Cihazın EU varyant yani PFGEUXM cihazsa https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/lavender/ MD5 72117658933dd093fa6f1079e38b6141 altındaki download tusuyla indir 800 küsür MB olan. 3 nokta metoduyla zip'i göster. eğer 3 noktaya basınca zip göster cıkmıyorsa MIUI logosu üzerine 10 sefer tıklayacaksın 3 nokta menusune zip göster eklenir.. bu sekilde yüklersin beklemene gerek yok zip'den yükle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 30 Ekim 2020; 0:53:26 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
globale güncelleme geldi gözümüz aydın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arti xiaomi adb tools kullanarak rootsuz debloat yapin 43 tane cop uygulama ve spy servis sildim cok daha hizli oldu cihaz ve ekran suresi arti 1 saatten fazla uzadi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 30 Ekim 2020; 22:52:51 > |
Download ile ota linkleri arasında ne fark var ? Hangisiyle yuklemeliyiz? Bu konulara hiç aşina değilim..... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Listesi varmı uygulamaların. Ben genelde hidden settings uygulaması ile silinmeyen birkaç uygulamayı devre dışı bırakabiliyorum. Sizde lidte varsa incelemek isterdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Download linki twrp ile yüklenen romdur. Ota linkide genelde hangi sürümden hangi sürüme yükselteceğiniz linkin üzerinde yazar. - Yani - ben linke bakınca 11.0.1 sürümünden 12.0.1 sürümüne güncelleneceğini anlıyorum. Birde fastbot linki vardır. Mi flash programı ile yüklenir ki Bl kilidinin açık olması gerekir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlax67 -- 30 Ekim 2020; 23:30:55 > |