Ona bakarsan mi9t desteklemiyor note 8 proda desteklemiyor cihazlar arasında yok ama çalışıyor napcaz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi ADB/Fastboot Tools 7.03 Bu uygulamada çok işe yarıyor Java destekli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
global sürüm mü hocam ? bana daha gelmedi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
rom falan yapmama gerek yok bunun için değil mi?güncelleme ayarlarından güncelleme paketi seç diyerek yapabiliyorum ? |
eu rom ile globalin farkı nedir? avantajı dezavantajı var mıdır |
Bende dün gece OTA üzerinden yükledim. Millet akıyor, uçuyor, kaçıyor yazmış ama ben çok ağır buldum telefonu. Üstelik yükleme sonrası önce Factory Reset ardından Data Wipe yapmama rağmen. Miui 11'den çok şikayetçi değildim. İki üç animasyon için telefonun tüm stabilizasyonu gitti. Bende mi bir sorun var bilmiyorum. Önerilere açığım. |
Miui 12 sürümünüz kaç acaba? Birde Global OTA ile mi indirme yaptınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sizin postun sık kullanılanlara eklenmesi lazım. çok teşekkür ederim. burda yazanları ve google search ı kaldırdım. tele bişey olmadı çalışıyor şimdilik :) Bl kilidi de kapalı çökseydi yanmıştık. |
Bende ota bağlantısı nidirp kurdum. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Uygulamalrda gözle göürlür şekilde daha hızlı açılmaya başladı bende. |
Hocam programi yazan onlemi almis default listedeki tum hersey silinse de brick olmaz ama orada benim ozellikle dokunmadigim servisler var xiaomi sim activation service mesela onu silmedim cunku o silindikten sonra fabrika ayarlarina donulurse resetten sonra cihaz miui hesapla aktive edilemeyebilir o servisi orada birakmak cok daha guvenli benim listede fabrika reset yapilsa da sorun yaratacak bir olay olusmaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Kasım 2020; 23:40:45 > |
Ota dan mi 12 yukledim .oncesinden 5-6 saat ekran suresi alirken 1.45 dk aldim sarj resmen ucurumdan duser gibi iniyor.android istemi sarji yiyor.boyle biseyle karsi karsiya kalan var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de olmustu fabrika reset atınca düzeldi. Bu boot menude wipe data var o sekilde reset yap düzelecektir |