Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende almak için stoklara gelmesini bekliyordum. Çoğu yerde yok olanlarda 2500 Tl .Tekrar stoklara geldiğinde 2000 Tl olmaz ise Huawei alacam ve bu fırsatçılıkdan dolayıda muhtemelen bir daha xioami almam
  • bunu o şekilde kıyaslamam pek doğru sonuç vermez diye tahmin ediyorum. Önemli olan sizin ekranda gördüğünüzle çektiğiniz örtüşüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

Fiyatı 2499 a çıkarmışlar iyice sapıttı millet
    Çünkü büyük talep var. 1999 gibi bir fiyata orta segmentin iyi cihazlarından birini alıyorsunuz. Hem de çakma da olsa Xiaomi TR garantili.

HB'da kalmamış cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Mavisi kim gelirse ilk onu alacam ikiside aynı camera zaten.
    Meizu yarım basamak daha iyi bir cihaz bence.

Keşke mayısı bulmadan gelse
  • bf B kullanıcısına yanıt
    Evet, gördüğümle çekmediğimin uyuşmaması gibi bir şikayetim olmadı. DSLR fotoğrafçılığıyla da ilgileniyorum ve bu telefonun kamerası GCam ile beni tatmin ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha 1 hafta olmadı tanıtımı yapılalı. Xiaomi nin en yetkili kişilerinden biri geldi yapti tanıtımı ve marka olarak tr fiyati 1999 olarak belirlendi. Simdi ilk stoklar azdı hemen bitti yeni stoklar geldiğinde markanin belirlemis oldugu fiyatin üzerinde bir fiyat çıkarsa büyük fırsatçılık olur. Şimdiye çoktan almıştım mavi rengini bekliyorum. Stok gelir gelmez alicam tabiki 1999tl olmak koşulu ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın 2500 u asla haketmez bu cihaz 100-200 daha koyar sd845 li li pocophone f1 alırım millet kafasına göre fiyatları ziplatiyor sağolsun bizim insanımızda acele ediyor onların ekmeğine yağ sürüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

Kusura bakmayın 2500 u asla haketmez bu cihaz 100-200 daha koyar sd845 li li pocophone f1 alırım millet kafasına göre fiyatları ziplatiyor sağolsun bizim insanımızda acele ediyor onların ekmeğine yağ sürüyor.
    Aynı fikirdeyim. 1999 TL bile etmez benim gözümde.

1500-1600 lere düşerse alınabilir de ülkenin durumu malum. 13 bin TL'ye cihaz var.
  • Hepinize iyi forumlar, fiyatlandırma konusuna bende değinmek istiyorum. Fiyatın yüksekliği konusunda sizinle hem fikirim bi parantez açmak koşulu ile xiaomi standartına göre fiyatı bi tık yüksek.

Muadilleri(mate 20 lite- honor 8x- mi 8 lite) ile karşılaştırdığınızda ise fiyatının yüksek olduğunu düşünmüyorum, güzel iddalı bi fiyatla girip albenisi olsaydı herkes mutlu olurdu (satıcı ve alıcı tarafı). Umuyorum ki fiyatında bi %10-15 indirim yapılıp herkesi kendine çeker.

(Meizu x8'i muadillerinden ayrı tutuyorum. Fiyatının gerçekten albenisi var f/p ürünü. Bende ikisi arasında kalıp red mi'yi tercih ettim.)

Diğer markaları konuşmak yasak ise uyarırsanız, postu silebilirim.

• 1999 TL olmasa da şu an en ucuzu 2099 TL:

• Bu acaba Türkiye'deki rakamlarmı acaba çünkü yurtdısında daha önce satışa çıktı diye biliyorum?
    Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]
  • 128 gb ve mavi rengini bekleyecegim ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Bu acaba Türkiye'deki rakamlarmı acaba çünkü yurtdısında daha önce satışa çıktı diye biliyorum?
    Türkiye olamaz. 31 mart itibariyle ülkede stok kalmadı. 3 günde 4 milyon adet satamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Türkiye değil hocam bu, zaten 28 martta satışa çıktı. 29 marta kadar tüm dünyadaki satış miktarını kastediyor. Türkiye için bırakın 4 milyonu 4 bin bile yoktur. Düşük stoklarla satışa çıktı, hemen tükendi.
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de 4 milyon satsaydı yer yerinden oynardı dostum :) tabi ki de Dünya genelinde
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    mediamarktta da bitmiş ben de mavisini bekleyenlerdenim ama 1999dan bir kuruş fazla olursa almam .
  • Mavisi bir türlü gelmedi

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Pro modeli global surum olmayacak diye proya yanasmayi düşünmüyorum. Tahminimce band 20 muhabbeti yine olacak.

Suan imei islemi yapilamiyor. 1500 liraya buldum satan fakat imei durumu suan muallakta. Kesin cikar da iste suan olmamasi uzucu. Ve acilen bir telefon almam lazim fiyat olarak tam beni su yogun donemimde zorlamayacak bir sey oluyor direkt atlayasim var imei de halledilir hehalde.

• merhaba 3 yıldır redmi note 3 kullanıyorum, oldukça memnunum fakat bazen yenilere gözüm takılıyor. teknik özellikleri bir yana, pro değil de düz bu model alınır mı? arada hatırladığım kadarıyla çok fark yoktu. bir de mi note 3 ile kiyaslayinca ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı redmi note 7 kullanicilari vs yapsan @patren
    bende mavi olanı bekliyorum ginaa geldi artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mustafa~ -- 3 Nisan 2019; 16:8:29 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.