Şimdi Ara

Xiaomi Wifi Router 4A Giga Version

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
4.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sabah fırsatı son bir saat yakalayan ihtiyacı olan değerlendirsin
    urun.n11.com
    Xiaomi Wifi Router 4a Giga Version 4 Antenli Kablosuz 2.4 - 5 Ghz - n11.com
    https://urun.n11.com/access-point-router/xiaomi-wifi-router-4a-giga-version-4-antenli-kablosuz-24-5-ghz-P386016985

• Evdeki sinyali güçlendirmek için mi? Kullanım alanı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun 5 i çıkacak mı bilgisi olan var mı?

Usb olsun istiyorum. 5 te varsa bekleyecem yoksa 3g alacağım. Haberi olan var mı

• 149 tl cazip fiyatmi 🙄

• Sinyal güçlendirmek için, evet 149 TL cazip fırsat.
  • ev için mi bu yoksa büyük alanalr içn mi
  • fiyat çok iyi bende 20 gün önce 170 tlye aldım diye seviniyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal router 4 modeli arasında ne fark var bilen var mı ?

• burakcankose B kullanıcısına yanıt
    portları gigabit
  • Bende V3 olani var gerçekten başarılı memnuniyet verici bir ürün. İhtiyacı olan kaçırmasın öneririm

• 4a alt model gibi mi dedim de bu gigabit olanda 128 nand 128 ram liymiş güçsüz falanda normal 4 olana göre boşuna almayalım dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Ürünün size ve çevrenizdekilere verebileceği zarar hakkında herhangi bir bilgilendirme veya şu kadar bu kadar bilmem ney saçar ibaresi var mı klavuzlarında ?

Benzer özellikteki ürünler depolarda 10 Metre Yukarılara kuruluyor biz bunu yatağımızın yanına mı koyucaz ?
  • Cihazı aldım geldi performansı güzel haber verene teşekkürler

• Konuyu hortlattığım için özürdilerim. Teknik ve teorik bilgilere pek vakıf olmamakla birlikte şöyle bir ürüne ihtiyacım var bu ürün işimi görür mü? Superbox 20 megabit interneti net alabiliyorum. Modemimin arkasına cat6 kablosunun bir ucunu taksam diğer ucunu da bu incelemesini yaptığın ürüne taksam. Yani Landan internet alıp wifi dağıtabilir miyim. Komşumla interneti paylaşmalı kullanmak istiyorum kayıp olmasın diye benim modem ile xiaomi router 4a arasına cat6 kablo takıp internetimin oraya gitmesini istiyorum. O evinde bir modem varmış gibi interneti kullanabilir mi?
    şu ürün incelemesini yaptığın ürünün aynısı mı? sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum iyiki varsınız.
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/xiaomi-mi-wifi-ac1200-router-4a-gigabit-versiyon-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli_pdp_594422036

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.