz

Minimum 399 TL'ye bulunuyor.Yurtdışı fiyatıyla neredeyse aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 4 Mayıs 2017; 17:57:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat gayet güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde hopi den 40 50 indirim oldu mu tamam

• Son 1. Bakalım şanslı izleyici kim olacak.

Edit: Uygulamada son 1 yazıyor. Fakat 2-3 ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 20 Nisan 2017; 20:50:2 >
  • gecen sene yurtdisindan 150'TL'ye almistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım 300'e tamamlanırsa 50 TL chip para var.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    ek olarak bukoli teslimatına 30 tl indirim de var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yi 4k aksiyon kamerası 1750tl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Kazanılan chip-paralar 15 Mayıs 2017 tarihine kadar Morhipo.com’da kullanılabilecektir.
  • Bende Bakkaldan 10 sene önce 10 Çıtır Paraya almıştım...

• Arkadaşlar son birkaç haftadır aksiyon kamerası alma niyetim vardı. Xiaomi gibi bir marka olunca hiç tereddüt etmem ancak 4K olmaması sıkıntı mu sizce? Bunu neden soruyorum? Çünkü ileriye dönük olması daha mantıklı değil mi? Bu cihazlar düzgün kullanım ile ömürlük diyenler düşünüyorum. Benim henüz 4K Tv yok ama ileride alırsam 4K Tv alırım.. Ayrıca bunu en ucuz yapabileceğim bir kombo var mı? Axess kartım yok.

• Ben de tatiller için bi aksiyon kamerası düşünüyordum. Tatilde aksiyon yapacağımızdan değilde hani sualtı çekimi olsun, geniş açı olsun, taşıma kolaylığı olsun vs diye. Ama şimdi bunu alsak waterproof kabıydı yedek piliydi kutusuydu vs bir sürü şey de gerekecek değil mi?

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bu galiba dümdüz kamera. Aparatlar da ucuz değil. Nasıl yapsak?

• 1 senedir kullanıyorum çok memnunum, kullanan arkadaşlarım da öyle. Aldığımda 77$ dı; popüler oldukça fiyatı arttı...
  • Ne yapsam bilemedim. Çok kararsızım. Aparatsız oluşu kafamı kurcalıyor

• Ben 2. el 200 e almıştım. o ceptebe indirimi vs ile :D
    aparatlar uyumlu çin malları var
    orjinal aparatlar alacaksanız illaki sıkılan 2. el satan oluyor...
  • Ben de 1-2 haftadır Aksiyon kamerası bakıyorum düşük bütçeli. Xiaomi pahalı diye yanaşmamıştım hiç ama şimdi bi alsam mı demeye başladım.

Gearbest'te satılan 30-40 dolar arası 4K olduğunu iddia eden Çin malı kameralar var. Bu Xiaomi'nin kamerası 4K olmasa bile daha iyi midir, anlayan birisi yardımcı olabilir mi?
  • Bende xiaomi yi 4k var. Görüntü kalitesi fazlası ile iyi. Benim tavsiyem direkt yi 4k siparişi verin Çin'deki sitelerden. Fiyatı 200$ civarı ki o da 730₺ye gelir. Satılan ürün ilk çıkardıkları. Ben yi 4k aldım, elime ulaşmadan yi 4k+ çıktı. 3. Nesili bile çıkmışken bu ürünü almak mantıklı değil bence

• En güzeli hiç almamak o zaman çünkü bu iş de telefon tablet olayına dönmüş. Yeni çıkana yetişmek mümkün değil ne bütçesel ne de hız bakımından. O yüzden en güzeli kendime su geçirmez bi telefon kılıfı alayım. Sonuçta senede 1-2 kere kullanmak için pahalı bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: z740

1 senedir kullanıyorum çok memnunum, kullanan arkadaşlarım da öyle. Aldığımda 77$ dı; popüler oldukça fiyatı arttı...

pek artmamış 285 tl idi 300 oldu
  • Arkadaşlar ben de bir heves aldım. 1-2 kez anca kullandım. İsteyen olursa 250 liraya verebilirim. Neden pahalı derseniz yanında 150 liralık aksesuar vereceğim.

Su altı kılıf

Su altı tutacak

Normal bluetooth tutacak

3 pil

Şarj Aleti

Normal kılıf

İsteyen pm

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.