Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
62
Favori
259.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iThinkSo kullanıcısına yanıt
    nortctest hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iThinkSo

    Bildirimler için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz çözüm nedir
    Bildirimler uygulamayı açmadan ulaşmama sıkıntısı mı var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    nortctest hocam
    Deniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Evet bildirim çubuğunda gözükmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baykuş® kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benimkinde de vardı, değiştirdim. Zamanla düzelirdi belki ama zarar verebileceğini düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Evet baktım şimdi güzel tabi de fiyatı da güncel :) bana göre çok fark var. 8 olan 1950 6 pro 1250 lira ikisi de distribütör garantili. 6 pro için sipariş verdim bakalım ne gelecek nasıl olacak. İnşallah sorun sıkıntı çıkmaz. İlk defa Xiaomi kullanıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakkin

    Aynı durum benimkinde de vardı, değiştirdim. Zamanla düzelirdi belki ama zarar verebileceğini düşündüm.
    marka model verir misiniz nasıl bir şey aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel merak etmeyin,sarji super

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ilk alanlardanım. Yurt dışı cihazı kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıldır herhangi sorun yaşamadım. Kamera olarak f/p ürünü. 7 serisi bir tık daha net kalite çekim yapıyor gibi ama fiyatı da ona göre

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkdaşlar telefonu 16 Ekimde İncehesap com dan sipariş ettim ama ettiğime de pişman oldum. En iyi kargo(daha doğrusu en bktan kargo) şirketi yüzünden telefondan soğudum. Başımdan geçen kötü olayı sizlerle de paylaşmak istiyorum.

    16 ekimde siparişi verdim ve aynı gün Gitti Gidiyordan da kırılmaz cam sipariş ettim. Ertesi gün Cuma ve normal şartlarda İstanbul'dan çok rahat gelmiş olması lazımdı ki kırılmaz camlar gelmişti. Kırılmaz camlar Sürat Kargo tarafından geldi ve sağlam geldi şaşırdım. Normalde çünkü neredeyse kapıya bırakıp gidecekler. İmza, kimlik, TC no hiç bir şey sormadan verip kaçar gibi gidiyorlar!

    Neyse asıl sorun o rezil kargo firması Yurtiçi Kargo ile yaşıyorum. Telefonu İncehesap bu sersemlerle göndermiş! Sabahtan akşama kadar heyecanla bunu bekledim. Arada da takip ekranından bakıyorum. Hep dağıtımda görünen kargom en son baktığım 16:30 da TESLİM EDİLDİ şeklinde görününce dedim ne oluyor? Hemen şubeyi aradım tabi telefona bakan yok. Telefonu açıp kapatıyorlar çok net belli oluyor. En son bir kere (sanırım yanlışlıkla) biri açtı. Durumu anlattım biraz bekletti (sanırım dağıtımdaki denyo ile görüştü) sonra bana dönüp "efendim sistemsel hata olmuş sorun yok kargonuz 1 saat içinde teslim edilecek" dedi tamam dedim kapattık. Tabi gelen giden olmadığı gibi o saatten sonra da bir daha şubeye ulaşamadım.

    Hemen durumu İnceHesap com a bildirdim. Yurtiçi Kargo merkezine bildirdim, Yurtiçi Kargo sosyal medyadan ekran görüntüsü ile de bildirdim, ŞikayetVar com da yazdım. Tabi haftanın son iş günü ve mesai bittiği için bir bk olmadı! Ertesi gün İnceHesap'tan dönüş oldu durumu anlattım, onlarda Kargo merkezi ile görüşeceğiz en geç Çarşamba günü sonuçlandıracağız dedi. Ya para iadesi ya yeni bir telefon vs. Mecbur tamam dedim lanet olsun hep bir iş gelir başıma zaten.

    Telefonun akibetini merak ediorum açıkası çalınmış da olabilir, kaybolmuş da olabilir ya da başka bir şey ama bütün gün kargo aracında gezip sonra şubeye gitmiş de olabilir ama 6-7 gün oradan oraya gezen bir kargo poşetinde olsa da artık ne durumdadır acaba? Sonuçta masa değil ki elektronik eşya.

    Açıkçası gerçekten telefondan soğudum alsam mı iade mi etsem diye düşünüyorum. Kırılmaz camları da internete koyarım belki. Ama dikkatimi çeken Yurtiçi Kargo'nun şikayetVar'daki kıyamet gibi şikayetleri oldu. Bazıları aynı benimki gibi Kargo teslim edildi denip aslında edilmeyenler ve kargonun poşetinin açılmış olması ve bazı kargoların da içinden bir şeylerin eksik olması. Biri de telefon almış ama içinde telefon yok! sadece kutu ve şarj cihazı çıkmış!

    Bazılarını paylaşmak isterim. Aman diyim özellikle elektronik alacaksanız sakın Yurtiçi Kargo ile çalışmayın. Sorun kargo Yurtiçi Kargo ise başka yerden alın...
    https://www.sikayetvar.com/yurtici-kargo/yurtici-kargo-paketimin-icinden-bazi-urunler-alinmis
    https://www.sikayetvar.com/yurtici-kargo/yurtici-kargo-urunu-baskasina-teslim-etmis-1
    https://www.sikayetvar.com/yurtici-kargo/yurtici-kargomu-baskasina-teslim-etti-3
    https://www.sikayetvar.com/yurtici-kargo/yurtici-kargo-kurye-onunde-kargoyu-acmadim-eksik-urun-cikti
    https://www.sikayetvar.com/yurtici-kargo/yurtici-kargonun-teslim-etmeyip-etmis-gibi-bildirim
    https://www.sikayetvar.com/yurtici-kargo/yurtici-kargomu-getirmedi-ama-getirdik-diyor

    Bunların sonu yok arkadaşlar 18000 şikayet var! Yurtiçi Kargo PİŞMANLIKTIR...




  • bugün de eşimin Venüs servisten geldi.İstanbuldan edirne ye tabi bir günde geldi sorun yok ancak ekranda pazartesi teslim olacak diyordu.Kargo arabası mahalleye kadar geliyor ama benim ürün yok.Sonra kargo 20 dk yürüme mesafesinde eşimle haftasonu gezintisi gittik aldık.Sonra anladım ki yurtiçi kargo kurumsal müşteriler ile bu şekilde anlaşmış.Yani acelesi yok bir ara götürürüz misali teslimatı geçiktiriyorlar.Daha önce de başıma geldi kargo arabasınk görüyorum ama benim paket yok.Aslında bunu hepsi yapıyor ama işin başı her zaman olduğu gibi devletimizde bitiyor.Denetim ,kontrol ,kanun olmayınca istedikleri at koşturuyorlar.Yani bunun a firması b firması ile alakası yok kargocu abiden biliyorum pastanın yüzde 80 yurtiçi kargoda bu yüzden çok şikayet olması normal.Maalasef şuda bir gerçekki aralarında yine en kalitelisi yurtiçi kargo.Ptt şuan rezil durumda , sürat kargo yeni acente olan yerler işlerine önem veriyorlar ,mng hepten berbat adamların gece çalışan müşteri hizmetleri yok sistemleri sıkıntılı , aras orta şeker.Diğerlerini söylemeye bile gerek yok.Adam gibi tek şirket ups tir oda Amerikan şirketi zaten.Lojistik olarak horoz ve ceva dan başkası yalan zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • meeb kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam müşterisi çok pastayı kapmış afedersin gtü kalkmış. Kurumsal müşterilere önem veriyor bireyselleri sallıyor ama bunu bana gönderen de kurumsal müşterisi! Yani alıcı bireysel ama gönderici kurumsal ben telefonu hiç almadan kargodan iade etmeyi düşünüyorum. O kadar soğudum. Hatta bugün baktım bu model bitmiş, geçici süre temin edilemiyor diyor buna rağmen almayı düşünmüyorum. O telefondan hayır gelmez diye düşünüyorum artık. Bu dangalak kargo şirketi ile çalıştığı için oradan da almayacağım. 200-300 fazla verip redmi note 7 almayı düşünüyorum tabi başka bir yerden. Yani Yurtiçi Kargo ile çalışmayan bir firmadan. Ya da deposundan teslim olan yerden gidip kendim alabileceğim bir yerden. Dediğiniz gibi en iyisi yine UPS ama o da pahalı diye kalın geliyor firmalara. Tek üzüldüğüm note 6 pro ya göre kırılmaz cam almıştım 2 tane şimdi onları aldığım yerden note 7 ye göre değiştirmeyi deneyeceğim olursa.




  • malasef doğru hocam.Size tavsiyem note 8 alın en son 1800 edüşmüş gördüm.N11 11 11 e kadar beklerseniz bir umut 1600 1700 bandına denkleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum en son sürümde, fakat psikoljikmidir bilinmez bana kamerası artık eskisi gibi iyi çekmiyor gibi geliyor.Ozellikle ön kamera.Benim gibi böyle birşey farkeden oldu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    evet Bana da öyle geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    evet Bana da öyle geliyor.
    Kamera için kullandığınız başka bir uygulama varmı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iThinkSo kullanıcısına yanıt
    Notch Notifications for MIUI yükleyin çentikli ekranlarda bildirim sorununu çözüyor. mi8 lite mi 8 se cihazlarında test ettim
  • Merhaba arkadaşlar açıkcası yeri burasımı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var.

    Redmi note 6 Pro cihazımı 20 gündür kullanıyrodum. Bir anda servis gitti yazdı sim akrtı cıkardım taktım pin kodunu istiyor yazıyorum ama servis gelmiyor tekrar son verisyonu yükledim tekrar servis yok yazdı simi okuyor ama servis gelmiyor
    imei leri kontrol ettim sorun yok acaba nasıl yapabilirim cihazı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    malasef doğru hocam.Size tavsiyem note 8 alın en son 1800 edüşmüş gördüm.N11 11 11 e kadar beklerseniz bir umut 1600 1700 bandına denkleyebilirsiniz.
    Telefonu tamamen iade ettim ama 5 gündür para iademi yapmadılar. Bugün de yapmadılar açıkçası pazartesi de yapmazlarsa Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulunacağım. Belki de mahkeme masrafları ile ödemek istiyorlardır kim bilir? Note 8 biraz pahalı gelecek ama Note 7 için dediğiniz şeyi düşünüyorum. Telefon iyice bozuldu idareten bir telefon buldum ama kesinlikle yeni bir telefon almam lazım. Note 7 gece çekim moduna bayıldım, harika gece fotoğrafları çekiyor. Note 8 sıvı soğutmalı falan performansı çok iyidir eminim ama uygun bir Note 7 bulursam hemen alıcam. Ekran boyu aynı gibi belki kırılmaz camlar da uyabilir. Ama bunu incehesapcom'dan almayacağım kesin. Telefonu alıyorum ulaştıramıyorlar, sorun oluyor ilgilenmiyorlar, iade ediyorum 3 gün içinde iade diyorlar ama 5 gündür iade yapmadılar. Çok sorunlu bir firmaymış...




  • inş iade ederlee hocam .şiddetle note 8 alın derim en son 1700 tl de gördüm.n11 11.11 de güzel kupon denklerseniz 1550 gibi alırsınız arkadaşın amacı bu yönde iş yerinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.