Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.409
Cevap
114
Favori
598.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Giriş
    Tema kurduysanız o yapıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Smaug

Tema kurduysanız o yapıyor olabilir.
    merhaba hocam nasılsınız

benim telefon redmi note 8 sarjdan çıkaralı tam 3 gün oldu

ayarlar - pil performans - pil kullanımları istatiskleri kısmında 1 gün 22 saat yazıyor neden böyle oluyor

güncelleme geldi güncelledim telefon açılıp kapandığından olur mu

GÖZTEPE , ALTAY ALTINORDU , KARŞIYAKA

İZMİRLİYİM.
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    "Son şarj edildiğinden beri" kısmını mı diyorsunuz? Demekki 1 gün 22 saat önce en son %100 yapmışsınız şarjı. 3 gün dayanmaz cihazın şarjı, 3 gün değildir o.

Belki de dediğiniz gibi güncelleme sonrası sıfırlanmıştır ama takılacak bir mevzu değil. %100 yaptıktan sonra hiç şarja takmadığınızda %5-10 arasına düşünce Ayalar - Pil & performans - Pil kullanım istatistikleri kısmından "Ekran" seçeneğine tıklarsanız cihazı ne kadar kullandığınız görünür. Bu kısım bizim için önemli. Telefonu açık olarak kullandığınız süredir burası.

Herkesin kullanım şekline göre bu kısımdaki süre değişkenlik gösterir. Ben maksimum 11 saat, minimum 6 saat ekran süresi aldım. Sizde de (işinizden kışladan) ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyidir. Diğer istatistikler çok önemli değil.

• Bugün itibarı ile Garden Scapes isimli oyun çalışmıyor. Telefonumda tüm güncellemeler yüklü. Kaldırıp tekrar kurmak istemiyorum. Geçtiğim bölümler, bulunduğum gruptan atılırım diye korkuyorum. Var mı başına gelen? Tavsiyesi olan.
  • MIUI 12'nin ekran görüntülerini paylaşan geliştirici, MIUI 12 ile tüketicilerin yepyeni bir bir kamera arayüzüne sahip olacağını ifade ediyor. Bunun Xiaomi için önemli olduğunu ifade edebiliriz çünkü Xiaomi, özellikle de son dönemlerde gelişen kamera donanımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu durum, yeni özelliklerin daha kolay kullanılabilmesi için yeni bir kamera kullanıcı arayüzüne ihtiyaç duyulmasına neden oldu ve Xiaomi de bunu görmezden gelmemiş gibi görünüyor. (Webtekno)

Kullanışlığı değil de, sulu boya gibi foto ve video çekmesin de artık, biz de rahat edelim.

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: BorazanPower

İlk başta tüm xiaomi telefonlar sanmıştım. Dedim hemen ghost screen çıkarayım da göndereyim yapsınlar düzgün panel takarlar. Soma baktım ki sınırlı tarih
    hocam note 8 prolar da da ghost screen olayları var mı varsa hangi panellerde var hangilerinde yok ve paneli nasıl ögrenebiliriz

Orijinalden alıntı: bien

note 8 pro konusu var orada daha doğru bilgi alırsınız.
    pro diye gelmişim buraya kusura bakmayın

Orijinalden alıntı: Smaug

"Son şarj edildiğinden beri" kısmını mı diyorsunuz? Demekki 1 gün 22 saat önce en son %100 yapmışsınız şarjı. 3 gün dayanmaz cihazın şarjı, 3 gün değildir o.

Belki de dediğiniz gibi güncelleme sonrası sıfırlanmıştır ama takılacak bir mevzu değil. %100 yaptıktan sonra hiç şarja takmadığınızda %5-10 arasına düşünce Ayalar - Pil & performans - Pil kullanım istatistikleri kısmından "Ekran" seçeneğine tıklarsanız cihazı ne kadar kullandığınız görünür. Bu kısım bizim için önemli. Telefonu açık olarak kullandığınız süredir burası.

Herkesin kullanım şekline göre bu kısımdaki süre değişkenlik gösterir. Ben maksimum 11 saat, minimum 6 saat ekran süresi aldım. Sizde de (işinizden kışladan) ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyidir. Diğer istatistikler çok önemli değil.
    evde olduğumdan wifi sürekli açık 10 saat

benim telefon sarji 4 / 4,5 gün kadar çıkabiliyor çok sık gereksiz oyun vb kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 3 Nisan 2020; 17:27:37 >

İZMİRLİYİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

evde olduğumdan wifi sürekli açık 10 saat

benim telefon sarji 4 / 4,5 gün kadar çıkabiliyor çok sık gereksiz oyun vb kullanmıyorum

Alıntıları Göster
    Telefonu sadece telefon etmek için mi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilexsamet

Telefonu sadece telefon etmek için mi kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    yok borsaya bakıyorum borsa programı var açıp bakıyorum bankaları kullanıyorum vs vs

telefonda 2 gün 2 saat son sarjdan çıkaralı yazıyor 62 pil var daha

ama 3 gün oldu 31 mart 2020 saat 17 di sarj dan çıkaralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 3 Nisan 2020; 17:30:18 >

İZMİRLİYİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

yok borsaya bakıyorum borsa programı var açıp bakıyorum bankaları kullanıyorum vs vs

telefonda 2 gün 2 saat son sarjdan çıkaralı yazıyor 62 pil var daha

ama 3 gün oldu 31 mart 2020 saat 17 di sarj dan çıkaralı

Alıntıları Göster
    O zaman aktif kullanmıyorsunuz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilexsamet

O zaman aktif kullanmıyorsunuz yani.

Alıntıları Göster
    yani aktif sık kullanmıyorum konuşma günde 15 dk 20 dk olarak

evde iken neden kullanayım bilgisayar varken dışarda olduğumda zaten mobil internet açıyorum o durum da zaten o kadar dayanmıyor taş çatlasın 1,5 gün

İZMİRLİYİM.
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Maşallah. Baya hafif kullanıyorsunuz cihazı anlaşılan.

RN8 yerine Samsung M30S de alabilirmişsiniz. 1 hafta kesin giderdi sizin bu kullanıma şarjı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .montana. kullanıcısına yanıt
    32 GB olanı yanlış hatırlamıyorsam 100/120 TL daha ucuzdu ama yetmez diye almadım 64 GB olanı aldım rom versiyon yazıyor IMEI yanında iyi bir şey mi bilmiyorum hayatımda ilk defa redmi kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.