Bildirim
Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (257. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar Teknosa dan aldım sorunsuz geldi cihaz. Ekran koruyucu ne önerirsiniz birsürü model var 100 TL'lik var 20 TL'lik var Tavsiye link atar misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Microlux.com.tr seramik olanı tavsiye ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
www.microlux.com.tr
Xiaomi Redmi Note 8 Ekran Koruyucu Seramik Nano 9D Tam Kaplama | Microluxhttps://www.microlux.com.tr/urun/xiaomi-redmi-note-8-ekran-koruyucu-9d-seramik-nano-tam-kaplama
Hocam bu ürün mü yorum iyi yazılmamış ama? ☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Evet bu hocam. Valla ben ve annem çok memnunuz. Firma da güvenimi kazandı. İlk siparişte pro için göndermişlerdi. Wp yazdım ertesi gün hemen yenisi geldi.
Hocam geçen ay vade farksız taksit kampanyasi vardi telefonlar için migrosta devam ediyor mu acaba biliyor musunuz bende var bu telefondan da bir tanidiga da alacagiz ondan soruyorumquote:
Orijinalden alıntı: webconn
Açıp göstermiyorlar şuan bir sıkıntı yok 1600 aldım.
Arkadaşlar merhaba.
Telefona yanlışlıkla virüs bulaştirdim. Hard reset atsam veya fabrika ayarlarına döndürsem(2 si aynı şey olabilir tam olarak bilemiyorum) virüs ortadan kalkar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semiyan -- 3 Nisan 2020; 2:25:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kimse delirerek ölmez. Onlar frengiden öldüler, deliliğe yakıştılar. -
4gb ram 64 gb rom vers.degilmi?quote:
Orijinalden alıntı: webconn
Açıp göstermiyorlar şuan bir sıkıntı yok 1600 aldım.
Ben 32gb rom alicaktim ama onun 3gb rami varmis oyunlarda (cod veya pubg)3gb ram yeterli olurmu cod veya pubg oynuyan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Hayatta olmaz
Android telefonlarda pek virüs yoktur. Virüse benzer şeyler vardır. Sorununuz ne? Belki virüs değildir dediğiniz şey ve çözeriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “I am fire. I am... DEATH!” -
Microlux'ün ürünleri güzel. Bunun cam modelini kullanıyorum genel olarak memnunum ama ekrandan milimlik alan yiyor. Keşke tamamen saydam şekilde koruyucu çıkarsa Microlux. Alabilirsiniz bu modeli, telefoncularda 40-50₺ arası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “I am fire. I am... DEATH!” -
Tüm modellerde de olmaz ki hocam bozuk ekran. Güzel bir kampanya yapmışlar.
-
_____________________________ TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti -
Müzik yok telefonda. Ama bir bakayım, fabrikadan gelen müzik varsa...
Teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Dünyanın sorunu akıllı insanlar şüphelerle doluyken, aptalların özgüvenle dolu olması." -
quote:
Orijinalden alıntı: Smaug
Android telefonlarda pek virüs yoktur. Virüse benzer şeyler vardır. Sorununuz ne? Belki virüs değildir dediğiniz şey ve çözeriz.
Şöyle bir sorunum var.. yanlışlıkla bir şeylere falan da abone oldum. Virüs yapıştı herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kimse delirerek ölmez. Onlar frengiden öldüler, deliliğe yakıştılar.
-
Hocam tema indirdiyseniz o yüzden oluyor. Bazı temaların kilit ekranında music player oluyor ve kaldıramıyorsunuz. Temayı değiştirin, ya da kilit ekranının temasını değiştirin
İlk başta tüm xiaomi telefonlar sanmıştım. Dedim hemen ghost screen çıkarayım da göndereyim yapsınlar düzgün panel takarlar. Soma baktım ki sınırlı tarih
Sorunun ne olduğu böyle anlaşılmıyor. Tarama sonucunda çıkan şeyi atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “I am fire. I am... DEATH!”
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ff4%2fa3%2fea%2ff4a3ea20d3d95ca9a101b870f28bef62.jpeg&t=142686678&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f56%2f8d%2fd0%2f568dd058e2c08ef4c4a213e4523541e6.jpeg&t=142693016&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt