Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
110
Favori
138.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetici arkadaşlar yeni konuya izin verilmiyorsa bile şu ilk mesaj güncellensin Telefondan soğutan detaylardan biri bu
  • arkadaşlar anneme telefon alıcam. telefon piyasa ve durumlarını takip etmiyorum. 3000 tl butcemiz var.redmi note 9 mu almalıyım yoksa redmi note 8 mi? ikisi arasında şuan 100 200 tl fark var. yardımcı olursanız sevinirim.
  • daha önce de 5000mah ve uzeri bataryalı telefon kullanmıştım (Samsung a9 pro,mi max 3) fakat hic 3 gun kullanim ve 10 saat ekran süresi almamıştım.. işlemcinin verimli olması epey farkediyor..

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 5020 mAh pil gerçekten çok verimli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kalanlar için güzel bir note 8 pro vs note 9 pro karşılaştırması

• arkadaşlar cuma günü 3000 liraya hb den 128gblik versiyonunu aldım. henüz elime ulaşmadı. ilk defa interntten telefon alıyorum. dikkat etmem gereken ne gibi konular var?

kargocuyla birlikte mi açalım ürünü? yoksa kutu sağlamsa evde video eşliğinde mi?

mesela gri istedim umarım gri verirler yoksa değiştirmeyi düşünyorum.

başka önerileriniz varsa bekliyorum. umarım sorunsuz kullanırız hep beraber. ilk defa yeni çıkmış telefon alıyorum kronik sorunları olmaz umarım :)
  • Arkadaşlar ınstagram dmyi kullananlar yazabilir mi görüldü yazısı çıkmıyo ayarlardan öyle bi özellik yok xioamiyle alakalı bişimi acaba

• Beyler yeni alanlara soruyorum şarj yapma süresi ne kadar?

• ben de az evvel yeşil renk 128 GB modelini sipariş verdim Hepsiburada'dan. ne zamandır telefonu yenilemek istiyordum ama bi türlü para harcamaya kıyamıyordum. aniden gelen bi istekle sipariş verdim bakalım.
    3100+10TL kargo ödedim. İstanbul'dayım yarın gelir büyük ihtimalle.
    Kamerası hakkında iyimser yorumlar yok pek youtube da. kamera hakkında yorum ya da fotoğraf paylaşabilir misiniz?
    gerçi 2015 ten beri kullandığım ve kronik sorunlarla dolu, dandik kameralı Samsung Note Edge den sonra bana iPhone kamerası gibi gelir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavYMortaR -- 28 Haziran 2020; 17:53:12 >
  • Wifi sorunu yaşayan var mı hala? Wifi bi süre sonra açık olsa bile internete giremiyorum WhatsApp dan yazılanlar gelmiyor devre dışı kalıyor gibi. Bu problemi yaşayan var mı ? Birde arama ses kaydı yapabilen var mı Avrupa Birliği yüzünden yasaklanmış sanırım kayıt özelliği.

• kablosuz şarjı destekliyormu arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 haftalık 2500 TL den alarak aranıza katıldım.. global 11.0.1 var üzerinde.. şimdilik bir sıkıntı yok..

• Yaklaşık 6 ay boyunca Redmi Note 8 Pro kullandım. Sonra aralarındaki fiyat farkı eriyince 9 Pro kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 haftalık kullanımdan sonra söyleyebileceklerim şunlar:
    Performanslar birbirine çok yakın
    Kamera performansı portre modunda 9 pro daha iyi gibi. Aslında kamera performansı genel olarak çok azda olsa 9 pro da daha iyi.
    Batarya performansı 9 pro da daha iyi. Dolum süresi 1 saati biraz geçiyor.
    Ekran olarak fark göremedim.
    Isınma genel olarak her ikisinde de çok az. (Oyun performansını bilmiyorum)
    Aradaki fiyat farkı 200-300 civarı kalırsa 9 pro makul. Hem daha yeni olması ve sonraki android ve miui sürümlerini alma ihtimalinin daha yüksek olması da ayrıca bir avantaj.

• Ardcn000 kullanıcısına yanıt
    bende görüldü yazısı çıkıyor.
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böke -- 28 Haziran 2020; 22:30:17 >

• Turk telekom vowifi bu cihazı desteklemiyor diyor.
  • Bende sipariş verdim. Hepsiburada'dan 128gb modeli 3100 liraya. Sabah gelicek bakalım. Eksilerini ve artılarını duruma göre yazarım.

• Ardcn000 kullanıcısına yanıt
    %14 ten 1 saat 20 dakikada tam doldu.
  • Dr_y D kullanıcısına yanıt
    konu sahıbının konuyla ılgısı yok..redmı note 9 pro konusu olmaya yakısmayan bır ana konu,acmıs olmak ıcın acılmıs..baska dogru duzgun konu acmıstık,onu kapattı ısguzar admınler..sıkayet edın sız de,ben oyle yaptım..konuyu sahıplenmeyıp alaka gostermeyeceklerse neden konu acarlar anlamıyorum..ılk mesajda hala cıhazın sızdırılmıs fotosu duruyor !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 29 Haziran 2020; 9:46:12 >
  • Benim hattım Turkcell Vowifi destekliyor ama benimde Vowifi bir geliyor bir gidiyor yani kendiliğinden açılıp kapanıyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Redmi 8' i yaklaşık 6-7 ay kullandım onda bile bir sorun yaşamadım Vowifi ile ilgili
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.