Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlara vesile olsun da telefon YouTube Chrome gibi uygulamalar da donmaya hata vermeye başladı.... Sanırım telefon değiştirme vakti geldi... Bu sorunu yaşayan var mı?

Sorunu buldum arkadaşlar son güvenlik güncellemesini yapmıştım o güncelleme sebep oluyormuş donmaya güncellemeyi kaldırınca düzeldi.... Biraz zor oldu sorunu bulmam ama buldum.... Telefon almaya gerek kalmadı note 4x ile yola devam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 14 Ocak 2021; 6:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftadan beri telefon bu durumda. Hard reset atmak da fayda etmedi. Navigasyon tuşlarının üzerinde ghost touch oluyor. Ne kadar seri dokunma oluşunu titreşim sesinden anlayabilirsiniz. Bu sorunun çözümü komple ekranı değiştirmek mi?

Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/nu0b9s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 16 Ocak 2021; 23:31:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Geçen haftadan beri telefon bu durumda. Hard reset atmak da fayda etmedi. Navigasyon tuşlarının üzerinde ghost touch oluyor. Ne kadar seri dokunma oluşunu titreşim sesinden anlayabilirsiniz. Bu sorunun çözümü komple ekranı değiştirmek mi?

https://streamable.com/nu0b9s

Aynen hocam ekranın değişmesi gerekiyor... Aynı sorun arkadaşımın Samsung telefonun da vardı ekranı değiştirince sorun gitti... Kaç senelik Telefon artık yavaştan böyle arızalar vermeye başlayacak ama ekranı değiştirirseniz sıkıntısız kullanmaya devam edebilirsiniz... Kim ne derse desin bu telefon xiaomi nin en sorunsuz telefonlarından birisi ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü 

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Aynen hocam ekranın değişmesi gerekiyor... Aynı sorun arkadaşımın Samsung telefonun da vardı ekranı değiştirince sorun gitti... Kaç senelik Telefon artık yavaştan böyle arızalar vermeye başlayacak ama ekranı değiştirirseniz sıkıntısız kullanmaya devam edebilirsiniz... Kim ne derse desin bu telefon xiaomi nin en sorunsuz telefonlarından birisi  

Alıntıları Göster

Peki hocam ınternette satılan ekranın görüntü kalitesi orijinal ekrana göre düşük mü oluyor? Orjinal ekrani aliexpressten mi alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Peki hocam ınternette satılan ekranın görüntü kalitesi orijinal ekrana göre düşük mü oluyor? Orjinal ekrani aliexpressten mi alayım?

Alıntıları Göster

Hocam ben hiç ekran değiştirmedim ama aliexpreasten alırken dikkat edin yorumları okuyun orjinal olsun...lcd panel pahalı değil o kadar Nette biraz araştırın ekran değiştiren arkadaşlar var... Ekranı değiştirirseniz en az 1-2 yıl daha kullanabilirsiniz....

• Evet bulut( hayalet) ekranlılar kervanına bizim telefonda katıldı. Daha akşama kadar birşeyi yoktu ama biraz önce nasıl olduğunu bilemediğim ekranın ortasına yakın mavi bir leke farkettim. Sadece beyaz ekranda belli oluyor ama parmak izi kadar büyüklükte maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

Evet bulut( hayalet) ekranlılar kervanına bizim telefonda katıldı. Daha akşama kadar birşeyi yoktu ama biraz önce nasıl olduğunu bilemediğim ekranın ortasına yakın mavi bir leke farkettim. Sadece beyaz ekranda belli oluyor ama parmak izi kadar büyüklükte maalesef :(

Geçmiş olsun hocam.... Ekran görüntüsü atar mısın? Allah'a şükür bizim telefonda daha olmadı... Ama malum cihaz artık böyle sıkıntılar çıkartmaya başlayacaktır malum neredeyse 5 yıllık cihaz artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Geçmiş olsun hocam.... Ekran görüntüsü atar mısın? Allah'a şükür bizim telefonda daha olmadı... Ama malum cihaz artık böyle sıkıntılar çıkartmaya başlayacaktır malum neredeyse 5 yıllık cihaz artık...

Alıntıları Göster

Teşekkürler ekranın ortasına yakın mavi bir leke

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

Ancak bu kadar belli edebildim.

• quote:

Teşekkürler ekranın ortasına yakın mavi bir leke

Ancak bu kadar belli edebildim.

Alıntıları Göster

Gördüm hocam üst orta noktada geçmiş olsun telefonu pelt edinceye kadar kullanın ben öyle yapacağım... Sonrasında yeni telefona geçmek daha mantıklı şu aşamada ekran almak fuzuli masraf olur iki gün sonra da başka arıza çıkartır...

• Aslında ses açma tuşu da iyice bir abanmadan öyle nazik basınca algılamıyor. Kamerası aynı marka model bir cihaza göre düşük. 250 tl civarı anakart arızalı olanlardan alsam mı diye düşündüm ama artık bu cihaza galiba masraf edilmez. Çünkü batarya değiştirerek de ayrıca bir masrafımız oldu geçen sene.

• quote:

Aslında ses açma tuşu da iyice bir abanmadan öyle nazik basınca algılamıyor. Kamerası aynı marka model bir cihaza göre düşük. 250 tl civarı anakart arızalı olanlardan alsam mı diye düşündüm ama artık bu cihaza galiba masraf edilmez. Çünkü batarya değiştirerek de ayrıca bir masrafımız oldu geçen sene.

Masraf yapmaya değmez hocam benim telefon şükür sorunsuz batarya bitene kadar kullanacağım sonrasında yeni nesil bir telefon alırım.... Aklımda oneplus var alırsam bundan sonra ekran için stabilite ve kalite için oneplus tercih edeceğim ama öncesinde Red mi note 4x i pelt edene kadar kullanayım :))

• Bu telefon tasarımıyla bataryasıyla ekranıyla benim için bir efsanedir. Büyük ekranı ile kullanımı çok keyifli idi. Hala daha batarya performansı iyi denecek düzeyde. Zamanında verdiğim 950 tl nin karşılığını fazlasıyla verdi. Ama artık ekrandaki çatlaklar, ses butonunun çalışmaması, güç butonunun arada çalışması, selfie kamerasının tozdan artık bizi görmemesi, arka kameranın ön koruyucu camının düşmesi, ahize sesinin iyice azalması, navigasyon tuşunun birden çalışmayı bırakmasıyla ve en son ekranın içine dezenfektan girip bulutlu bir görüntüye sahip olmasıyla telefon bana "Artık sal beni be hacı" dediğini anlamam ile yeni telefona geçiş yapmak artık gereklilik oldu . Umarım sizin cihaz hiç bozulmaz. Elveda Redmi Note 4x Elveda 😢

• Realme'ye geçen ya da geçmeyi düşünen var mı? 5000 mah bataryası var ve bu zamanda 5000'den aşağı alınmamalı aslında.Hele kameraları muazzam... Oppo Realme'yi bir sonraki marka olarak düşünüyorum ama biz bunu değiştirene kadar ülkeye yeni bir Çin menşeili bir marka daha girer heralde :)...

• Arkadaşlar cihazında emmc hatası var bu yüzden anakart arıyorum eğer elinde sağlam fakat kullanılmayan redmi note 4x veya sadece anakartı olan varsa almak isterim özelden yazabilirsiniz
  • quote:

Realme'ye geçen ya da geçmeyi düşünen var mı? 5000 mah bataryası var ve bu zamanda 5000'den aşağı alınmamalı aslında.Hele kameraları muazzam... Oppo Realme'yi bir sonraki marka olarak düşünüyorum ama biz bunu değiştirene kadar ülkeye yeni bir Çin menşeili bir marka daha girer heralde :)...

Benim bir dahaki telefonum oneplus olacak hocam cihazları gayet stabil ve sorunsuz... Xiaomi gitgide bozdu artık şuan ki redmi note 4x gibi sorunsuz telefonu yok... Her çıkardığı modelde sorunlar çıkıyor artık ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü 

• TheRebeliousTR kullanıcısına yanıt

ses ve power tuşu internette satılıyor, ben alıp kendim değiştirdim ilk günki gibi oldu. youtube da tamir videosu var. tuş değişimine ihtiyacı olan varsa 23 tl gibi fiyata fazlasıyla değer

• Salperde kullanıcısına yanıt

youtube da redmi note 4 miui 12.5 diye aratınca envai çeşit android 10 tabanlı stabil rom çıkıyor. bildiğin miui 12 ve android 10 özelliklerini kazanıyor telefon. karanlık mod gibi- pip/ resim içinde resim modu gibi.

GCam yani Google Camera yazılımı kurulunca biraz kalite artıyor

kapağı açıp bataryada yazan koda göre yeni bi batarya sipariş etmeniz gerek. deji batarya çok övülüyor ve çok iddialı .. benim bataryada bn43 yazıyor . redmi note 4 global sürüm sd 625 li model

• quote:

Orijinalden alıntı: TeacherStrange

kapağı açıp bataryada yazan koda göre yeni bi batarya sipariş etmeniz gerek. deji batarya çok övülüyor ve çok iddialı .. benim bataryada bn43 yazıyor . redmi note 4 global sürüm sd 625 li model

Evet öyleymiş tamda onu alıp taktım teşekkür...

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.