Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.369
Cevap
116
Favori
573.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smaug

Evinizde kullanmadığınız bir cihaz varsa onu IMEIsini atarsınız ama kesinlikle o cihaza bir sim kartı takmamanız lazım. Ölü telefon olursa daha iyi. Aynı IMEI başka cihaz atılmadığı sürece sorun olmaz.

Ayrıca telefonculardan IMEI attırmayın. Facebook'ta Xiaomi grupları var, orada yazılımcılar var referanslı. Onlarla konuş, uzaktan bilgisayarla yapıyorlar. Veya bulunduğunuz ilde varsa o kişilerden biri, mekânına gider yaptırırsınız. Bunlar yapınca (düzgün yaptıkları için) güncelleme almak da sorun olmuyor.
    hocam evde ikitane zamanıda alınan nokia c3 var tuşlu birini anam birini babam kullandı vallahabirde güncelleme sorunu olmaz dimi

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Oyun haricinde ortam sıcaklığına göre soğuk-ılık arası oluyor o zaman değil mi? Haklısınız Mi A2 kötü değil ama telefonun sıkıntısı oyun haricinde de ısınması. Saf Android de bu kadar ısınmıyordu diye hatırlıyorum ama sadece ısınma yüzünden MIUI varken saf Android'e geçmek hiç istemediğim bir durum. MIUI'a geçince dünya varmış dedim. Redmi Note 8 çok güzel duruyor kronik bir sorunu da yok sanırım. 2-3 sene kullanırım. RN9 beni aşar ama belki 8'in fiyatını düşürür diye bekleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben size internetten veya telefoncudan alın derken global garantili versiyon alın demek istemiştim

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Mi A2 Lite'a illaki bir suru rom vardır, onları deneyin derim. MIUI da çok güzel ama yapacak bir şey yok.

Redmi Note 8'de kronik sorun olarak iki şey var:
    1- Arama yaparken ekran kulağınızda açılıyor. Bunun en büyük etmeni sensörün aşırı sağda olması. Azıcık ışık alınca da açılıyor. Ben tutuşumu ona göre ayarlıyorum, sorun olmuyor.
    2- Tianma panelli olan modellerde ghost screen çıkabiliyor.

Redmi Note 9 çok pahalı olmaz bence. 6 ayda bir yeni Redmi serisi çıkıyor. Note 7 ile Note 8 arasında dağlar kadar fark yoktu. Bence fiyatı çok fazla olmaz.

• İki yolla yapılıyor IMEI. Birinci yol genel olarak tüm telefoncular yapıyor. Bu yöntem de tam sağlıklı değil, güncelleme yapınca cihaz çöküyor veya güncelleme hiç olmuyor. Diğer yol düzgün yapılan yol. 20-50₺ arası fiyattan yapıyorlar ama ne IMEI gidiyor (cihazın içinden sıfırlama yapmadığınız sürece) ne de güncelleme yapmama sorunu oluyor. Adamlar garanti de veriyor bu konuda ve yüzlerce referans verecek müşterisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByÇINAR

Silikon bende 3 5 telefoncu gezdim kapatan bulamadım en son siyah aldım bi tane..zemine koyarken dikkat ediyorum.
    Kendi kılıfıda seffaf yerine keske sihay olsaymıs diyır insan.
    Bulursanız bizleride haberdar edin..
    Bu kılıfı sipariş ettim. Yorumlar olumlu.
    urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 8 Negro Karbon Darbe Emici Silikon Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-redmi-note-8-negro-karbon-darbe-emici-silikon-kilif-P391604531

• Merhaba cihazı bugün itibariyle kullanmaya başladım.

Yapmam gerekenler nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Bunlar:

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Smaug

Bunlar:

Teşekkürler hocam.
    Gcam yüklemeye gerek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Hocam derdim var..ben galaxy j7 2016 kullaniyorum 4 yil oldu tek bir sorununu gormedim anneme veriyom bunu..redmi note 8 alicam lakin mağazalarda ve nette satis arasında bütçe farki var. bende internetten asla alışveriş yapmam migrosta 32 gb 3gb ramli 2 yil garantili 1549 tl almak istiyorum yurt disi cihazi almak istemedim ne diyorsunuz

Alıntıları Göster
    Resmi Note 8'de 32GB ROM ve 3GB RAM kesinlikle tavsiye etmem. Zaten 11.45GB sistem dosyaları yer kaplıyor. Uygulama vs. yükleyince geriye kullanılabilecek 16GB falan kalır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Hocam komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali benimki de işte...

• Bu arada @Smaug sana helal olsun. Sorulan soruların neredeyse hepsine sen cevap veriyorsun.

• Akşamları telefonun daha akıcı olduğunu fark eden oldu mu hiç? Gündüzlere göre çok daha hızlı sanki.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Tabi ki var. GCam yüklenebilen her cihaza lazım bence.

Buradaki sürümü indirin:
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog958/

Buradan .xml dosyasını indirin:

.xml dosyası kurulumu:
    Dosya yöneticisinden dahili depolamaya girin.
    GoogleCamera isimli klasör oluşturun ve içine girin.
    ConfigsCamera7.2 isimli başka bir klasör oluşturun.
    rn8-2.xml dosyasını oraya taşıyın/kopyalayın.
    Google Kamera'yı açın. Deklanşör butonunun yanındaki boşluğa iki kez basın.
    .xml dosyası çıkacak, Restore butonuna basın.
    Tamamdır.

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor. Mi A3 mü alsaydım, diyorum bazen. Ama Mi A3 alsaydım da Redmi Note 8 mi alsaydım, derdim herhalde.

• bilexsamet kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam. Konu aktif kaldıkça başka arkadaşlar da yardım edecektir. Ayrıca birçok sorun sanılan şey basit çözümlü bir aksaklık olabiliyor veya hiç sorun olmayabiliyor. Olabildiğince yardım etmeye çalışıyorum müsait vakitlerimde.

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Ben de Mi A3 mü alsaydım diyordum ki MIUI'da işime yarayan ek özellikleri hatırlayınca gerek yok dedim.

Misal geçen keşfettim:
    Ayarlardan uygulama ayarlarına girince uygulamaların mobil veri ve wifi erişimini tamamen engelleyebiliyorsunuz. Hani internete girmesi gerek olmayan ama çok reklam gösteren oyunlarda/uygulamalarda çok işe yarıyor. Aynı işi gören uygulamalar root istiyor.

• badibatu kullanıcısına yanıt
    Havanın soğukluğuna bağlayacağım da o kadar da değildir bence. Belki daha az yoruyorsunuzdur cihazı akşamları.

Eski telefonumda keşke şu özellik olsa dediğim özelliklerden birisidir hocam o. Çok önemli benim için de

Benim tek korkum, tianma panelde ghost Screen. Xiaomi kullanıcı kulübünde garanti değişim sağlıyor ücretsiz demişlerdi umarım öyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Akşamları telefonun daha akıcı olduğunu fark eden oldu mu hiç? Gündüzlere göre çok daha hızlı sanki.
    Bana gündüz de gece de aynı gibi geliyor. Fark görmedim.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.