Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.329
Cevap
182
Favori
930.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • youtube a kıyaslama video ları düşmeye başladı

    şimdi...... milletin elinde 3/32 lik note 7 var..
    kıyasladıkları tlf lar
    mi 8 lite, pocophone f1, mi8 se vs vs
    ama en düşük config de 4gb ram var ki bu özellikle oyun - program açılışlarını etkileyen bir durum

    note 7 nin ekran boyut farkı ister istemez oyun ve film seyretmek isteyen metrobüs yolcuları için seçimde etken değerler... SD660 ın belirli bir config değerleri ister istemez SD710 a göre aşağıda... xiaomi nin bu cihaz üzerinde çok fazla modifikasyon ve yazılım desteği olması gerek ki 1 milyon satışı çok aşırı zorlaması için.
    cihaz en fazla 6/64 destekli olacak ki orta segmentin giriş seviyesine denk gelecek.. artık giriş - orta segment değerleri ister istemez değişiyor.

    evet mavi kasa satışı yapan arkadaşlar için söylüyorum... cihaz ın albenisi çok yüksek bu renk ile... ama buna uygun aksesuar bulundurmanız halinde..... daha fazla ilgi veya erken ilgi çekersiniz. şuan için cihaz satışları 4gb ram versiyonları var ki benim ilgimi maalesef çekmiyor

    mi8 se nin hem wifi den hemde cpu farkından kaynaklanan değerleri çok aşırı ilgi odağı yapıyor şahsım için. aklımdaki config ise 6/64 ve mavi/kırmızı.
    128 lere neden ihtiyacım olsun ???? sürekli foto - video çeken biri değilim. maalesef ağırlıklı radyo dinleyen biriyim. eğer metroya binme durumum olur ise de o zaman mp3 lere bakınıyorum. yanımda izleyemediğim film-dizi olsa bile toplamda 3 saatlik mesafe için disk de çok aşırı yer işgal etmiyor.

    note 7 satmak isteyen veya almak isteyen arkadaşlar

    satıcılar... lütfen cihaz için aksesuar konusunda ve biran önce imei konusunda birşeyler yapın. bir süredir Osman ın sayfaları güncellenmiyor. neticesinde piyasada direk imei belleklerini ilk bulan kişi kayıp. acilen bu konuda birşeyler yapın ve 4/64 veya 6/64 cihazları getirin... 32 bellekler birşekilde aşırı hızlı doluyorlar.

    alacak arkadaşlar.... lütfen cihaz aksesuar larına dikkat edin. ve ekran kaplaması vede ençok köşe çarpmaları yaşandığı için de buna uygun aksesuarları ilk günden alınız. dediğim gibi cihazda 6 ram tercihi 1 sene sonra rom ların güncellenmesi ile farkını çok belirgin göreceksiniz. bu arada SD660 çok kötü bir performansı da yok...




  • kavrama kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçesi kısıtlı olmayan biri zaten note 7 yada lite seçimi yapmaz, buradaki herkesin bütçesi belli en fazla 2200 tlye çıkabilen bir kesim var. Ama ben ileriye dönük almak istiyorum, aldıktan 1 yıl sonra yeni güncellemeler ile yoğun kullanımdan sonra kasma donma yaşamak telefonu değiştirmeye elden çıkarmaya yada artık yine idare etmeye çalışmak istemiyorum. 300 TL fark var 4 ve 6 ram arasında ama 4/64lüğü 1 ay erken alıp 1 yıl kullanmaktansa, 1 ay daha beklerım 6/64ü (6/128 Mi8Lite) alıp 2.5 yıl kullanırım. Teknolojı hızlı ılerlıyor 3gb 4gb ramler sade kullanım ıcın yeterlı olsada ılerıde her turlu yetersız kalacak. 6GB ile baslangıc her zaman en ıdealıdır. 1 Ay gec olsun ama 6 olsun.

    Sonra baskasında aynı telefonun 6lığını gorunce ustune bıde elındekı 4 lukten daha akıcı oldugunu gorunce ınsanın morellerı bozuluyor :D
  • Şu telefon özelliklerinde çentiksiz bir tel arıyorum ama yok galiba?. Var mıdır yakın zamanda çıkacak olan bir model?. Şu çektikten kurtulamadık gitti . Android 6 destekli Redmi pro kullanıyorum sanki değiştirme vakti geldi gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 31 Ocak 2019; 18:48:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş
    kendini gözü açık sananlar sahibinden de görülmeye başladı

    SD660 işlemcili note 7 yi (6/64) ü imei de yazıp 3800 e satmaya çalışıyor

    alacak bir enayi var ise bende ona SD400 tlf umu kastırayım..

    yuhhhhhhhhhhhhh yani......
  • GSM Arena Redmi Note 7'yi incelemiş. Mi 8 Lite'ı ezer geçer diyorlar.

    Bataryası açık bir şekilde daha iyi ve kamerasının daha iyi olduğu söylenebilir diyor.

    "Next down the list is from Xiaomi's camp - the Mi 8 Lite. Both phones are pretty similar to one another in almost every aspect but despite the Mi 8 Lite carrying a flagship name, the Redmi Note 7 blows it out of the water. It has measurably longer battery life, a more modern USB-C connector, a 3.5mm audio jack and arguably, a better camera."
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_7-review-1883p6.php
  • Aylardır Mi8 Lite inceliyordum almak için, redmi tanıtıldıktan sonra redmi note 7 yi almayı düşünüyordum. Türkiyeye gelmesini bekleyecektim.
    Ama benden size bir kardeş/abi tavsiyesi, ürün test videolarını izleyenler karşılaştıranlar oldumu bilmiyorum ama ben karşılaştırdım ve Mi8 Lite 128/6 almaya karar verdim.

    Nedeni ise ; RN7 Pubg gibi oyunları orta ayarlarda bile fps droplarıyla oynatırken Mi8 Lite En Yüksek Grafik Ayarlarında kasmadan oynatmakta. Mi8 Lite'ın RN7ye göre tek - yönü bataryası (bana göre) İkiside süper bir telefon ama Mi8 Lite almanızı veyahut RedmiNote7 Pro'yu beklemenizi öneririm.
  • IııSnax35 kullanıcısına yanıt
    Mi8 lite ve note 7 işlemcisi aynı ,bu yüzden ikiside aynı sonucu vereceğini düşünüyorum. Ram farkı olabilir bazı versşyonlarda 4gb , bazılarında ise 6gb var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speedtest Redmi Note 7 vs Xiaomi Mi 8 Lite
    https://www.youtube.com/watch?v=aVYKeY4tUlg&t=467s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 3 Şubat 2019; 23:40:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavrama

    Sahibinden üzerinden 2150-2250 tl gibi rakamlara satanlar var. Bazı gruplarda 1700 1800 tl gibi rakamlara satan var. Ama Hepsi, kayıtsız. Çift hat 4 ay ay kullanarak 8 ay kullanılır diyorlar.

    Global 15 gün sonra yazmaları konusu ise şu: Cihaz global değil. Redmi note 7 de henüz Türkçe yok, 15 gün sonra falan türkçe rom çıkar diyorlar sadece. Ama bu bilgide adamların kendi tahmini.

    Takip ettiğim bütün yabancı forumlarda önceki telefonlarla kıyslama yaparak, en erken mart sonu veya nisan ayı içeridinde global versiyonun satışa çıkacağı yönünde tahminler var.

    Bende tahminen nisan ayı diye düşünüyorum. Birde gelince fiyat ne olacak. Artı en önemlisi cihazda kronik bir sorun vs varmı daha belli değil. en uzun kullanan 1 haftadır test ediyor daha.

    Bende bekliyorum ama sanırım Mi 8 lite alacağım fiyat 1650 tl ye kadar düştü n11 de falan.

    Mi 8 lite ile Redmi note 7 kamera ve hız karşılaştırması var şu videoda. Sizde inceleyip arada aylarca beklemeye değer fark varmı yorum yapın lütfen. Birbirimize fikir verelim

    https://www.youtube.com/watch?v=TxmqbL7tF2o kamera karşılaştırma

    https://www.youtube.com/watch?v=aVYKeY4tUlg hız karşılaştırma
    valla 8 lite en büyük handikapı batarya bana göre note 7 de bu çözülmüş diğer artıları cabası.Nisan da gelirse test kullanım kronik sorun derken hazirana kadar telefonsuz kalmak var.ben de çok kararsızım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavrama

    https://www.youtube.com/watch?v=hymv6CzP1gQ 2 günlük batarya demesi yapmış. %60ında 4g kullanmış.

    8 saat ekran süresi almış. Atrıca kamerayıda test etmiş. Ve gcam kurunca kamera mükemmel olmuş.

    Şimdi mi 8 lite ile kıyaslarsak , Mi 8 lite 6.30 ile 8 saat ekran süresi alan var tamamen kullanımla alakalı.

    Kamera ise mi 8 lite Gcam kuruluyor ve mükemmel fotolar çekiyor. Bu videoda zaten adam 48 mp olayına fake demiş. Zaten videoyu inceleyince fark olmadığını gördüm.

    Sanırım ben acilen mi 8 lite alıp keyfime bakacağım. 3 ay bunu beklemeye değmez.


    Mi 8 lite testi : Parlaklık %100 ses %30 açık şekilde test. 120 dakika 1080p youtubeizlendi , 90 dakika spotify müzik dinlendi, 30 dakika instagramda sürekli gezildi, 65 dakika PubG oynandı, toplam 5 saat 5 dakika sonunda kalan pil %35 fena değil açıkçası.

    Ben zaten ekran parklaklığını %100 değil %30 ile 40 arası açıyorum hep.

    Bence pil süresi optimizasyon ile vs çok uzatılır. Otomatik başlayan programlar kapatılır. gereksiz yazılımlar devre dışı bırakılır.

    Senkronozasyon kapanırsa . Bence mi 8 lite 7 ile 8 saat arası ekran süresi verir.

    Standart bir kullanıcıya 2 gün gider. Örnek ben gün de en fazla taş çatlasa 30 dakika youtube, 1 saat civarı facebook ve instagram. belki yarım saat müzik. biraz whatsapp. Bana 2 gün gider diye düşünüyorum.
    e çok iyi ozaman oyun oynamayan ,hafif orta kullanım için 1.5 /2 gün imkansız gibi değil.nisan gibi gelip hazirana kadar bekleyip yine 8 lite da almak var.




  • Facebook harun akyüz 4/64 1550 6/64 1650 cihazlar güvenilir satıcıdır bir iki cihaz aldık arkadaştan. Tek sıkıntı şimdilik pasaport kaydı
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Pahalı almaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜyeyeHakaret -- 4 Şubat 2019; 11:40:36 >
  • Evet arkadaşlar dün gidip Mi 8 Lite 6/128 aldım. Telefonu kendime göre ayarladım kurdum (Temalar, sayfa düzenleri, sosyal uygulamalar) yani şuan tuş kilidini açtığımda kullanıma hazır halde bekliyor. Dün her yerini incik cıncık ettim kurcaladım.

    Şimdi size bu kardeşinizden bir dost tavsiyesi ve ilk kullanım sonuçlarımı yazayım(Sonuçta youtubede reklam yapmıyorum yada izlenme yakalayıp para kazanmaya çalışmıyorum burada.) Redmi Note7 ve Mi8 Lite arasında kalan kişiler düşünmeden Mi8 Lite almalı. Ben ne böyle parmak izi gördüm ne böyle yüz tanıma olayı gördüm. P10 Lite, Mate 10 Lite, iPhone X ve S9+ Plus ile dün arkadaşlarla Cafe'de yüz tanıma ve parmak izini karşılaştırdık (Mi8'e kafa tutmaya çalıştılar ve Mi8 tokatladı geçti. Xioami bilmeyen kişilerdi bunlar yani bilipte almaya yeltenmeyen S9+ kullanan biri mi8 e para veremiyor dogal olarak. Ama Mi8 Lite 'ın hızına yetişemiyorum diyebilirim yalan olmaz.

    Arkadaş yüz tanımayı devreye soktuktan sonra, Tuş Kilidi Ekranı'nı hiç göremedim. (şaka değil, cidden o kadar hızlı ki direk ana sayfa geliyor)Hatta ilk bi 3-5 dakka falan "Ulan niye tuş kilidi olmuyor PIN koydum devreye girmiyor diyordum ki telefonu arkadaşım açmaya çalışana kadar

    Telefon süper ötesi hızlı ve stabil.

    Şuan tek sorunum Sim Aktif Etme Hizmeti, ilk defa Xioami kullandıgımdan mesajı yollamısım sureklı 10 TL daha eklendı faturaya




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richards Covers

    Facebook harun akyüz 4/64 1550 6/64 1650 cihazlar güvenilir satıcıdır bir iki cihaz aldık arkadaştan. Tek sıkıntı şimdilik pasaport kaydı
    6/64 alıyorsun 2300 2400 lere geliyor git geli pasaport kayıt parası falan .
    Beni yanlış anlamayın ama bence dünyanın en apt*lca haraketini yapmışsınız.
    1700 1800 lük telefona gidip 400 500 tl niye daha fazla veriyorsunuz ki.
    Sonra samsung neden pahalı, apple neden pahalı.
    Adamlar bizim milleti biliyor geçirip geçirip satıyor.
    (Sözüm meclisten dışarı : Sizde gidip bu şekil paraları bayılıyorsunuz)

    Para olur alırsın dicem ama zaten parası olan insan bu telefona bakmaz mi8 alır geçer o yüzden o konuyu eledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IııSnax35

    6/64 alıyorsun 2300 2400 lere geliyor git geli pasaport kayıt parası falan .
    Beni yanlış anlamayın ama bence dünyanın en apt*lca haraketini yapmışsınız.
    1700 1800 lük telefona gidip 400 500 tl niye daha fazla veriyorsunuz ki.
    Sonra samsung neden pahalı, apple neden pahalı.
    Adamlar bizim milleti biliyor geçirip geçirip satıyor.
    (Sözüm meclisten dışarı : Sizde gidip bu şekil paraları bayılıyorsunuz)

    Para olur alırsın dicem ama zaten parası olan insan bu telefona bakmaz mi8 alır geçer o yüzden o konuyu eledim.

    Alıntıları Göster
    Bir iki cihaz aldım derken note 7 aldım demedim mesajıma bakarsanız. Almak isteyen olursa diyerekten yazdım bizde biliyoruz herhalde pasaport kaydı ile o fiyatlara geleceğini. Samsung veya apple kullanıcısı da değilim isteyen alır istemeyen almaz geçirip geçirip satıyor derken veya sizin gibiler derken neyi kasdediyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IııSnax35

    Evet arkadaşlar dün gidip Mi 8 Lite 6/128 aldım. Telefonu kendime göre ayarladım kurdum (Temalar, sayfa düzenleri, sosyal uygulamalar) yani şuan tuş kilidini açtığımda kullanıma hazır halde bekliyor. Dün her yerini incik cıncık ettim kurcaladım.

    Şimdi size bu kardeşinizden bir dost tavsiyesi ve ilk kullanım sonuçlarımı yazayım(Sonuçta youtubede reklam yapmıyorum yada izlenme yakalayıp para kazanmaya çalışmıyorum burada.) Redmi Note7 ve Mi8 Lite arasında kalan kişiler düşünmeden Mi8 Lite almalı. Ben ne böyle parmak izi gördüm ne böyle yüz tanıma olayı gördüm. P10 Lite, Mate 10 Lite, iPhone X ve S9+ Plus ile dün arkadaşlarla Cafe'de yüz tanıma ve parmak izini karşılaştırdık (Mi8'e kafa tutmaya çalıştılar ve Mi8 tokatladı geçti. Xioami bilmeyen kişilerdi bunlar yani bilipte almaya yeltenmeyen S9+ kullanan biri mi8 e para veremiyor dogal olarak. Ama Mi8 Lite 'ın hızına yetişemiyorum diyebilirim yalan olmaz.

    Arkadaş yüz tanımayı devreye soktuktan sonra, Tuş Kilidi Ekranı'nı hiç göremedim. (şaka değil, cidden o kadar hızlı ki direk ana sayfa geliyor)Hatta ilk bi 3-5 dakka falan "Ulan niye tuş kilidi olmuyor PIN koydum devreye girmiyor diyordum ki telefonu arkadaşım açmaya çalışana kadar

    Telefon süper ötesi hızlı ve stabil.

    Şuan tek sorunum Sim Aktif Etme Hizmeti, ilk defa Xioami kullandıgımdan mesajı yollamısım sureklı 10 TL daha eklendı faturaya
    Aylardır inceliyorum. En son Mi 8 lite da karar kıldım. Ama note 7 çıkana kadar. İkisi arasındaki tek tereddütüm batarya. Onun haricinde sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Daha önce Xiaomi kullanmadım. Hatta İos'tan başka telefon kullanmadım. Kararım kesinlikle Xiaomi ama dediğim gibi bu ikisi arasında gidip geliyorum ve tek sıkıntı batarya. Artık 1 günü hiç sıkıntısız geçirecek, hatta 2. güne bile atlayacak telefon almak istiyorum.




  • Bende hayatımda ilk defa android telefona geçiş yapıcam. Mi 8 lite kamerası zayıf geldi gözüme o yüzden note 7 beklicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrettiofemHalf

    Bende hayatımda ilk defa android telefona geçiş yapıcam. Mi 8 lite kamerası zayıf geldi gözüme o yüzden note 7 beklicem.
    https://youtu.be/lvusHUeGmQg?t=286


    aralarında öyle zayıf güçlü denecek bariz bir fark yok bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    https://youtu.be/lvusHUeGmQg?t=286


    aralarında öyle zayıf güçlü denecek bariz bir fark yok bence

    Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler. Karşılaştırma videosunu izledim ama bence bariz fark var ve tek kriter kamera değil. Aşağı yukarı aynı fiyat olması ve diğer artıları jack girişi, ekranın yukarısındaki kamera bölümü, batarya vs. Note 7 daha cazip gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar öldüm bittim acil telefon lazım diyorsanız mi8 lite okey ama bekleme şansınız varsa note 7 ve meizu m9 note bekleyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.