Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
99
Favori
472.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 adet fix leme var ama hataları düzeltiyorlar yeni bir şey yok galiba!
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Çok benzer bir cevabı bugün bana başka bir forumda da verdiniz de jzaksnnsj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme ile sanki pil performansı bariz artmış yada oruç başıma vurdu

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    biliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Bu telefonun yamulmasına bir türlü çare bulamadım,düzeltip kullanıyorum ama bir süre sonra tekrar yamulduğunu görüyorum,çaresi yok mu bu durumun?

ayarlar > geliştirici seçenekleri > kasa yamulması nda onayı kaldırın hocam şaka bir yana telefonun böyle bir dezavantajı var benim de çok az yamuk ama rahatsız edecek seviyede değil onlarca kere düşürünce böyle olması normal hatta metal kasası sayesinde kırılacağına yamulması aslında avantaj olarak da görülebilir. öyle acayip düşüşler yaşadı ki telefon ama yine de sağlam çıkabildi. 3mm lik kalın silikon kılıf kullanıyorum herkese en az böyle bir kılıf tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

quote:

Bu telefonun yamulmasına bir türlü çare bulamadım,düzeltip kullanıyorum ama bir süre sonra tekrar yamulduğunu görüyorum,çaresi yok mu bu durumun?

ayarlar > geliştirici seçenekleri > kasa yamulması nda onayı kaldırın hocam şaka bir yana telefonun böyle bir dezavantajı var benim de çok az yamuk ama rahatsız edecek seviyede değil onlarca kere düşürünce böyle olması normal hatta metal kasası sayesinde kırılacağına yamulması aslında avantaj olarak da görülebilir. öyle acayip düşüşler yaşadı ki telefon ama yine de sağlam çıkabildi. 3mm lik kalın silikon kılıf kullanıyorum herkese en az böyle bir kılıf tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Yamulma da çok ilginç,düzeltiyorum bir süre sonra yine aynı yamuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yamulma da çok ilginç,düzeltiyorum bir süre sonra yine aynı yamuluyor.

benim tahminim hep aynı şekilde kullandığınız için telefon size göre şekil alıyor sonuçta metal, mesela sol elle kullananların yamulması nasıl merak ediyorum sizin sağ el ise muhtemelen sol üst ile sağ alt köşe aşağıda kalıyordur benim de öyle. böyle bir acayip teorim var işte, ama kesinlikle bir mühendislik hatası var orası ayrı mesele. arka alüminyum kapağın alaşımında bir tuhaflık var üst ve alt parçalarla bir uyumsuzluk var sanki kapak yumuşak esnek iken üst alt parçalar daha sert gibi telefonun içi nasıl hiç bilmiyorum ama içinde destekleyici bir metal çerçeve falan da yok sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle mi?

• Kesinlikle böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurucumuhammet

Gerçekten öyle mi?
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Yeni güncelleme ile sanki pil performansı bariz artmış yada oruç başıma vurdu
    Hocam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Hocam samsung kamera daha başarılı bence. Bu biraz göreceli bir konu ama değiştirilmeye değer görülecek bir fark yok. Aksine samsunglarda makro çekimler daha net.
    Hocam Sony sensörler 32 saniyeye kadar pozlama yapabiliyorlar ve ISO değerini yükseltince görüntünün siyah kısımları pembeleşmiyor. Ben daha çok gece çekimleri için Sony sensörü istiyorum.
  • Yeni güncelleme gelmiş 9.0.5.0 glabol 9.0 versiyonunda yım 8-9 saat ekran alıyorum.parlaklık yarıda acaba 9.5.10.0 denesem mi ?10 saate çıkar mı ekran süresi güncelleyen arkadaşlar yazsın lütfen.telefonu aldıgımdan beri 1 kere güncelledim acaba denesek mi birde güncellemede telefondaki kayıtlar gidiyor mu tel numaraları vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gomisss -- 9 Haziran 2018; 18:33:51 >
  • Pil performans daha iyi gibi. Ayrica mesaj karşıya iletildi sesi değişmiş

• 9.5.10.0 güncellemesi miui 9 namına son güncelleme olabilir arkadaşlar. Performans, stabilite geliştirmeleri ve bikaç küçük hatayı düzeltmişler. Miui 10 eğer bir yanlışlık yoksa aldığım duyumlara göre android 8 ile gelecek bizim cihaza. Ama gelmese de olur şahsen, miui kullanan arkadaşlar bilir android sürümü miui için pek bir anlam ifade etmiyor, aksine yeni android sürümleri pil konusunda daha israfkar oluyor. Bu telefonu 6.0.1 ile de kullandığım zamanlar olmuştu, çok rahat 12-11 buçuk saat ekran süresi alabiliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

9.5.10.0 güncellemesi miui 9 namına son güncelleme olabilir arkadaşlar. Performans, stabilite geliştirmeleri ve bikaç küçük hatayı düzeltmişler. Miui 10 eğer bir yanlışlık yoksa aldığım duyumlara göre android 8 ile gelecek bizim cihaza. Ama gelmese de olur şahsen, miui kullanan arkadaşlar bilir android sürümü miui için pek bir anlam ifade etmiyor, aksine yeni android sürümleri pil konusunda daha israfkar oluyor. Bu telefonu 6.0.1 ile de kullandığım zamanlar olmuştu, çok rahat 12-11 buçuk saat ekran süresi alabiliyordum.
    Vallaha böyle bir cihaz var elimde. Hem android 6 dönerim hemde 7 ye. 8 gelse bu cihazın ömrü otomatik olarak 4 yıl uzuyor. Oda bana yeter. 64gb hafıza 4gb ram. Yeterde artar bile. Hele bu devirde bir cihaza gidip 2000 3000 5000 6000 verilmez şahsen.

• Beyler düşürdüm ekran alt taraftan yukarı doğru çatladı çok kötü oldu 200 TL'den aşağı fiyat göremedim var mı bı durumu yaşayıp uyguna yaptıran?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cornelias

Beyler düşürdüm ekran alt taraftan yukarı doğru çatladı çok kötü oldu 200 TL'den aşağı fiyat göremedim var mı bı durumu yaşayıp uyguna yaptıran?
    Hocam ekranı aliden getirip taktıran da var, kendi takan da var. YouTube da birçok video var konuyla alakalı, geçen gün izledim çok basit bir şekilde açılıyor kasa ekipmanlarla. Bende yedek bir batarya sipariş etmeyi düşünüyorum, telefonun hiçbir sorunu yok, pil sağlığı da gayet iyi ama uzun süre kullanmayı düşünen biri için tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 11 Haziran 2018; 9:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp.adalar

Hocam Sony sensörler 32 saniyeye kadar pozlama yapabiliyorlar ve ISO değerini yükseltince görüntünün siyah kısımları pembeleşmiyor. Ben daha çok gece çekimleri için Sony sensörü istiyorum.

Alıntıları Göster
    iso yükseltince pembeleşme noise hepsinde var diye biliyorum, sony sensörler dahil. Size tavsiyem telefonun içini açıp kamerasını değiştirme raddesine kadar geldiyseniz rom atıp google cam yükleyebilirsiniz. Bizim cihazlar için ve oneplus cihazlar için bulunmaz bir nimet olması bir yana, karanlık çekim örneklerini gördükçe bunu bizim telefon nasıl çekiyor diye şaşırır kalırdım başlarda ama biraz uğraşınca çok iyi çekimler yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 11 Haziran 2018; 10:15:37 >

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Hocam hem AOSP hem de Lineage tabanlı bir çok rom üzerinde farklı geliştiricilerin portladığı farklı Google Kamera uygulamalarını denedim, B-S-G grubunun Mido için portladığı bir sürüm vardı, en iyi iso gürültüsü azaltan port oydu. Ama yine de Hindistan Mido WhatsApp grubuna atılan ve Sony sensörle 32 saniye moduyla çekilmiş resimler gibi fotoğraf çekmek hep içimde kaldı :) Samsung sensörlü kameralara 16 veya 32 saniye modu kurulduğunda hata veriyor ve çalışmıyor maalesef.

Neyse sonuç olarak gece çekimleri için babamın telefonuyla benimkini değiştirdim, şuanda Honor 7 kullanıyorum ve mübarek dakikalarca pozlama yapabiliyor süper gece modunda :) ISO değerini 64 yapıp koyuyorum yere sabit duracak şekilde, yaklaşık bir dakika sonra ekrandan yıldızları çok net sayabiliyorum :)

Cevabınız için teşekkürler :) Buraya Honor 7 ile çektiğim iki fotoğraf ekliyorum, aynı anda yan yana Redmi ile çekince fotoğrafta ne olduğu belli olmuyor, kapkaranlık çıkıyor, o yüzden örneklerini koyma gereği duymadım :) Gece 12 gibi çekildi fotoğraflar, birinde direk gökyüzünü çektim yıldızlar var :)

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.