Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
61
Favori
261.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim sorununu bilmem ama 2g ve 3g birbirinden çok farklı teknolojiler. Wifi kullanıyorsan 4.5g bence de mantıksız çünkü 4.5g sinyali zayıftır, range'i düşüktür, bataryadan da fazla yer. Fakat 3g öyle değil. Sen 3g'ye geç ip bazlı sistemde daha rahat edersin. 2g artık antika bir teknoloji, sadece doğal afet durumlarında 3g - 4g hatları kilitlendiği zaman 2g'ye geçmek mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 3 Ekim 2019; 23:41:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babama aldım ayrıca bende poco kullanıcısıyım. Rehberde görüntülenen kişiler, sim whatsapp facebook gmail gibi kişileri senkronize ediyor. Ama bir telefon hafızası yok. İçe dışa aktar dediğimde telefon hafızası çıkmıyor. Yada ben bulamadım. Telefon hafızası dediği mi hesabı değil herhalde ?
  • cro magnon kullanıcısına yanıt
    Zaten 4,5 g yi çok lazım olmadıkça açmam. 3g ile görüyorum işimi internet lazım olunca. 2g de tutup wifi ile takıldığım için 2 gün temiz gidiyor şarjım. Gün boyu da elimde hani wp instagram falan. Bi çözüm buldum gibi. Ağı otomatik seç yerine kendim manuel seçtim. Bi kaç gündür arayanlarda sorun yok. Belki şans olabilir. Ama denemeye devam. Aynı sorun olanlar varsa denesin. MIUI sürümüyle alakalı diyenler de var ama ortada kesin bi çözüm göremedim maelsef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sewket10 S kullanıcısına yanıt
    3G ile 2G sesli görüşme için de farklı teknolojiler kullanıyor. Sorunun çözülmesine sevindim.

• bu telefonu almayı düşünüyorum benim için youtube ve sosyal medya yetiyor arada çok nadir oyun oynarım.
    telefonum ısınmasın ve şarjım günü çıkarsın istiyorum. önerirmisiniz? 4/64 gb olarak alıcağım
    vede sorun yaşamamak için nerden alabilirim.
  • Selam arkadaşlar
    Cihaz GPS konum belirliyemiyor.
    Sebebi nedir acaba.
    Haritalar ve watsapp konum bulamıyor

• ivan11 İ kullanıcısına yanıt
    Ortalama senin kullanımlarını yapıyorum gün içinde full mobil veri açık, bluetooth kulaklık ve bileklik bağlı gün içinde 5-6 futbol oyunu günü rahatlıkla çıkartıyor ben 1299 tl olduğunda kendi mağazasından almıştım

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Bana da olmuştu. Xiaomi gps reset diye arama yapın.
  • merhaba dostlar. redmi note 6 pro ile samsung a7 2018 arasındayım şu an. sizin tavsiyeleriniz nelerdir? paylaşırsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Bana da olmuştu. Xiaomi gps reset diye arama yapın.
    Teşekkürler deneyeceğim

• sewket10 S kullanıcısına yanıt
    Global rom ile alâkalı olma ihtimali yüksek. Daha önce benimde başıma gelmişti costum rom yükledikten sonra herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

• b.turan kullanıcısına yanıt
    Hocam ürüne da daha yeni aldık. Hemen custom rom işlerine girişmek istemiyorum ama can sıkıyor. Bimcell kullanıyorum zaten çekim gücü çok yüksek değil. Sim kart değişikiği yapıcam. Turkcell e geçicem devam ederse. Reset falan attım belki düzelir diye ama olmadı. Değiştirmekte istemiyorum her şeyi on numara telefon ama bakalım. Şu ara 3g de kullanıcam sorun devam edecek mi. İşin ilginci daha 2-3 ay öncesinde aynı telefonun 3gb/32gb modelini aldık. Kardeşimin telefonunda böyle bi sorun yok. Cihazdan mı acaba diyorum. Umarım net bi çözüm buluruz
  • yorumunuz için tesekkürler..
    bende suan not 7 var gcam yüklü..
    ama oglumda 6 pro var ve onu nasıl gcam yükliyecegimi bilmiyorum ...
    bildiğiniz bir link varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

yorumunuz için tesekkürler..
    bende suan not 7 var gcam yüklü..
    ama oglumda 6 pro var ve onu nasıl gcam yükliyecegimi bilmiyorum ...
    bildiğiniz bir link varmı...
    Merhabalar, rica ederim.

Note 6 pro gcam hiç yüklemedim. Camera2 API falan yüklenmesi gerekiyordu hiç uğraşmadım.
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    note 6 pro ya gcam yüklemesi çok zahmetli ve kimi zaman uzun süreli bir iş oluyor. o yüzden ben beklentimi bitirdim bu anlamda.

• Otomatik döndürme problemi yaşayan ve sorunu çözen var mı ?
    ROM ile alakalı sanırım.Bazı uygulamalarda otomatik döndürme açılıyor geri tuşuna basınca da mesela Whatsapp vb. yatay kullanıyorum. Ancak bu uygulama özelliği dışında bu özellikle açıkken Whatsapp ya da diğer işlemelerde yatay modda kullanamıyorum. Sorunu çözen stabil ROM önerisi varsa yardımcı olabilir misiniz ?
  • şebeke üzerinden görüntülü arama yapıldığını farkettim.

kullanan varmımıydı bunu
  • Merhabalar,

Redmi Note 4'ten geçtim Note 6 ya... Hayal Kırıklığı diyebilirim ne yazık ki..

Ekranından şikayet ederdim Note 4'ün, beterin beteri varmış demek ki... Kontrast, otomatik parlaklık falan kaç çeşit ayar denedim olmuyor. Parlaklığı çok açmanız gerekiyor ve o da bildiğiniz gibi bataryayı sömürüyor..

Pil konusunda ekran büyüklüğü tabiki etki ediyor ama Note 4'ten daha kötü...

Otomatik döndürme çok hassas telefonu kıpırdatınca dönüyor ekran hemen, işin kötüsü geriye dönmesi o kadar hassas değil..

Şebeke çekim konusunda da Note 4 ten daha aşağıda...

Note 2 ve Note 4 ün de bazı sorunları vardı ama pişman olmamıştım, ama Note 6 ilk haftadan küstürdü beni Xiaomi'ye...
  • umit35izm U kullanıcısına yanıt
    Hocam note 8 çıktı neden note 6 almayı tercih ettiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aradaki fiyat farkı tabiki...

Ama benim bahsettiğim sorunlar genelde ekran ile ilgili, aynı kontrast oranında ekran kullanıyor telefonlar.

Redmi note 8 ve 8 pro ekranla değil işlemci, ram, kamera, type C ile öne geçiyor note 6'dan..

Bmw motor koyuyorum ama kasa tofaş gibi bir şey bu..
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.