Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.572
Cevap
237
Favori
1.121.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'den indirim kuponu kullanarak iki adet cihaz aldık, üçüncü cihazı almak istediğimizde indirim kuponunu kullanarak satın alım yapamıyoruz.
  • Konunun ismini mi değiştirsek:) Xiaomi Redmi Note 8 Pro kampanyaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Konunun ismini mi değiştirsek:) Xiaomi Redmi Note 8 Pro kampanyaları.
    haklısınız konunun b.u çıktı. Kendim adına özür dilerim :)
  • muxo kullanıcısına yanıt
    25 TL büyük para değil bence

• Techpazar.dan alıp telefonu kargolanan üyelerden, garanti kontrolü yapan var mı?
    İçinden çıkan etiket olsun, IMEI sorgulama olsun, Xiaomi TR garantili görünüyor mu arkadaşlar?
  • Arkadaşlar selamlar.

Konu hepimizin bildiği üzere çığırından çıkıp biraz kampanya avcılığına döndü :)

Bende yeni bir soluk getirip kendi çapımda sizlere telefonla ilgili düşüncelerimi aktarmak istedim. Telefona yaklaşık 1 aydır sahibim.

Gün içerisinde fotoğraf çekimi, edit uygulamaları, spotify, sosyal medya (Instagram, Facebook) ve oyun (PUBG, Raid Legends, Call of Duty yoğunlukta) amaçlı kullanıyorum.

Fotoğraf çekimlerinden aşırı memnunum. Ekte sizlerle fotoğraflarıda paylaşıyorum sizlerde yorumlarsınız. Gün geçtikçe çekmiş olduğum fotoğrafları buraya eklemeyi düşünüyorum. Oyunları grafikler en ultra şekillerde oynuyorum. Eskiden Samsung Note 8 kullanıyordum. O telefon artık parmağımı değdiremeyeceğim kadar ısınıyordu ve şuan ki oyunları o telefonda oynarken çok optimize değillerdi. Xiaomi'deki Game Booster sayesinde hem oyunları oynarken FPS'mi takip edebiliyorum hem'de oyunlar gayet optimize. 60 FPS dolaylarında akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Telefonun ısısı ılık bi ısıdan ileriye gitmiyor bunu belirtmek isterim. Çünkü youtube'daki bir çok video paylaşımında telefonun 40 derecelere ulaştığı gözüküyor ben o kadar bir ısıya rastlamadım. Telefonla ilgili şuana kadar tek sayabileceğim şikayet Netflix için gereken sertifikaya sahip olmasına rağmen, uygulamanın güncel olmamasından dolayı bana görüntüyü SD vermekte. Pil'den aşırı memnunum. Genel olarak telefonu şarj %20ye düşene kadar kullanıyorum. Üniversite öğrencisiyim, gezme tozma derken eve geç geliyorum ve geldiğimde genelde şarj bu civarlara oluyor. Bildiğim kadarıyla pili uzun ömürlü kullanmak istiyorsak köküne kadar bitirmemekte fayda var. Ekran süresi ve fotoğraf örneklerini sizlerle paylaşıyorum. Telefonda forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Rugged Armor kılıf ve 9H Sertlikte bir Temperli Cam kullanmaktayım. Onlardan da memnunum isteyen olursa linki tekrardan paylaşabilirim. Sorularınıza açığım, telefondan çok memnun kaldım. Uzun süredir parasını bu kadar hakeden bir ürün satın almamıştım açıkçası Herkese telefonlarını sağlıklı günlerde kullanmasını diliyorum. Umarım incelemem yeni alacak arkadaşlar için fikir sahibi olmalarına yardımcı olur.

Edit 1: Eklemek istediğim bir dezavantajda video çekme kalitesi hakkında. Maalesef memnun değilim. Yazılım kaynaklı olduğunu düşündüğüm videolarda devamlı bir titreme ve tekrar tekrar focuslama olayıyla karşı karşıyayım.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronHipster -- 16 Kasım 2019; 23:49:38 >

• qkhn83 kullanıcısına yanıt
    Bence de ama en azından kaliteli bir şey bekliyor insan. Neticede el kadar plastik malzeme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Oneplus 5T vardı önceden, araç Peugeot 308 ve Android Auto sorunsuz çalışıyordu. Yeni Note 8 Pro aldık, uygulamayı kurduktan sonra kabloyu takınca ekran gidip gelmeye başladı ve bir türlü çalışmadı Android Auto. Dual Apps hesabını silince düzelir gibi oldu fakat hala sorunlu, bazen çalışıyor bazen kopuyor. Sorun yaşayan var mı Android Auto ile?
  • teknik konular gerekli satın alma için hakikaten başka bir başlık olmalı rehberde grup kuramadım kurabilen varmı ? iş aile gibi yapamıyoruz çok kötü hele görüşme kaydının kaldırılması dahada kötü olmuş!
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Tipinden bağımsız kaliteli kılıf. Tipi basit kabul ediyorum.
    Sıkılırsam başka alırım 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

Merhaba, Oneplus 5T vardı önceden, araç Peugeot 308 ve Android Auto sorunsuz çalışıyordu. Yeni Note 8 Pro aldık, uygulamayı kurduktan sonra kabloyu takınca ekran gidip gelmeye başladı ve bir türlü çalışmadı Android Auto. Dual Apps hesabını silince düzelir gibi oldu fakat hala sorunlu, bazen çalışıyor bazen kopuyor. Sorun yaşayan var mı Android Auto ile?
    Redmi Note 8 Pro 128 GB Android Auto kuruldu ve Astra K'da sorunsuz çalıştırıldı
    @ogi_can

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 16 Kasım 2019; 20:12:12 >
  • Note 8 de karşılaşılan hayalet ekran sorunu note 8 pro da var mi? Telefonu satın aldım daha kargo aşamasında . Eğer hayalet ekran sorunu varsa doğrudan iade ederim

• Merhaba. Akbank Direkt ile NFC ödeme yapıyordum eski telefonumdan. Ancak 8 pro da bir türlü temassız ödeme gerçekleştiremedim. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnteymenTürk

Merhaba. Akbank Direkt ile NFC ödeme yapıyordum eski telefonumdan. Ancak 8 pro da bir türlü temassız ödeme gerçekleştiremedim. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
    Nfc/dokundur ve öde
    akbankı seçin

• egemen0807 kullanıcısına yanıt
    Genpa garantili gelmiyor nedense bu diğer satıcılardaki telefonlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: IronHipster

Arkadaşlar selamlar.

Konu hepimizin bildiği üzere çığırından çıkıp biraz kampanya avcılığına döndü :)

Bende yeni bir soluk getirip kendi çapımda sizlere telefonla ilgili düşüncelerimi aktarmak istedim. Telefona yaklaşık 1 aydır sahibim.

Gün içerisinde fotoğraf çekimi, edit uygulamaları, spotify, sosyal medya (Instagram, Facebook) ve oyun (PUBG, Raid Legends, Call of Duty yoğunlukta) amaçlı kullanıyorum.

Fotoğraf çekimlerinden aşırı memnunum. Ekte sizlerle fotoğraflarıda paylaşıyorum sizlerde yorumlarsınız. Gün geçtikçe çekmiş olduğum fotoğrafları buraya eklemeyi düşünüyorum. Oyunları grafikler en ultra şekillerde oynuyorum. Eskiden Samsung Note 8 kullanıyordum. O telefon artık parmağımı değdiremeyeceğim kadar ısınıyordu ve şuan ki oyunları o telefonda oynarken çok optimize değillerdi. Xiaomi'deki Game Booster sayesinde hem oyunları oynarken FPS'mi takip edebiliyorum hem'de oyunlar gayet optimize. 60 FPS dolaylarında akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Telefonun ısısı ılık bi ısıdan ileriye gitmiyor bunu belirtmek isterim. Çünkü youtube'daki bir çok video paylaşımında telefonun 40 derecelere ulaştığı gözüküyor ben o kadar bir ısıya rastlamadım. Telefonla ilgili şuana kadar tek sayabileceğim şikayet Netflix için gereken sertifikaya sahip olmasına rağmen, uygulamanın güncel olmamasından dolayı bana görüntüyü SD vermekte. Pil'den aşırı memnunum. Genel olarak telefonu şarj %20ye düşene kadar kullanıyorum. Üniversite öğrencisiyim, gezme tozma derken eve geç geliyorum ve geldiğimde genelde şarj bu civarlara oluyor. Bildiğim kadarıyla pili uzun ömürlü kullanmak istiyorsak köküne kadar bitirmemekte fayda var. Ekran süresi ve fotoğraf örneklerini sizlerle paylaşıyorum. Telefonda forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Rugged Armor kılıf ve 9H Sertlikte bir Temperli Cam kullanmaktayım. Onlardan da memnunum isteyen olursa linki tekrardan paylaşabilirim. Sorularınıza açığım, telefondan çok memnun kaldım. Uzun süredir parasını bu kadar hakeden bir ürün satın almamıştım açıkçası Herkese telefonlarını sağlıklı günlerde kullanmasını diliyorum. Umarım incelemem yeni alacak arkadaşlar için fikir sahibi olmalarına yardımcı olur.

Edit 1: Eklemek istediğim bir dezavantajda video çekme kalitesi hakkında. Maalesef memnun değilim. Yazılım kaynaklı olduğunu düşündüğüm videolarda devamlı bir titreme ve tekrar tekrar focuslama olayıyla karşı karşıyayım.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Kullandığınız kılıf ve tamperli cam için link paylaşabilir misiniz?

• taptazesut T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Linkleri Özel Mesaj aracılığıyla gönderdim. Forum kuralları gereğince link paylaşmak yasak diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin
  • Satın alım ile ilgili atmış olduğum mesajlardan sonra birazda cihaz hakkında deneyimlerimi paylaşayım. Henüz iki gündür kullanıyorum ve oldukça memnun kaldım diyebilirim. Emektar Lg g2'den geçiş yaptım. G2'yi de lineage os ile kullandığım için android 9 işletim sistemine zaten alışkınım. Note 8 pro'daki işletim sistemi Xiaominin özelleştirdiği birkaç arayüz ayarı ve Xiaomiye has uygulamalar haricinde stok android'e oldukça yakın. Telefonu kişiselleştirirken hiç zorlanmadım aradığımı anında buldum diyebilirim. Telefonda oyun oynamayı pek sevmem bu nedenle oyun konusuna hiç girmeyeceğim. Cihazı sipariş vermeden önce ve sipariş sonrasında beklerken yerli-yabancı çeşitli forum sitelerindeki kullanıcı yorumları ve youtube'daki videolardan gözlemlediğim kadarıyla cihazın kullanıma bağlı ısındığı yönünde birçok dedikodu vardı. Açık konuşmak gerekirse elime aldığımda cayır cayır yanacak bir telefon siparişi verdiğim izlenimine kapıldım. Cihaz elime ulaştıktan sonra ki süreçte ve bugün whatsapp üzerinden yaptığım yaklaşık 30 dakikalık görüntülü görüşme sonrasında bırakın ısınmayı telefon ılımadı bile. Bu durum ise beni oldukça şaşırttı çünkü cihaza karşı ön yargı ile yaklaşmıştım. Bu esnada batarya kullanımında ise % 6'lık bir düşüş gözlemledim. (Ekran oto parlaklık-sync kapalı-wifi kullanımı) Kısacası ısınma sorunu falan yaşamadım. (ortam sıcaklığı ort 24 derece-konum İzmir) Benzer durumda Lg G2 ile soba tutuşturur (abartı yok yanıyordu neredeyse telefon) 30 dakika sonrasında da en yakın prizi arıyor olurdum. Cihazın bu durumu beni oldukça sevindirdi. Ekran bir amoled değil ama hiç de fena sayılmaz. Benim tecrübelerime dayanarak ekranın G2'den hiç bir farkı yok, ips olması nedeniyle renk canlılığı ve 1080x2340 çözünürlük ile fazlası var diyebilirim. Oldukça akıcı bir arayüze sahip, kasma donma yavaşlama gibi bir durum yaşamadım. Genel kullanım senaryom çoğunlukla sosyal medya whatsapp youtube gibi birçoğumuzun yaptığı gündelik kullanım şeklinde diyebilirim. Kutudan %60 şarj ile çıktı kurulum yapıldı biraz kurcaladım derken %5 seviyesine 23 saatte ulaştı ve bu sıradaki ekran kullanım süresi tam 7 saatti. Ortalama 2 saat içinde de full şarja ulaştı. Bluetooth kulaklık ile müzik deneyiminde (youtube) bir kaç kez mikro takılma diyebileceğimiz minik ses kesilmeleri yaşadım ancak telefondan mı, bağlantı durumundan mı, yoksa kulaklıktan mı kaynaklandığını kestirmek oldukça zor. Video çekim kalitesini pek beğenmemekle birlikte, fotoğraf çekimleri için geçer not verebilirim. Kırk yılın başı özel bir anda telefonumu çıkartıp anı yakalayabilmek benim için yeterli. Fotoğraf kalitesinin bir Dslr makineye ulaşmasını zaten beklemiyorum. Daha önce de yazdığım gibi video kısmına biraz daha ağırlık verilebilirdi. İlerleyen dönemlerde bir yazılım güncellemesi ile belki giderilebilecek bir eksikliktir, zamanla görürüz zaten ne olacağını. Genel anlamda şu 2 günlük kullanıma bakarsak oldukça iyi bir cihaz diyebilirim. Cihazla ilgili sormak istediklerinizi elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım. Cihazların herkese hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle...

• emchimucha E kullanıcısına yanıt
    Ne kadar uzun yıllar kullanacaksın çok merak ettim doğrusu :)
    Videodaki gibi yapacaksan sana özel çelik kullanarak bir telefon yapsınlar...

En dandik telefondan en kalitelisine kadar kullandım ama ben satana kadar hiç birinde bir nokta ezik çizik dahi oluşmadı...

Adam ben gidip iphone alacam 2 bin TL ye 2019 jenerasyon bundan daha sağlam iphone varda biz mi bilmiyoruz..

Arkadaşlar deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Öncelikle belirteyim şuan elimde şubat ayında sıfır kapalı kutu samsung garantili aldığım galaxy note 9 bide 11.11 de eşime aldığım redmi note 8 pro var...
    İki gündür her yönüyle kıyaslıyorum hatta 2 hattımda şuan note 8 pro da

1.(fiyat) redmi note 8 pro 128gb 2000-2300 TL
    Galaxy Note 9 ise 6000 civarlarında

Fiyat note 8 pro galip

2.(ekran) note 9 süper amoled 600 nt
    Note 8 pro ips 500 nt yani güneşli yerlerde note 9 a göre biraz sıkıntılı olsada dokunma hassasiyeti gerçekten muazzam...
    Burda biri dokunma hassasiyetinden şikâyet etmişti lakin ben klavle ile yazarken bazen acaba dokundummu hissine kapılıyorum:)))
    (Amoledlerde ki ekran yanmasıı şikayetleri azımsanmayacak kadar fazla)

Ekran galaxy note 9 galip

3.(batarya) galaxy note 9u ilk aldığım zamanlarıda hatırlıyorum lakin kıyaslanmayacak ladar geride çünkü note 8 pro şarjı tükenmiyor..

Batarya note 8 pro galip

4.(performans) redmi note 8 pro performans bakımından galaxy note 8 ile note 9 arası bişey yani kesinlikle bütün oyunları full ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz:)

Perfprmans note 9 galip

5.(sağlamlık) sanırım bunu hepimiz biliyoruz galaxy note 9 tam bir canavar

Sağlamlık note 9

6.(kamera) bu konuda gerçekten kararsızım lakin note 8 pro da ois olsaydı hiç düşünmeden oyumu note 8 proya verirdim...
    Şöyle söyleyeyim keskinlik bakımından redmi note 8 pro belirgin bir şekilde daha önde ama bu ois eksikliği hissediliyor özellikle video çekiminde...
    Samsung 4 kameralı a9 a50 a70 affedersiniz b... gibi foto çekiyor hepsini denedim arkadaşlarımda var yani redmi note 8 pro samsungun bütün a serilererinden çok daha önde hatta kıyaslanamaz bile

Kamera keskinlik note 8 pro lakin galip note 9

7.(işlevsellik) kararsız kaldığım ikinci konu işlevsellik:))) spen olmasaydı hiç tereddüt etmeden note 8 pro derdim ama spen olayı dengeliyor

İşlevsellik galip spen

8.(hoparlör) note 8 pro da stereo yok hatta ilginç gelecek ama şuan elimde 2 sene önce sıfır kapalı kutu 1.000 TL ye aldığım xiaomi mi max 2 dahi daha iyi ses veriyor :)

Hoparlör galip olan galaxy note 9

Sonuç redmi note 8 pro fiyatını göze aldığımızda 6500 TL lik galaxy note 9 a kafa tutması gerçekten hayret verici...

Kesinlikle olması gerek dediğim özellik ois
    Yani kamerasıyla ön plana çıkarılan bir telefonda ois olmaması 1 nisan şakası gibi bir şey :((((
    Ois'in ne demek olduğunu bilmeyen varsa söyleyeyim ois yoksa video çekemezsin fotoğraf çekmek içinde ellerin titrememeli..

Son = bu fiyata redmi note 8 pro nun rakibi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 17 Kasım 2019; 8:54:50 >

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Note 8'in kamerası Note 8 pro'dan daha iyi. Youtube dan karşılaştırmalarına bakabilirsin.

Kardeşimde s9 var stereo hoparlör ile ufacık 14 cm lik cihazdan bangır bangır ses çıkıyor. Kamerası gün ışığında her şey mükemmelken 64 mp olmasıyla note 8 pro daha detaylı çekebilir. Fakat iş gece çekimi, sallandığında bulanıklığı engelleyen ois ve video performansı olduğunda s9 tokatlar.

Sonuç olarak s9 batarya hariç her alanda note 8 prodan üstündür. Aradaki fiyat farkına çok diyorsun ama o fiyat farkını vermediğin için sallana sallana çamur gibi videolar çekeceksin. Xiaomi fp cihazlar üretiyor ve ona göre performans sunuyor. Note 8 proyu öveceğim diye kendisinden güçlü cihazlarla karşılaştırmamak lazım. Note 8 pro oyun cihazıdır bana göre. Oyun ve büyük ekranda film video izlemeyi sevenlere hitap ediyor. Kamerası 2500 lira fiyatına göre baya yetersizdi ama neyseki olması gereken 2000 bandının altına ykalaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Kasım 2019; 1:12:23 >

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.