Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.409
Cevap
114
Favori
599.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Giriş
    İnanın tüm merakımı gidermişsiniz. Soracağım bir soru kalmadı desem yeridir.
    Böylece başka bir cihaza doğru bakmanın vakti geldi diyebilirim. Sanırım seneler sonra Samsung alacağım (m30s).
    Teşekkür ediyorum
    Ekleme : gg ile fiyatı fena olmamış ama. 1440₺ 75 de puan geliyor. Kafa karışık şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Break0ut -- 18 Aralık 2019; 16:27:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon elime dün ulaştı. Proximity (Yakınlık ölçer) ve Accelerator (İvme ölçer) testlerinden geçemedi fakat aramalarda veya uygulamalarda sorun yaşamıyorum. Sizce ilerde sorun çıkarır mı? İade edip etmeme arasında kaldım. İade etsem dahi Redmi Note 8 Pro alasım var. Sanırım Pro sürümünde böyle sorunlar yok. Telefonla çok fazla oyun oynamadığım ve kamerasını aktif kullanmadığım için Pro sürümünü almamıştım. Sizce hata mı ettim?

Sistem hizmet eklentisi güncelleme geldi.Bilinen bazı sorunlar giderilmiş olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda arada data internet kesiliyor simge olarak 4.5G gösteriyor ama internet olmuyor. Telefon arama özellikleri çalışıyor. Genelde ara ara çekmeyen yerlerden geçince oluyor. Hat Türk Telekom. Uçak modunu aktif pasif yapınca düzeliyor. Benzer sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Telefonda arada data internet kesiliyor simge olarak 4.5G gösteriyor ama internet olmuyor. Telefon arama özellikleri çalışıyor. Genelde ara ara çekmeyen yerlerden geçince oluyor. Hat Türk Telekom. Uçak modunu aktif pasif yapınca düzeliyor. Benzer sorun yaşayan var mı?
    Aynı durum metroya girip çıkınca bende de oluyor. Hattım Turkcell.
    Fakat aynı durum bir önceki telefonum olan Redmi Note 3 pro'da da oluyordu ve o zamanlar hattım Türk Telekomdu.
    Mobil veriyi kapatıp açınca kendine geliyor.

• Hocam mıuı forumdan indirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Arkadaşlar merhaba. Kız kardeşime almayı düşünüyorum bunu kamera işlemci ekran işini görür diye düşünüyorum. Batarya zaten yeter. Bunu alma şu sorunu var ya da bu paralara şunu da alabilirsin diyecekler varsa yorumlarını bekliyorum.
    Hocam ben de cihazı 1 aydır kullanıyorum. Her yönünden memnunum açıkçası ama kamerası ne yazık ki beklenilen tam performansı vermiyor ki oda yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Performans ve pil konusunda parasının hakkını veriyor diyebilirim.Alırken cihazı garanti konusuna dikkat edin derim yani genpa garantili olması önemli kvk olmasın.

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Break0ut

İnanın tüm merakımı gidermişsiniz. Soracağım bir soru kalmadı desem yeridir.
    Böylece başka bir cihaza doğru bakmanın vakti geldi diyebilirim. Sanırım seneler sonra Samsung alacağım (m30s).
    Teşekkür ediyorum
    Ekleme : gg ile fiyatı fena olmamış ama. 1440₺ 75 de puan geliyor. Kafa karışık şimdi
    Rica ederim hocam. Evet fiyat günden güne çok uygun hale geldi. 1350 civarını bile görebilir şu son 2 hafta içinde. Fiyatıyla degerlendirince güzel telefon hocam ona gerçekten laf yok. Benim cihaz mesela 2019 11. Ayda üretilmiş mevcut sorunların çözülmesi için zamana ihtiyacı var, çözüleceğine de inanıyorum. Daha önceki Xiaomi deneyimlerinden. Ama güncelleme bekle, görmezden gel, tolere et, herkese uymaz bunlar.

Samsung konusunda bir ara bende düşündüm düşünmedim değil, uzun zaman. Oldu kullanmayali. F/p olarak bence istenilen düzeyde değiller gibi geliyor. M30s sanırım 2k 2.1k civarı olması lazım. O fiyatlara mutlaka daha iyi alternatifler vardir. Bu telefon almak çok zorlu bir süreç hocam en azından benim için, seçmekte bazen çok zorlanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar üç tane sıkıntım var yardımcı olursanız hayır duası alırsınız :

1- Alarm çalarken aynı zamanda titreşim aktif oluyor kapatamadım.
    2- Telefonu masaya koyduğumda ekran dönüyor, düz kalmasını beceremedim.
    3- SMS ile whatsapp mesaj seslerini ayrıştıramadım ikisi de aynı. Bildirim sesleri sabit galiba.

Bilenler bir el atarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: desu noto

Arkadaşlar üç tane sıkıntım var yardımcı olursanız hayır duası alırsınız :

1- Alarm çalarken aynı zamanda titreşim aktif oluyor kapatamadım.
    2- Telefonu masaya koyduğumda ekran dönüyor, düz kalmasını beceremedim.
    3- SMS ile whatsapp mesaj seslerini ayrıştıramadım ikisi de aynı. Bildirim sesleri sabit galiba.

Bilenler bir el atarsa sevinirim.
    İkinci sorun bende de var elimde telefonu hafif çapraz tutunca bile ekran dönüyor. Eski telefonumda böyle olmuyordu. Bu sorun mu yoksa yeni telefonlarda olan bir özellik mi emin olamadım.
  • arkadaşlar hanıma telle birlikte kılıf almıştım ama kullanmam bunu dedi . ihtiyaç sahibi adanada oturan biri varsa ücretsiz verebilirim . başka illere kargo yapmanın anlamı yok siteden alsa aynı paraya gelir .
    urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 8 Kılıf Crash Silikon - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-redmi-note-8-kilif-crash-silikon-P381167799

kırmızı.

• Trendyol üzerinden telefonu aldım. Neyse ki kamera problemi çıkmadı ancak Xiaomi türkiye garantili diye aldım OUNO diye servis garanti veriyor. Genpa gibi bir firma bekliyordum. Bu durum normal mi sizce

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.