Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
598.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma etme Allah aşkına haftada 1 nedir? Biz bu cihazları hayatımız kolaylaştırsın diye alıyoruz. Kölesi olalım diye değil. Aman şurası çizilmesin aman burası şöyle olmasın dersek, hayatımızı kolaylaştırsın diye aldığımız cihaz, çileye dönüşür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gakgoelazig G kullanıcısına yanıt
    Uzun vadede bu bir sorun olarak görülebilir ama sanırım tankı robota yerleştirmeden önce mop bezini takabilirseniz çok bir sorun olmayacaktır.
    O kısma denk gelen alanda extra koruma yapıyor moplu robot tasarımlarında ama tabii ki yine de özenli olmakta fayda var.
    Video için teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Çalıştırma modlarının robotun ömrü ile bir ilgisi yok, ancak batarya için daha fazla dolum çevrimi demektir.
    Ben günümüzde üretilen robotların kalitelerine ve gelişme hızlarına bakınca zaten üç seneyi geçebileceklerini düşünmüyorum. Üç senede de o robotun bataryası ancak dayanır zaten.
    Rahat olun, keyfini çıkartın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • STYJye dun aksam kurulum yaptim, android emulatoruyle ugrasirken iOS telefondan app storedan kurdum firmware update yaptim. Gelen surum son surumdu sanirim cunku modlu apknin son versiyonunda bile baska update gelmedi. Oda renklendirme bolme birlestirme vs aradigim cogu ozelligi gordum ama konusma dilini ingilizce yapamadim sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezarim

    Hocam yapma etme Allah aşkına haftada 1 nedir? Biz bu cihazları hayatımız kolaylaştırsın diye alıyoruz. Kölesi olalım diye değil. Aman şurası çizilmesin aman burası şöyle olmasın dersek, hayatımızı kolaylaştırsın diye aldığımız cihaz, çileye dönüşür.
    Birader normal supurgeyle evi iki gune birmi süpürüyordunuz. Bebek kucuk cocuk yoksa yani kirinti yoksa haftada bir idealdir. Arap yagi bol bulunca hesabi hergun iki gune bir supurtursen halilar vs yipranir. Sonucta girgirliyor her supurmede halını vs eskitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Hocam sen bu kadar az kullanmak için bu parayı verdiysen üzerine bi dantel örtü de koymuşsundur artık tozlanmasın diye!
    Dantel konulur gerekirsede yoresel gelenekleri surdurmek adina(ayrica dantel gelenegi horgorulur ama guzel bir gelenektir hem örtüldüğü cismi tozdan korur hemde beyaz rengiyle temiz olduğunu gosterir), arap yagi bol bulunca heryerine surermis hesabinada donmemek gerekir. Haftada bir yapılır temizlik benim bildigim sizler her gun yapıyorsanız hijyen odulu verilmesi lazim. Benim gorusum ve cevremden gordugum kadariyla kucuk cocuk kedi kopek vs. Yoksa haftada bir ideal olandir. Ve sahsen bir-çok kişinin bir sure sonra sıkıldıktan sonra haftada bire gelecegini dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediği gibi bencede hergün çalıştırılmaz bu robotlar. halılardan hep yün topluyor. her halı aynı değilki hergün çalıştırılsın maddi olarak pahalı halı kullananlarda var yazık günah bi sene sonra halı kel kalır.
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    2005 yılından bu yana evimde hiç bir gün robot eksik olmadı. işim gereği çoğu zaman da birden fazla robot çalıştı, tatile gittiğimiz zamanlar dışında her gün. Evde ipek halı da var, Yağcıberdir kilim de, Bünyan halı da. Kilimler yazın kalkar ama halıyı hiç kaldırmayız Ankara'da.

    Tabii ki arada sırada püskülleri ile geçinemeyen robotlar oldu evde mesela Samsung gibi ama bunca senedir halılarımda gözle görünür bir eksilme olmadı. Halı tüyüne en acımasız davranan iRobot Roomba'nın eski serileridir, evde ana makinem hala onlar bir türlü ölmedikleri için, buna rağmen kelleşen halı yok.

    Neyse, mal da sizin keyif de. Nasıl istiyorsanız öyle kullanın ama bilin ki robotların mekanik tasarımı her gün kullanıma göre yapılıyor, siz zorlamadıkça kendilerine zarar vermezler.

    Bu arada, danteli horladığımı nereden çıkardınız, bilemiyorum. Ben de dantellerle örtülen lambalı radyolar ve tüplü televizyonlarla büyüdüm, el emeğini horlayacak birisi değilim dostum. Sonuçta bu robotlar bozulunca benim el emeğime muhtaç oluyorlar bu ülkede, kıymet bilmek lazım.

    Saygılarımla




  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı düşüncedeyim zaten hocam üstteki arkadaş hitaben yazdım bunları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben haftada en az 3 gün çalıştırılması taraftarıyım. bizim halılar da yeni, sonra sağda solda halı yumakları dolanıyor. haftada 1 süpürcek olduktan sonra evdeki electrolux süpürge ile de süpürüm hem de belkide bu xiaomi den 5-6 kat daha fazla çekiş gücü var. eşim halı üstündeyken makine başlığını hareket ettiremiyor.

    bu aleti de hergün temizlesin az temizlesin mantığıyla aldım.
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

    Mesajlarınızdan anladıgım kadarıyla , siz robot süpürge mantıgını anlamamıssınız. O yüzden gereksiz polimige girdiğinizi görüyorum.

    Robot süpürge , her evin gündelik ihtiyacı. Hergün kullanılmak üzere yapılmış. Sürekli kullanıdıgnız halde bile , hergün evinizden cıkan kire , kullananlar inanamıyor, bırakın haftalık calıstırma fikrini. ben cevremde 5-6 aileye satın aldırdım. Su anda telefonumda 5 cihaz var, herkese destek oluyorum , ilk başlarda. Ve herkes , daha 2-3 haftada , bozulursa yenisini nasıl alırız sorusunu soruyor. En az camasır, bulaşık makinesi, cep telefonu kadar gerekli bir cihaz.

    sizden ricam , lütfen burada, bilgisini bizden esirgemeyen , hertürlü teknik konuya , yanıt veren cok kaliteli abilerimiz ile dantel polimiğine girmemeniz. Konuyu baştan okursanız, bana hak vereceğinizi düşünüyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
  • bencede haftada 3 gün normal. ancak evinde kedi köpek besleyenler için bir şey diyemem. ben besleseydim hergün kullanırdım.
  • Ben henüz 1S alma aşamasındayım. Öncesinde daha uygun fiyatlı bir Robot alıp 15 gün kullanmış ve onun bile gün aşırı süpürmesine rağmen evde ne kadar gerekli bir alet olduğuna karar vererek, kaliteli bir şey almak için onu iade edip 1S almaya karar verdim.
    Bu 15 günlük süreçte evde normal elektrik süpürgesi açılmadı bile, buna rağmen evde, mutfakta heryer gayet temizdi.
    Sonuçta hepimizin yaşam alanı, bir şekilde kirleniyor, tozlanıyor. Evimizde 2 çocuğumuz ve 1 kedimiz var, har şekilde temiz kalması Hijyen ve sağlık anlamında çok önemli.
  • yolyemez kullanıcısına yanıt
    ben 7-8 aydın S55 kullanıyorum. Bana hizmet etsin diye aldım. Cok düşünemeyecem gercekten 3-4 gün işini. Haftada bir , yarım güngenel temizlik için kadın geliyor. KAdın gittikten sonra calıstıyorum. Kadının dokulen saclarını topluyor:) o yuzden ben hergün calıstıyorum. Başlarda hergün cöpünü dökerdim ve şaşırırdım. Su anda 2-3 günde bir dokuyorum. Neredeyse full doluyor. Normal supurgeyi acil bir durum olmadıkca kullanmadım.

    Hergün çalıştırın , zarar görmezsiniz. Evinizdeki toz miktarı azalıyor sürekli kullanımda.
  • cocus C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu siz de en son 045 versiyona mı güncellemiştiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dc106 kullanıcısına yanıt
    Aynen, güncellemeden sonra bir türlü düzen tutmadı.
  • cocus C kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda da epey sorun yaşayan olduğunu bildiğim halde ben bile bile lades oldum .Dün tam temizlik yaparken makina kapandı tüm ışıkları söndü .Ancak kendim elimle çalıştırdım. Birde bütün evi yapıyor ama bu bölümünde bir ileri bir geri şarjı bitene kadar gidip geliyor.Kaç kere reset attım harita sildim düzelmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • dc106 kullanıcısına yanıt
    Problemlerimiz oldukça benzer. Alt versiyona geri nasıl dönebiliriz ya da bu konuda üstadlar nasıl bir çözüm önerir yorum yapabilirlerse sevinirim.

    @hepsirobot & @tekiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Çalıştırma modlarının robotun ömrü ile bir ilgisi yok, ancak batarya için daha fazla dolum çevrimi demektir.
    Ben günümüzde üretilen robotların kalitelerine ve gelişme hızlarına bakınca zaten üç seneyi geçebileceklerini düşünmüyorum. Üç senede de o robotun bataryası ancak dayanır zaten.
    Rahat olun, keyfini çıkartın.
    Batarya zaten hic kullanilmasa bile yillik %10 kayip oluyor.Kaldi ki bu cihazlari yilda 121 kere sarj etsek(haftada 3 gun olarak) 4.5 yil sonunda 500 sarj donumune anca ulasiyoruz.Zaten o zamana performansida dusmeye baslar supurgeler genelde ilk alindiginda cok guzel ceker sonra gucu duser.Gerci dysonda premium supurgelerde vs bunlar yoktur muhtemelen tam bilgimde yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocus C kullanıcısına yanıt
    normal yöntemle geri dönüş yok zaten sorun yaşayan çokmuş belkide yeni güncelleme durdurulacak bunlarda facebook sayfasında sorun yaşayanlar yazmış

    Xiaomi - Mijia / Mi Home discussion group ):

    Tommes Wibbe Does anyone have problems with the scheduling? My robot ignores all planned schedules ... Any idea or maybe a problem of the current update? Firmware is 3.5.3_0045
    Böhm Dani Tommes Wibbe do you still have problems with that firmware? Mine is doing really strange stuff ...
    Tommes Wibbe Böhm Dani Yes, scheduling does not work. I have 3 planned actions but robot did not move. Today after one week robot moved suddenly but at a wrong time ... If I want to do Mopping only, robot wants the big 550ml tank ... What are your probs?
    Böhm Dani First I couldn't clean a specific room. It always starts with a clean map. Sometimes it worked, sometimes not. Today, it went totally off during cleaning telling me it was too long in standby mode. Ok, I deleted the map and started all over. Then, it stuck in the kids room. It was clean, no any objects on the way, but it just cleaned a one meter part of the room back and forth. There were two more rooms back, and it just started did 1m in the kids room over and over again ... So yeah, pretty strange stuff 😂
    Böhm Dani I would revert back to 0044 but I'm afraid it's not possible. At least I have not found a solution yet.
    Tommes Wibbe Böhm Dani did those thinks work in 0044? I started in 0045, so I can not compare
    Böhm Dani I was using it with 0044 for about a month, without any issues.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.