Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 64 GB/4 GB Kırmızı TR Garantili 1.616,64 TL +75 Bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
19.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır düştüğü en düşük fiyat, konu güncellendi.

GittiGidiyor
    Xıaomı Redmı Note 7 64gb 4gb Ram çift Sim Cep Telefonu (xıaomı Tr Garantili) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-7-64gb-4gb-ram-cift-sim-cep-telefonu-xiaomi-tr-garantili-479913790

Xiaomi Redmi Note 7 64 GB/4 GB Kırmızı  TR Garantili 1.616,64 TL +75 Bonus

akakce.com
    Xiaomi Redmi Note 7 64GB Cep Telefonu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-redmi-note-7-64gb-fiyati,402006511.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 17 Eylül 2019; 14:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1800 tl tr garantili almak daha mantıklı bence hocam kuponla çiple uygunada gelir
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Evofone Delta pek farklı değil malesef değmez bence ama alıcıya kalmış ben garantisiz aldım
    www.sikayetvar.com
    Evofone - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/evofone

• Tr garantili en düşük ne kadara satıldı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu marka özelinde ben de Mi6 almıştım Delta garantili. Tr garantisinin bildiğimiz anlamda ve kaitede garanti sunmadığını google da biraz araştırma yaparsanız görürsünüz. Şanslı isen sorunsuz cihaz çıkar, iyi bakarsan uzun zaman kullanırsın. Şanssız isen sorunlu cihaz çıkar, garanti ne olursa olsun kullanıcı hatası derler fazladan verdiğin TR gatantisinin de hiçbir işe yaramadığını acı bir şekilde görürsün. Ben şanslıymışım 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

• 50 axess nasıl yapabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • martingayx kullanıcısına yanıt
    www.n11.com
    Akbank Chip-Para Kampanyası - 50 TL Chip-Para - n11.com
    https://www.n11.com/kampanyalar/akbank-chip-para-kampanyasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    1815 liraya hepsiburadada var 300-50 kupon ile 1765 liraya alınabilir
  • benım anlamadıgım tr garantı ıle deltanın ne farı var. EVOFONE dene şirket eskıden ithalatcıydı. Şimdi dist. ama genpa ile anlaşmayı fes etmıs. Artık xiaomi tr garantılı genpa olan urunlere genpa bakmıyor. Evofone bakıyor. Sadece ıst. servıs yanı delta ıle aynı olmuslar.
  • Hepsi Garanti aynı

• ggde 1770 tl olmuş
  • "Xiaomi Türkiye garantili" yazdığına bakmayın, resmi distribütör yani Evofone rezalet bir firma. Kısaca garantinin nereden olduğu çok da fark etmiyor.

• Verdigim 1600kusur lira degil ama o 7.50 tl kargo parasi cok koydu

• ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Redmi Note 7 64 GB/4 GB Kırmızı  TR Garantili 1.616,64 TL +75 Bonus

• arkadaş kafayı yiyeceğim, mi note 3 aldıl kaç sene önce aynı işlemci 6gb ram, kamerada ıptik sabitleyici nfc her şey var.

bu ayarda telefon bu paralara yok. optik sabitleyici yok, kamera takmış 4 tane, maksat pazarda görsünler...

• Kvk yada genpa garantili satıyor. Delta garantili olması daha mı iyi?

• En mantıklısı delta garanti bence. Çünkü bu telefonlarda BL kilidi açıp rom falan yüklemek gerekiyor çok daha iyi performans almak için ve Delta garantide BL açınca garanti bozulmuyor. Diğer garantilerde bozuluyor.
  • unfortunately kullanıcısına yanıt
    Daha iyi olup olmadığını söyleyebilmek için ikisini de deneyimlemek gerekiyor. Geçen yıl Delta Servis'e Mi 4 telefonumu yolladım, garanti kapsamında sorunsuz bir şekilde tamir edip geri yolladılar. Yukarıda da yazıldığı gibi bu servis olayı biraz şans işi.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Mi5 kullanıcısıyım. Telefonun bataryasında problem vardı. Bayağı şişmişti telefonun kapağı ayrılıyordu bayağı. Be sene şubat ayında gönderdim, garantisinin dolmasına bir kaç hafta kalmıştı. 15-20 gün içinde bataryayı değişip sorunsuz gönderdiler. İnternette nerdeyse tüm yorumları kötü ama ben bur sorunla karşılaşmadım.

Benzer bir durumu önceki htc telefonumda yaşadım. Bir sabah uyandığımda telefon kapanmış hiç bir şekilde açılmıyordu. KVK servisine garantiye verdik. Yine 2 hafta felan sonra tertemiz şekilde teslim ettiler. Cihazın anakartını değiştirmişler, hiç bahsetmememe rağmen tam çalışmayan güç tuşunu değiştirmişler. Bu olaydan sonra KVK'yı internette arattığımda, hem bu forumda hem ekşi sözlükte insanlar nefretle bahsediyor, kin kusuyor resmen. Telefonu garantiye vermeden önce bu yorumları okusaydım vermeyebilirdim hani, öyle kötü yorumlar.

Diyeceğim o ki; elbette bu firmalarda bazen sorun çıkabiliyor, bazı insanların kötü deneyimleri olabiliyor. Ama şöyle bir durum var, atıyorum o firma o gün 100 cihaz ile ilgilendi bunların 5 tanesinde anlaşmazlık yaşadı kullanıcı ile. O 5 kullanıcı internette nefretini kusarken geri kalan 95 kişi bunu internete yazmıyor. Bu sebepten ötürü, distrübütör veya diğer garnati firmaları ilenilgili internette sadece kötü yorum görürsünüz.

• Gittigidiyor-İncehesap üzerinden 1769tl Xiaomi TR garantili aldım.
    75tl + 10tl world puan kampanyası da vardı iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.