Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Pad SE Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tablet oyunlarda problem yaratıyor mu? GTA SA falan oynayacağım. Performansı nasıl ?

• Merhaba arkadaşlar tableti yeni aldım, sahibinden uygulaması yüklemek istediğimde bu cihazla uyumsuz diyor. Sizde böyle bir sorun var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Redmi Pad Pro aldın, %80'den fazla sarj olmuyor? Fikri olan?

Hallettim, Pil / Pil Koruması altında devre dışı bırakmak lazımış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 5 Şubat 2025; 11:56:54 >
  • redmi pad se son güncelleme ile android kaç oldu bi de hyperos2 oluyor mu bu cihaz? 7bine 8/256 tavsiye eder misiniz ?_

7

• crashris kullanıcısına yanıt

Hyperos 2.0 aldi. Wifi 5 mevcut maksimum 200-300 Mbit/s hizla internet alabiliyorsunuz. Bluetooth bagli ilen wifi hizi düşüyor, bunu bilerek alirsaniz sorun yasamazsiniz. Onun dışında gayet hizli akici bir tablet. Fiyat olarak da gayet ucuz

Xiaomi Redmi Pad SE Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 1 Nisan 2025; 20:49:54 >
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt

gta sa da problem çıkacağını zannetmiyorum ama genel manada oyun için değil içerik tüketimi için tasarlanmış bir tablet. fazla beklentiniz olmasın işlemcisi sd 680

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 6 Nisan 2025; 14:6:5 >
  • Projeksiyon veya monitöre bağlamak için HDMI desteği var mı?

• Merhaba ben tabletimi kasım ayında aldım başta taskbar her zaman masaüstü ekranındaydı ama sonradan güncelleme ile mi oldu anlamadım ekranda kaybolmaya başladı. Bu normal mi yoksa yazılım hatası mı var? Arka plandaki uygulamaları görmek için ekranı aşağıdan çektiğimde ekranda kalıcı görünüyor onun dışında arada geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.