Şimdi Ara

Xiaomi telefonlar ve Band 800 sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün telefonlarda band 800 desteği eksik mi?
    En populer olan mi5,mi5s ,mi5s plus ta yoktu.

Mi6 gelecek 2-3 ay sonra ama onda da yoksa boşuna beklemeyeyim.

• Hocam neden bu kadar önemli bu band olayı. Turkcel ve avea da 4.5g sorunsuz sadece Vodafone da 4.5g her yerde çekmez. Sadece şehir merkezinde çeker vs. Bu olay bu kadar abartilmamali.
  • Abartılmamalı kısmına katılmıyorum.
    Sonuçta bir para veriyorsun ve 4G desteğinden faydalanmak istiyorsun. Ama sadece belirli yerlerde 4G kullanılması kötü bir özellik.
    Zaten konu 4Gnin önemli olup olmadığı veya her yerde çekmeme olayı değil ki.
    5s plus kullanıyorum ve vodafone hattım var. Millet yanımda 4gden faydalanırken yeni aldığım bir telefonda 4g kullanmamak biraz tuhaf. Ben ne yaptım? Operatörü değiştirerek bu sorunu çözerim diye düşündüm ve Turkcelle geçtim. Bakalım sonuç iyi olur inşallah.
    Band 800 desteği Mi Note 2 Global versiyonda var ve fiyatı diğer versiyona göre biraz daha fazla.
  • Hocam valla turkcell de iken download testinde 100 mbps ye yakın görüyordum. Sonra avea ya geçtim bulunduğum yerde 4g yi bi daha göremedim :D ucuzluk bu olsa gerek. Turkcell den gerisi yalan gözümde. Turkcell de iken pilim de daha uzun dayanıyordu. Şuanda zaten paket yok 2g de kullanıyorum cihazı
  • band 800 desteği olmaması sadece Vodafone da mı sorun oluyor?

Mi Note 2 'i arattım ama satan sağlam bir yer bulamadım.
  • Yeni Redmi 5 plus aldım. 4.5 g yi geçtim nerdeyse 3 g bile çekmiyor telefon. Ekranın üstünde aldığım hız. Ne yapacağım bilmiyorum. Vodafone dan mı telefondan mı anlamadım.

Xiaomi telefonlar ve Band 800 sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 28 Nisan 2018; 19:53:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında yukarı da h+ çektiği gözüküyor. İnternet ayarı yaptınız mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Hocam aslında yukarı da h+ çektiği gözüküyor. İnternet ayarı yaptınız mı
    Ayar derken nasıl. Lte yi seçiyorum. Vodafone 7000 arayım telefona ayar istedim gönderilecek dedi sms te ama bişey gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam SMS olayından bahsediyorum, gelmesi şart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.